Izgleda mi neka prerada t303! Ako još bude u paketima po 350-400 kn odličan mob![]()
Zadnji uredio pero1985 : 07-04-2009 u 11:39
----------Sony Ericsson----------
Izgleda mi neka prerada t303! Ako još bude u paketima po 350-400 kn odličan mob![]()
Jako je slican T303, ali nije prerada... Koliko sam shvatio ovo je opet Sagem model (za razliku od T303 - Locosto)...
Plus kod ovog modela je definitivno kartica, ali kao i sve Sagem platforme ne podrzava teme...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Mobitel mi se ne sviđa zbog platforme. Ali, za jednostavan glazbeni mob je sasvim OK.
Baš zbog tih tema ludim što nema...ali ako bude jeftinjača u paketu ovaj bih uzeo za muziku i lude izlaske (padne, prolije se cuga...itd) a da mi nije žao love
![]()
Ovo bi mogao biti nasljednik T303!?
wtf.... 1.8" ekran![]()
1.8" al zato mora biti neka jeftinjača!!! Ko hoće veći ima w395![]()
1,8" ima i T303.Šta je tu čudno?Ipak je to mobitel niže klase namijenjen nezahtjevnim korisnicima koji prvenstveno žele osnovne funkcije.
Sony Ericsson W205 demo video
http://www.youtube.com/watch?v=EnnQ1...layer_embedded
----------Sony Ericsson----------
Kada ce ovaj mob u hrvatsku i po kojoj cijeni?
ovaj demo je presmijesan
Ovaj mob je u vipu u jesenskoj ponudi evo 699kn a za postojece 649kn.meni je preskupo al tak je bio skup i w200 u pocetku
Mislim da ovo nije Sagem platforma... ali opet 600kn je prevelika cijena za ovakav mobitel. Malo cekati da pojeftini i biti ce super za nezahtjevne korisnike
Isti je ko t303 al ekran je mali tek 128x160,ima blutut,mp3 utor do 2gb memoriska,al neam pojma jel se u vipu dobije mozda memoriska u kompletu...cini mi se da ima teme al ocito da nema sagem platformu sto je super,izbornik isti ko na t303,al iznenadenje je zvucnik,cini se da je glasan...eo poslusajte pa sta mislite...
http://m.youtube.com/watch?v=m7uX9jN...ient=mv-google
Eh da za postojece korisnike je mob 649kn.vip sere poraso pdv i sad poskuplju,inace za postojece korisnike je sve bilo 100kn jeftinije a sad je samo 50kn.mobovi su uvijek kostali npr.691kn a sad su 699 u smislu cijene ovog moba...preskupo...jedino cekat bozic mozda dotad pojeftini na 500kn il dok ne dode u tele2
Definitivno skup!!! Mislim, w910 je 799 kn pa za 100 kn razlike dobije se malko bolji stroj...
Trebao bi biti nekih 299 kn u paketu i to je ok cijena a vjerujem da ce sniziti...
vip prepaid postojeći korisnici w205: 449 kn. Nema na netu, vidio u vip centru. To bi mu trebala biti prava cijena. Za nove vip korisnike prepaid i dalje 699 kn.
Simpa paket 398 kn:
http://www.t-mobile.hr/1/10-30-01-10...p?sifra=SEW205
Da vidio sam 398kn.to je dobra cijena,kad vidimo naprimjer t303 koji je u pocetku u t mobileu bio znatno skuplji,tako da če ovaj mob taman oko božica pojeftiniti sigurno i bit će super,još ako dođe i u tele 2,za nekih 295kn...onda super...al svejedno ga necu kupit,u simpi se uz ovaj mob nedobije memoriska
Da, izbacili su m2 valjda zbog jeftinijeg uređaja al ok. Draže mi tako a m2 uvijek sa strane se nabavi ili dupli ima... Imam 6400 bodova za 200 kn popusta i za 198 kn ga možda ubodem kao tešku rezervu i za bezbrižna tulumarenja)
pozdrav.. cura hoce neke nove igre u mobitel, jel mi mozete pomoc, bio bih vam jako zahvalan![]()
Procitaj pravila foruma, i drugi put koristi search umjesto bespotrebnog otvaranja novih tema. Hvala.
Igre se pretpostavljam ubacuju kao i sve druge Java aplikacije u sve druge SE dummy modele.
Objasnjenja i uputa ima na bacanje i ovdje na forumu, a i po cijelom internetu...
U tele2 uređaj za 275 kn bla bla... realna i povoljna cijena za takav model i isplati se malo pričekati da padnu a ne odmah onako bezobrazne početne po 700 kn.
Zanimljivo da ovaj model u njemačkoj u slobodnoj prodaji po cijeni od 79 eura...oliti skoro 600 kn.
A toliko je w595 prepaid![]()
Zadnji uredio maher22 : 08-05-2010 u 16:07
Bookmarks