Cekam Lunu da podijeli sa ostatkom svijeta svoje linkove o Cernobylu!
BTW...skinuo sam kakvih 10 ak dokumentaraca...pa mozemo i komparirati.
I...da...imamo novi rolleyes.
da fakat, to i mene muci, kaj je s tom kacigom? jel je trebaju svi imati ili samo klinci do 16?
points ne zivi u rh, moguce da su drukciji njihovi propisi.
al fakat me zanima jel bi i kod nas gnjavili zbog kaciga obzirom da sam dosta na biciklu i nemam bas citavim putem biciklisticku stazu. ma, do posla je imam onak, parsto metri samo, sve ostalo je cesta..
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Cekam Lunu da podijeli sa ostatkom svijeta svoje linkove o Cernobylu!
BTW...skinuo sam kakvih 10 ak dokumentaraca...pa mozemo i komparirati.
I...da...imamo novi rolleyes.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
cek, cek, kaj nije smak svijeta najavljen tek za 2012?
bimbi, bjez iz cetare, poboguprerano je jos
budem veceras ili sutra, malo prije dosla s posla, za pol sata moram bjezat nazad na posao![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Kod nas je obavezno nošenje kacige za sve, bez obzira na dob.
Inače nas ne diraju, ali danas me uhvatio, kaže: 'nemaš sreće, inače mi ovo ne kažnjavamo, ali baš nam je danas akcija povodom toga'
I onda sam se iz centra kući vraćao gurajući bicikl... Patrole na svakom koraku, sigurno su se nakupili para, jer taj propis poštuje maks. 20% biciklista.
40 KM je kazna (20 EUR).
Odoh se sad malo odmoriti, pa na tortu u Mercator, danas im je rođendan![]()
Україна
Kod nas je do 16 godina obavezna.
Ali, nikada nisam vidio niti čuo da su nekoga kaznili... Niti su mene![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Neznam, tu kod nas nema tih patrola za bicikleja se furam bez kacige oduvjek
OT: updejtal mob'tel i vec neko vrijeme "Please wait" u svjetloplavom prozorceku.... Ali ona trakica je puna... O.o da se zabrinjavam?
EDIT: evo šljaka, upalilo se xD
One day, sky went blue...
vikend napokon tu... odmaram, pa veceras u zivot![]()
men se sve cini da sam ja negdje cula da je obavezna, kao, bas svima gdje nema biciklisticke staze, jer se to racuna kao da se vozis po prometnoj cesti. brijem da mi nebismo smjeli na nogostup (trotoar) s biciklima, da ne ugrozimo sigurnost pjesaka..
velim, cini mi se..
a sad nit imam vremena nit mi se da cackati po zakonu.. ak se kome da, navali narode pa nam okacite tubas me zanima
![]()
Odo na faks malo odspavati![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
huh..krecim stan sa tatom...okrecili za sad oko 50m2 ....ostalo jos oko 30m2 :S .....
umorio se hehe![]()
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Pa daj ajde! Updateal mob, i nekaj zeznul i nece vise updateat... WTF?? A nece se ni upalit mob... -.-' koji problemi...
E da i ispovjedao sam se![]()
To ti je pokora- par dana bez mobitela
bbbrljo- ajde da i tu malo postaš
Od kad je tamo tema otvorena, tu te skoro nema
OT: Gledam Mentalista.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ima vas puno tamo, ja sam samo jedan...
a i radi se...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Idem se istuširat i obrijat jer sam zarastao ko majmunoliki čovjek...![]()
Spremio se, odo spavati
Sutra se ustajem u 3 i idem za Zadar.![]()
Sretno na putu georgy!
OT. igrao cod2 malo, sad idem spavat.
georgy, "ona" tema je otvorena oduvijek, nije nikad bila zatvorena, sad je samo malo, khm, aktivnija.![]()
Hahaha "malo" aktivnije
Sad na trening
@xlr: di si ti narucio onu crnu maskicu za E71??
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Evo ljudi, ja sam si mobitel sredio, i puno vam hvala na pruzanoj pomoci! Znam, prekrsio sam pravila neka, ali, sta je tu je... Ionak mi je samo trebala pomoc neka brzinska koju sam i dobio, i stvarno vam puno hvala!
@ravilov nadam se da mi neces zamjerat, ionako sam rekao da moze u smece da ne trpa forum... Inace na nekim forumima, ako postam u vec neku temu, niko se ne obazire, pa sam ovako htio da netko vidi i... Ajd tema je u smecu i meni mob radi.
Jos jednom, HVALA NA POMOCI, super ste, nadam se da cu i ja ponekad jednom moci pomoci vama![]()
Bookmarks