gdje bi mogao naći teme za iphone, i kak se one opće instaliraju? isto prek itunesa ili ima neka druga procedura?
Prebaci se na iBlueNova
gdje bi mogao naći teme za iphone, i kak se one opće instaliraju? isto prek itunesa ili ima neka druga procedura?
Moraš si instalirat winterboard i onda teme možeš pronac na cydi , možda i na instalousu nisam provjeravao
moras prvo JBak iphone, i onda instalirati winterboard, i traziti teme u cydii![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
imate neke preporuke za koju dobru temu? i neki drugaciji nacin za otkljucavanje telefona osim onoga obicnoga slidera?
Tema je dosta osobna stvar
Ako se nekome sviđa, tebi će možda biti bezveze.
Pa, pogledaj malo po Cydii- većina tema ima slike kako izgledaju (pod more info, ili screenshots).
Za otključavanje je jedini način osim slidera koji sam našao bilo "troklik" home tipke.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
sto se tice otkljucavanja imas i da samo stisnes na ekran (na mjestu gdje je inace slide), mislim da se zove tap to unlock ili tako nesto...onda ima i da kao "crtas" odredene smjerove pa da ti se tak otkljuca (to je fora ak ne zelis da ti netko prcka po mobu, jer nitko ne bu skuzil kak da otkljuca), a mislim da se zove HTC unlock ili nekak tak slicno...
a za teme za fon, imas posebnu temu...potrazi![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
ja ne kuzim kako mogu skidati aplikacije na iphonenapravio sam jailbrake (i jos mi ona glupa cydia izbacuje stalno neke probleme) i kad sam nekako uspio doci do skidanja tamo imaju samo neke glupe igre. nema npr. fifa, gangsta i te neke koje sam vidio na youtube-u. a ja sam mislio da kad napravim jailbrake da idem na app store i da samo skidam kaj ocu.
na ovoj cydia nema nista, a na store-u se sve placa. di da skidam aplikacije?
![]()
Zadnji uredio DomagojR : 08-05-2010 u 23:26
hvala. a kako prebaciti neki film na iphone?
nema glupih pitanja, samo glupiph odgovora...
negdje na svom hardu napravis folder "movies" (primjerice),i u itunesu onda izaberes karticu "movies" i dodas taj folder sa tim filmovima i on ti sinkronizira...
R.I.P.-16.10.2007.
jos jedno pitanje...
koja je zadnja verzija za iphone (3g ako je bitno) koja se moze unlockati na sve mreze i normalno jailbrake-ati (tj. da se moze normalno paliti i gasiti iphone, a ne da ga moram paliti pomocu pc-a)? jel to 3.1.2?
odes na net i na stranicu apptrackr.org
mozes preko nje skidat, a i mozes preko torrenta (google cini cuda)...trebat ce ti AppSync 3.1 koju instaliras preko Cydie ili Rocka...zajedno mozes i Installous instalirat pa preko njega skidat direktno na mob (to je ustvari apptrackr.org)
Zadnji uredio sfreak16 : 10-05-2010 u 17:18
pitanje oko programa za navigaciju...imam Tomtom Europe i Navigon Europe...koji je vama bolji, meni se cini Navigon bolji jer uvijek nadje lokaciju, a Tomtom se hoce spojit na net, a ne znam zasto...nisam se puno zabavljao time, ali cini mi se da Navigon nekako bolje radi...kakav je iGo naspram ovo dvoje?
3,1,3 se nemre josh unlockat
Imao bi jedno pitanje ako mi neko moze pomoci bio bi mu jako zahvalan imam navedeni iphone 3Gs 16Gb radio je sve super nije jelbrejkan nista dirano po njemu samo mi se ugasio i ne moze se vise upaliti nikako ni da zasvjetli promjenio sam bateriju novi sve kablove nove u njemu i opet nista nece nista da reagira ni kada se spoji na punjac jel zna neko u cemu bi mogao biti problem garancija mi je istekla pa sta da radim Hvala unaprijed svima.
Ljudi jel vam radi cydia?
jao koliko pitanja imam...
kad zelim instalirat neki app preko Installousa, od kad imam iFile na mobu, on mi to spremi u neki folder u rootu moba (mislim da je var/mobile/library/downloads)...ja ga onda ne mogu instalirat...kako to rijesit?
skini sa apptracka na komp i onda instaliras normalno
jel se da kak ograničiti koje aplikacije smiju koristiti net? neki dan igram neku igricu i pogledam stanje megabajta i vidim da mi za 10min pocuclala 30MB. ima neki način osim da stalno idem gasit na iphonenodata? Jel ima koji program da se vidi koje točno aplikacije cuclaju net?
Ne moras stavi si fake apn i to ti je to , skoo sve aplikacije zderu
Bookmarks