To ti je inace mana na svim novijim serijama nokie koliko sam skuzio .. i inace sa novim softom prestaje
da li se nekome desavalo da nakon updatea na v50, desava da se mob restartuje, ili na primer kad si u plejeru nakon nekog vremena slusanja muzike restartuje?? Da li da ga vratim na fabricka podesavanja, ili ako neko moze da mi kaze kako da uradim hard reset, ako mi to neko preporucuje. Hvala
EDIT: samo da jos nesto napomenem ako ima to neke veze, mob sam update-vao preko kompa, downloadovao sam sa nokia sajta nokia software updater.
Zadnji uredio HCSC : 18-05-2010 u 06:53 Razlog: spojeni uzastopno napisani postovi, postoji tipka EDIT
To ti je inace mana na svim novijim serijama nokie koliko sam skuzio .. i inace sa novim softom prestaje
ja sam kupio mob u decembu 2009, i nije mi se uopste restartiovao sve dok nisam update na v50. Restartuje mi se jednom u dva dana.
pa i meni se restartuje kada koristim player, instalirao sam drugi player, tako da njegov player ne koristim
Neznam znate, neznate, al od sada ima i v50 za vipovce defaultni vodafone product key
nitko ništa ne spominje vezano za v60,hoće li uopče biti šta od toga ili je v50 amen?
Teško, ali uvijek postoji mogućnost... Mislim da je firmware sad kompletan i bez bugova.
neznam, po meni nije mort neka upgrejdana verzija v50 , jer totalno je mutavo da RDS na radio ne radi dok na prijašnjim verzijama radio v11, 21, 31. malo glupo nije da mi treba...al ak ima da imam kak treba
V31 je bila zadnja normalna verzija, s njom je sve super radilo, ovo iza je cirkus. Briga me za kinetic scrolling. Umoran sam više od hard reseta i formatiranja. Nokia spava u ormaru ionako je ljeto i šteta je nosit je na plažu.
nokia 5800.....napravio sam hard reset i ubacio v50 i sada kada me neko zove na ekranu se pojave dvi opcije...."odgovori" i "otključaj" ....niti jedna ne reagira na dodir....mogu se javit samo pritiskom na tipku.....jesam li mora resetirat memorijsku karticu kod updatea na v50 ili to nema veze s tim...
moraš slajdati prstom a ne kliknuti, povuci prst u smjeru koji ti pokretna strelica pokazuje
hvala ti.....seljak je uvik seljak
pozdrav koji je product code za nokia 58 00 xpress music jer nema nas jezik i dali je ovo ikoliko sigurno raditi
Dečki, novi firmware za naše 5800 uskoro: 51.006
http://mea.nokia.com/support/product...smusic-support
Trenutno ga nema ni preko NSU ni preko FOTA, ima par ruskih linkova za skinuti i tu na nokijinoj stranici informacija ali sigurno dolazi uskoro.
Samo ispravke bugova i ubrzanja, ništa posebno, čak nema ni nove verzije Ovi mapsa 3.04(165) integriran u FW.
znaci nis posebno badave se trude!!!
mozda bude bolji od ovog v50. ..taj me zeza ,restarta mi se njoka stalno..tak me ljuti da bi ju najradje mijenjao.. a sad flashat,opet instaliravat hrpu app i navi i sve te pizdarije.. trebam 5 dana.. a pitanje je kak je s tim custom romovima,koliko su bolji..
Za Balkanske kodove možete skinuti novu verziju v51.006 preko FOTA, upišite *#0000# i update. Za druge kodove ne znam. Preko NSU ga isto nema.
Na Navifirmu imaju trenutno samo ovi:
![]()
Ima i preko PC suita...jutros ubacen v51
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Uredjaj radi puno brze..rotacija ok.Druge novosti nisam primjetio
jeli browser sto bolji?
Mislim da nema nekih poboljsanja na njemu.Jedino prilikom slanja sms ispred posalji ima jedan novi red gdje se mogu vidjeti otvorene aplikacije.
Nema novog FW bez poboljšanja, samo što još nisi vidio. Nova je verzija browsera, znači nešto je u njemu poboljšano, radio RDS radi malo bolje. Vibracije dodira sada rade kako spada. Kinetic scrolling manje trza. Ovi store je nova verzija, Ovi contacts je nova verzija, mail for exchange je nova verzija. Tko zna kakve su optimizacije na RAMima napravili, to treba vremena da se vidi.
Ovo što vidiš jedan red s otvorenim aplikacija to postoji od FW 10.005, možda si imao patch u ROMpatcheru koji skriva taj red. Ja imam.
Na forum.dailymobile.se kao član imenom GOC
Bookmarks