To se nemože u "kućnoj radionici", jer bi inače cijeli podforum bio pun sličnih postova (kao npr Siemens). Čak mislim i da se nokia nikako ne flasha... Al to će znat ovi iskusniji![]()
htio bih promijeniti pozadinu u izborniku Meni ako moze i staviti neke drugacije oblike sto se tice ikona....npr. "Poruke", "Imenik" itd...
jedan lik mi je rekao da mogu promijeniti pozadinu iz izbornika Meni samo flashanjem, a ja ne znam kako se to radi....pitam jer svaki put kad pokrecem neku temu u mobitelu, promijeni mi se samo pozadinska slika operatora, civar zaslona i boja sheme...a unutar izbornika Meni je sve isto....ista pozadina....a to je dosadno....pomozite s odgovorima
Imam NOKIU 6020
Veliki pozdrav od macka_os-a :)
To se nemože u "kućnoj radionici", jer bi inače cijeli podforum bio pun sličnih postova (kao npr Siemens). Čak mislim i da se nokia nikako ne flasha... Al to će znat ovi iskusniji![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
nema veze....ipak vrijedi cekati da naidje neki iskusniji.... :bunny:Izvorno postao XLR8R
kad otvoriš mob i izvadiš bateriju vidit ćeš neku "rupu" i u njoj je nekoliko zlatnih kontakata. u njih se uključi poseban kabel..... ali taj postupak treba nešto iskustva i kabel
zahvaljujem na odgovoru....ali ne vidim koju korist imam od toga.....ma jojks, bas sam glup sto sam kupio ovaj svoj model bez detaljnijeg proucavanjaIzvorno postao Hacker
![]()
jedino probaj s nokia s40 theme maker ali teško
...hebiga, nije ti to Siemens...Izvorno postao macak_os
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
teme pokušaj naći na zedge.no (besplatni login) a ako ti ne odgovaraju probaj poslati molbu za pomoć na PM khidegad -on je u Osijeku koliko znam pa ti možda može pomoći
ko ti je to PM khidegad? ajd mi reci di da mu posaljem poruku? mail?zahvaljujem seIzvorno postao abd
To ti je Private Message. Imas u gornjem desnom dijelu foruma dio koji te obavjestava koliko imas cekajucih poruka a klikom na njih moci ces i slati poruke.
Sto se tice pitanja, to ti je Series 40 mob pa ne mozes mijenjati pozadinu. Puno vece mogucnosti prilagodbe ima Series 60 platforma (Ngage, 3230, 3650, 3660, 6600, 6620, 6630, 6670, 6680, N70, N90
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
hvala, nisam znao....ajde nema vezeIzvorno postao ttperic
![]()
iako mi je zao zbog toga
objašnjeno ti je što je PM a khidegad je čovjek s foruma a kako izgleda za pozadinu ne možeš puno ućiniti-još ću pogledati na zedge.no jel ima kaj osim walpera pa ti javim
otiđi ipak na zedge.no da vidiš što ti se nudi za 6020Izvorno postao macak_os
bio sam vec tamo i skinuo sam nekoliko tema....ali isto....a i to sam ucinio prije nego sto sam vam se obratioIzvorno postao abd
ajd nema veze ipak ti puno hvala
pozdrav svima![]()
;-)Izvorno postao XLR8R
flasha se naveliko....
prosječna veličina flasha je 50ak Mb za DCT 4 modele i nekih 80ak Mb za BB5 modele.
flash za Nokie je građen od 4 glavna dijela i svaki se posebno može flashati.
sa alatom kojim ja radim, flashanje sva 4 dijela zajedno + resetiranje tvorničko traje svega 6 minuta. također pri flashanju/dekodiranju ne treba baterija, ali sve se radi preko posebnih kablova...
eto, to je ukratko o tome.
blago tebi...ja nemam nikakvog iskustva u tome a htio bih prilagoditi svoju pozadinu iz Meni-ija tako da kod svakoog pokretanja teme promijeni i pozadinu a ne da mi ostane stalno ista pozadinaIzvorno postao Inovator
![]()
unutar teme bi trebala biti definirana i background slika odnosno wallpaperIzvorno postao macak_os
U međuvremenu sam i to saznao
Samo opet, ta mogućnost ostaje onima koji imaju opremu za to.. Ipak nije to siemens, eh..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
pa kada pokrenem temu promijeni se pozadinska slika, cuvar zaslona i boja sheme, ali unutar izbornika MENI je uvijek ista pozadina....to je jadno....htio bih to promijenitiIzvorno postao Inovator
![]()
Bookmarks