kak mi stoji novi luk?![]()
Eto i mene
Ipak sam dobro napisao, bit će možda i 3![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
kak mi stoji novi luk?![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
oh, no.. why?
predugo sam bila u negativu, sad ste u soku kad nabacim malo boje na sebe![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
jel sam ja toliko glup ili koji k...da neznam promijeniti avatar,imam ponudene samo one slicice sto mi forum nudi i to je to...moze mala pomoc i sorry na OT ali kad sa vec spominje avata :-),pa da priupitam
Ma, bolje je ono staro
Nekako govori da si to ti
Ili vrati ili stavi onu istu u negativu negativa (- tzv. pozitiv).
Ma, otvori anketu pa tako odluči (mo).![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
lol žorž
drazene, nemres staviti svoj avatar dok ne predjes 50 postova.
al nemoj sad bezveze spamati po tematskim forumima samo da natuces za avatar!
EDIT: i bas NECU vratiti avatar
proljece je. hormoni. bubamare. hektolitri kise.
aj vona bi in.
inuša.
:idesesetatinaspicu:
EDIT drugi: koje predocavanje, pa vidli ste me vec mil'jun puta. sto lajv (tko ima dovoljno hrabrosti doci na nase pijanke) a sto u temi sa slikama
![]()
(sad sam skužio da nema onog koji plače)
Veća je fora imati svoju sliku (stavio bi i ja da imam neku na kojoj normalno ispadnem- ili upadnem).
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
lol![]()
koja kradja identiteta
svi ce mislit da si moderatorica
(saljem ti fb na peem)
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Nemoj me vrijeđati
![]()
Luna je instalirala sedmicu 1993. Čak norris Vistu 1999. Luna je zakon...
Idem se oprat.
Zadnji uredio Mario92 : 14-05-2010 u 22:23
droljić
in a week...
oooooooooo, in a week![]()
:medica: :razvaljotka:
Pomoz' bog!![]()
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks