Hm neznam da li na isti način radi N86 kao i E71, al možeš probati sljedeće:
Odi u default browser i u njegovim postavkama podesi da te svaki put pita za access point. Nakon toga bi te i Ovi store trebao pitati isto.
Evo, do sada je radilo normalno.
I sada vidim novi Sports Tracker, odem u Ovi store, kad on se automatski počne spajati na T- mobile internet. Dobro pa imam još MB za potrošiti, ali ne želim da se to dogodi kada neću imati...
A, i zašto da trošim internet promet na mobitelu- kada sjedim kraj bežičnog rutera
Do sada je Ovi (ili bilo koji drugi program) pitao preko čega da se spoji, a sada samo Ovi ne pita.
Nisam radio nikakav update pa da bi se postavke promijenile.
Također, u onim "odredištima" sam lijepo namjestio da se preko T- mobile interneta spaja samo ako me pita- a i da WiFi mreže na koje se najčešće spajam imaju veći prioritet od internet paketa.
Čak se i spojim u Operu preko WiFi- a, "minimiziram", uđem u Ovi i spoji se opet preko podatkovnog...
Naravno, probao sam i gasiti paliti mobitel.
Tako da mi stvarno nije jasno koji mu je sad...
Je li netko imao isti problem?
Kako riješiti (osim da napravim update ili master reset)?![]()
Zadnji uredio georgy : 15-05-2010 u 08:36
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Hm neznam da li na isti način radi N86 kao i E71, al možeš probati sljedeće:
Odi u default browser i u njegovim postavkama podesi da te svaki put pita za access point. Nakon toga bi te i Ovi store trebao pitati isto.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
koji ti je redoslijed pristupnih točaka? meni se normalno spaja preko wlan-a
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ja isto imam problema sa wifiom na n86. na operi se wlan jako rijetko prekine ali samo ako namjestim u operi da se isključivo spaja preko tog i tog routera. inače net radio,youtube aplikacija,deftaut browser,sky fire taj wlan radi ko žmigavac malo ga ima malo ga nema iako je jačina signala preko 70%. lutrija je da se čitav video učita na you tube. nedavno radio hard reset formatiro masovnu memoriju i update
brže i lakše skidanje sa rapidshare,megaupload i sl.
http://cafe.mobil.hr/threads/67233-L...galno?p=924485
Bookmarks