Cijelu fuckin dan me boli fuckin glava. Tablete mrzim,pa ih zato i izbjegavam i pijem ih samo kad stvarno zapne tako da trpim. Sad je malo bolje,i nadam se da ce proc. Konacno sam frendu zavrsio instalaciju u vikendici. Ovo s glavom je garant od toga jer sam cijelo jutro spajao u mraku a ionako vidim slabo...
Frendica donijela laptop i kaze da se nece punit,a kod mene radi ko grom i s baterijom i bez i uredno se puni. Sve je utičnice u stanu isprobala al đaba...![]()
Kupio si onaj iSkin-ov Two-Way Privacy Screen film za iPhone..
Bas mi sada sexy izgleda mob ^^
EDIT: Sad to hocu stavit isto i na iPod, al nisam siguran dali to moze preko Screen Protectora :/
Kaj vi mislite?
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
OT:
pijem
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
jučer savršen dan...
dođem na posao, nisam ni počeo raditi, već imam za nove branike...
večer prošla savršeno...
btw, jel zna tko kod sudara, na utvrđivanje štete idem kod svog osiguranja ili kod osiguranja od frajera koji me je udario?
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
danas krizma bila... Zarada: 1900 kn! Omg! A i OPET je krepo komp... Wtf? A di ces bolje...
One day, sky went blue...
došao iz maksimira...
dobijem nove branike, ukradu mi mobitel...
jebenica...
prijava napravljena, lopovu želim ugodno preznojavanje kad mu policija pokuca na vrata...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Ja stigao s utakmice. Ovo je bila posljednja u ovoj sezoni. Igrali smo u jednoj pripizdini protiv isto tako nastrojenih "domaćina". Dobili smo batine u igri,nakon nje i pokradeni smo ko nikad nitko. Danas ni Barcelona tamo nije mogla ništa. Žalostan i utučen,te ujedno sretan što mi nisu raqzbili auto,došao sam doma. Sad idem spavat...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
daj mi kooomp! Aaaa! XD
a lik je mjenjo procesor, i komp dela... I ja metnem windows 7, i krepa... Ono, wtf? I pocupao oba hdd-a, i nece ni startat, reboota se svake sekunde (opet..). Sta mu je, ja nezz... Matika?
Btw 1900 kn je super cifra za krizmu, ha? XD kupujem e. gitaru, ibanez koristenu 2 puta za 1500 kn, i mps-100... Po mps danas tata ide u sony xP
i ostane, jedno, 200 kn? Gitaru cu spojit na tatinu liniju, ak krepa, ionak mu je stara linija, ima 4 divovska zvucnika... Lol... A linija ima skoro metar xD
Sretno sa gitarom ^^
OT: Gledam po njuskalu, kako da se rijesim N96-ice i E71 da si piknem 3GS..
Neznam koja je onak ok cjena za te moje mobitele i koju cjenu bi morao ocekivat za 3GS..
Jutro
Napokon doma.
Gledam Mentalista.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Wow, ovo je cudo! Komp se nece upalit, i aj ja njega upalim, a on se kojih 10 min reboota konstantno... I gledam TV i cuje se mili zvuk.. BIP! Ono, komp se upali! IT'S A MIRACLE! xD
Upravo mi je poginula Nokia E61i. Teško se ozlijedila prilikom pada. R.I.P. ... fml
došao s osiguranja...
čekam mail potvrde i pravac servis...![]()
Bookmarks