Dakle, kupio sam mobitel koji je kupljen u T-mobileu u slobodnoj prodaji, odnosno placena je puna cijena. Zanima me koji je postupak za dekodiranje takvog mobitela? Da li treba poslati email sa skeniranim racunom i jamstvom ili treba doci osobno u t-centar?
T-mobile slobodna prodaja. Zakljucan je na T-mobile.
Kupio sam polovan mobitel za kojeg je bilo receno da je zakljucan na t-mobile, ali sam uz njega dobio i racun na kojemu se vidi da je placena puna cijena, odnosno da mobitel nije kupljen na pretplatu. Vec je bilo rijeci o tako zakljucanim mobitelima i kako dobiti kod za dekodiranje, ali jednostavno ne mogu naci tu temu.
Najednostavnije najbezbolnije i najbolje je da jednostavno odes u t-centar sa racunom ...
Tema je netaknuta mjesec dana, ali evo da i ja nakon dugooo vremena nešto napišem.
Imao sam prije god i nešto iskustva sa time tako da ne znam da li se je što promijenilo.
Telefon i ako je kupljen u slobodnoj prodaji on je brendiran i zakljucan(tako to rade u t-mobile).
Ja sam otišao u najbliži T-centar ali su me poslali u ulicu grada Vukovara 23 i tamo su mi u roku 5 min odkljucali mobach.
Bookmarks