pozdrav! Kako mogu hack-at nokiu N97
Nabavio sam certifikat pa se igram sa potpisivanjem. Fala na info!
pozdrav! Kako mogu hack-at nokiu N97
evo jedno pocetnicko pitanje u vezi symbiana:
Ako se hakira mob npr satio sa taj hello0x2 onda se ne triba potpisivati aplikacije a ako ne onda se mora svaka potpisat da bi se mogla instalirat???
Ispravite me molim vas jer mislim uzet mozda doticni u neko skorije vrijeme......
Tako je, hakiranjem dobivaš mogućnost instalacije svih aplikacija i otvaranje sistemskih foldera, a ako ne hakiraš, većinu nećeš moći instalirati, samo rijetke idu bez certifikata.
Sta je sa garancijom ako mob rikne a taj je hello instaliran??
Ako sam te dobro svatia znaci da svaku aplikaciju zasebno moram certificirat pa cu onda tek moc instalirat ako nisam predhodno inst hello0x2?
Ljudi, nabavio sam nokiu 5230... sad, znam da se dosta tih potpisivanja mjenja itd... skužih što na uiq3 treba al ovdje se gubim. Probao sam instalirati igru "raging thunder" pa ju ne pokreče. Može mi neko objasniti što moram točno napraviti sve (a da je po najnovijem), netko ko je u tome maher jer sam malko vremenski knap pa ne mogu puno tražiti?
ljudi kupio nokia 5630 XM... i sada kako da je hackam s cime...
symbian s60 3rd, OS 9.3 i da fp2 je
Zadnji uredio Lacko : 28-02-2010 u 14:05
Možeš ju hakirat ako ti je verzija softa na mobu 012.020
Ovdje imaš sve
Prvo nabavi certifikat i key metodom iz prvog ili trećeg posta zatim potpiši Helloox2 metodom iz drugog ili četvrtog posta(ovisi koju si metodu koristio) i onda prati peti ili šesti post(ovisi što hoćeš).
e hvala ti jer ja sam radio za potpisivanje aplikacija po starom turitorialu isto za imobile i dobio sam taj signtool2... i nisma znao kako sta treba upisati ni google translate mi nije puno pomogao..... jer u starom turitorialu su se dobivala dva fila key i cer pa nisam znao hvala ti punooo
jedno brzinsko pitanje prije nego pocmem prckat po novom mobu... ako zelim hacknut n97 sa helloOX2 koristim ovu metodu http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=890436&postcount=5 ??? zbunjuje me jer je ta metoda za s60 3rd a n97 je s60 rel.5...
Oprostite na offtopicu ali ne znam gdje da pitam!
Cuo sam da postoji mogunost negdje u dubinama settingsa u Nokiama Symbian iskljuciti provjeru da li je aplikacija signed ili ne!
Meni to osobno zvuci nevjerovatno jer svi spominju ili samo hakiran Symbian ili mogucnost potpisivanje na onim "kineskim" stranicama.
pozdrav
nov sam u ovome
kako hakirat 5800 Navigation Edition
imam najnoviju verziju softwarea v50.0.005
i što mi je sve potrebno za to
hvala
meni ne želi instalirati kill me, izbacuje mi obavjest da je komponenta već ugrađena a nije zato što sam flešao mobitel tako da su svi programi izbrisani... može netko pomoći
Da nisi stavio CFW s već ugrađenim KillMe?
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
pozdrav, imam nokiu 5230... SW 12.0.089.337.01 pomocu kojeg programa ju mogu hakovati,
da li kad ju hakujem mogu instalirati neku verziju quickoffice da mi radi i edit docs (to mi je potrebno).
Pozdrav svima
Sorry ako je (tj. znam da je) pocetnicko i glupo pitanje, ali tek se sad pocinjem igrati s tim pa mi sve nije bas jasno.
Ovako - imam Nokiu n97 mini i jucer updejtah software na onu najnoviju verziju 12....nesto.
E sad, procitah tu u postovima da je nemoguce hackirati te novije verzije.
Ne igra mi se sa tim hackiranjem bas (navodno postaje nesto sporiji nakon toga) cak ni ako je moguce hackirati ovaj najnoviji software, a ipak bih da mogu instalirati neke aplikacije.
Ono sto mene zanima je da li postoji sansa da nekako potpisujem aplikacije i instaliram ih, bez da hackiram mobitel.
Zahvaljujem na odgovoru i ispricavam se jos jedanput sto je to tako noobovsko pitanje![]()
Molim te, pročitaj barem OVU stranicu kako treba, ako već nećeš cijelu temu, tu se krije odgovor. Snađi se malo i kopaj, neće ti se sve u životu servirati na pladnju. Nije isto biti noob i biti lijen...
kako hakovati nokiu N97 inacica softvera v22.0.110 datum 11.06.10...... pokusao sam preko helloox2 ali mi zapne kod root cert.
Bookmarks