Izvorno postao Ibiza Privilege
Možda je do software-a, ali opet kad ga ne možeš spojiti ne možeš ni minjati soft... Ima li ti koji frend kabel za to pa da probaš kod njega? Probaj držati mobitel ugašen malo duže, pa onda spoji...
Imam jednu e550 koju nikako ne mogu spojiti s kompom ... baca mi stalno da USB device not recognized!
Problem je baš do te motorole jer se sve druge mogu spojiti..
Ovo je možda i više pitanje za servisere 8ili one koji su se susreli s tim problemom!), do čega bi mogoa biti problem? Konkretno na ploči...
Kontektor sam pregledao i on je uredu (i iznutra, sve je na svom mjestu!), ali neće...
pozz
Možda je do software-a, ali opet kad ga ne možeš spojiti ne možeš ni minjati soft... Ima li ti koji frend kabel za to pa da probaš kod njega? Probaj držati mobitel ugašen malo duže, pa onda spoji...
ja mislim da je hardware problem..samo me zanimalo ako je netko naletio na takav problem...
Šta mi vrijedi probavat na drugom kabelu kad moj radi!?!?...
Ne to, nego na nekom drugom kompjuteru![]()
To se i meni događa na V550 i V550@V620. Meni se čini da je problem i do hardwarea moba ali i do kabela. Ja stavim kabel u mob i onda ga guram da se upali valjski display na mobu, ostavim ga tako i radiIzvorno postao Ibiza Privilege
EDIT: Evo ti link.
Zadnji uredio DragonSoul : 03-09-2006 u 15:08
a jel se grije na punjaču? ili još bolje da li se puni normalno?
Isto tako malo teže krene s punjenjem, ali se ne grije.
neće ti ga prepoznati kao Motorola phone E550? samo odmah baci da ga ne prepoznaje? restart kompa, restart mobitela i cijelo vrijeme ga cimaj dog god ne proradi. Mora proraditi.Izvorno postao Skorpion
Ili probaj ovako. ugasi mobitel, stisni tipku za paljenje i odmah * i # zajedno. kad ti se pokaže bootloader mode, onda ga probaj prikopčat na komp i vidi jel je prepoznao "S Flash Neptune". ako je, onda nemaš hardverskih problema, nego problem sa kompom i service packom....
Ma imam istu priču. Konektori dolje zezaju. pooksidirali. Inače njihova boja je bakrena a ne ona tamna. Uzmi neku tanku iglu ili šarafciger od npr 1 mm i lijepo s njim postruži svaki kontakt posebno, dobro to očisti i onda spoji kabal. Ak neče ni tad, par puta ga uštekaj i ištekaj ili drmaj dok ne proradi. Men obično proradi nakon što ga pročačkam šarafcigerom.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
Proradi to meni. I da, moja je V550 a ne E550. Hvala na savjetima, napraviti ću.
e da, funkcionira i ako ga jako dobro ispušeš! Prvo to napravi, pa onda čisti konektorIzvorno postao Skorpion
E550 , V550, sve to isto sranje drugo pakovanje (doslovno). Isti mobiteli sam drugo kučište i softver.
i softver je isti, samo različite verzije zbog brandaIzvorno postao darius
Ma da, i to.Izvorno postao Inovator
dakle, s pločom se sve pokušalo, od čišćenja preko grijanja, ispitivanja svih dioda, itd itd...
ne ide![]()
ode ploča van, sutra stiže nova![]()
pozz
Bookmarks