11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Pa zanimljiva ti je strategija onda, mislis s par bubamara popravit drzavni natalitet?![]()
dobro jutro ljudeki! Izlezavam se u krevetu, neda mi se dizat gledat crtane... Ah... I kisa lijeva ko iz kabla pa nemrem po mlijeko jel nemam za cornflaex... XD
One day, sky went blue...
Pa, imaš cijeli vrtić. Šta će ti još i tvoja
Ako ti dođe obavijest o deložaciji (iz države)- slikaj se sa jednom grupom u vrtiću i reci da su sva tvoja.
Kupi kravu, stavi je u sobu pa je muzi kad ti zatreba mlijeko.
Od kad se piše "cornflaex"? Na bilo kojem jeziku
OT: Mislio otići do grada, ali se premišljam zbog kiše...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Dali vam
OT
znaci
Ontopic
ili
OffTopic
Ovisi o situaciji- barem kod mene
U ovom gore slučaju je on.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Došao iz grada.
Pada kiša
I maknuli nadstrešnicu sa stanice (a stavili su je nedavno)- ali, dobro
Vjerojatno našao praksu![]()
dobro jutro...
polako spremanje, pa na posao...
prvo arena, sa samardžićem, pa na jarun...
pozz![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
osposobim komp, i buraz sjedne za komp i sad ga vise nemrem ni upalit! (komp, ne buraza...) kreten...
Sutra Metallica <3
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
metallica! Ja idem! Hahaha!![]()
Za 3 sata dobio 250 novčića (za one koji će se zapitat,nisam se kurvao).
Taman za večeras.![]()
ma jel moguce da si napokon poceo uzimati naknadu za sastavljanje, rastavljanje, popravljanje, lemljene, instaliranje, deisntaliranje svih onih silnih kompjutera po selu?![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ljubav je na selu...
Jedan čovo iznajmio dio kuće (čitaj apartman) na duže vrijeme pa sam mu ugradio kontrolno brojilo za struju za taj apartman da zna koliko troši i koliko mora plaćat gazdi.
Ispio kafu koja će mi dati snage do dnevnikaa onda opet još jednu i tako dalje...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Trazim neke dobre house/techno pjesme..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
mislim da Lamija vodi dnevnik na aerte jedan.
evo, odabijam![]()
Ako me neka voditeljka pali, to je definitivno Ivana Paradžiković s nove tv![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks