Harasho! zanima me kako si uspio napraviti da ti je ovaj gornji dio (di je baterija itd) crne boje? jel to neki home replacement ili?
![]()
Tema je zamišljena za razmjenu slika i pitanja vezanih uz home screenove naših android aparata.
Za uslikavanje vašeg home screena možete koristiti aplikaciju ShootMe (Screen Grabber)
Evo mog homescreena:
- Pure Music Widget 1.1.5- novi link
- Beautiful Widgets v2.999- novi link
Zadnji uredio Harasho! : 02-07-2010 u 00:11
Harasho! zanima me kako si uspio napraviti da ti je ovaj gornji dio (di je baterija itd) crne boje? jel to neki home replacement ili?
![]()
Zadnji uredio blutut : 07-05-2010 u 21:30
Slijedio sam tutorial u ovoj temi ali su nešto zeznuli pa su sad maknuli tutorial![]()
Ok, probat cu bez obzira na to, ali ja imam veci problem, problem sa Metamorphom, on uopce ne zeli prikazati .thm fileove... neznam u cemu je problem, i zbog toga nemogu instalirati nikakvu temu...
Da malo potaknemo ovu temu...
Evo i screenshot-ova sa HTC Desire-a...
poredani, sa lijeva na desno (s tim da je zadnji desni prazan) + lap view
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Nije home replacement. Kao prvo, koliko znam obavezno moras imati rootani telefon. Ako to imas, mozes ili naci temu koja odgovara tvojoj verziji firmwarea (bilo stock ili custom ROM) u ZIP formatu te je instalirati preko recovery boota, ili pomocu Metamorpha promijeniti ugradjenu temu. No za Metamorph vidim vec znas...
Treba na XDA forumu nekad i procitati release notes.
Nove verzije Metamorpha ne rade sa .thm nego iskljucivo sa .xml fileovima. Ima tamo negdje i za skinuti alat koji konvertira .thm u .xml.
Sorry na off-topic, trenutno mi home screen nije nesto jako reprezentativan pa mi se ne da skidati shotove i uploadati.![]()
Motorola Milestone
Build number: SHOLS_U2_02.34.3 + root
Desktop size: 5 screens
![]()
![]()
![]()
Što ti je SCA i TVDroid?
cvita
@Harasho! dali mogu sredit Galaxy da na njemu tako izgleda Home Screen kao u tvom prvom postu?
I koji od ta dva widgeta treba skinut?
P.S. Nerade ti linkovi.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Stavio sam nove linkove
Što se tiče mjenjanja izgleda menu ladice, crnih foldera i boje označenih ikona, odradio sam to po ovom linku: http://forum.xda-developers.com/show...postcount=6408 Napomena: upotrijebi samo Launcher17.zip fajl.
Wallpaper sam skinuo iz aplikacije Mabilo Wallpapers iz kategorije abstact > textures > stranica 41.
A ova crna alatna traka je iz jedne modifikacije baš za Pulse, kaj nema na MoDaCo forumu neš slično za Galaxy? :/
Evo da malo ozivim temu... Konacno i moj trenutni homescreen:
Mogu imat vise ekrana, do 7, ali meni 3 sasvim dosta.![]()
Tri komada dosta
Launcher2
Agenda widget
Digital clock widget
Folder organizer lite
Snowstorm
Extended controls
BattStatt
Ikone: iDroid
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
@ravilov
Daj mi reci, ovaj mali Power Control widget, jel to oriđiđi s G1 ili si ga skinuo odnekud? Meni ovaj defaultni zauzme cijeli ekran po širini.
Nije original, to je SwitchPro sa Marketa (nije free). Baziran je na defaultnom Power Control widgetu ali znatno unaprijedjen.
Imao sam taj SwitchPro jedno vrijeme, ali ovaj tvoj izgleda više kao Extended Controls...ili sam prekratko koristio SwitchPro pa zaboravio kako izgleda.
Pobogu, pa valjda znam sta koristim.
Nije Extended Controls, ustvari do tvog posta malo iznad nisam ni znao da taj postoji.
Uostalom SwitchPro se svako malo nadogradjuje i mijenja neke stvari, pogotovo oko izgleda... Napretka u izgledu je bilo vec u vise iteracija.
Malo eksperimentiranja sa LauncherPro
![]()
Evo I mojih
![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio n3m3s1s : 31-07-2010 u 10:17
Launcher Pro
Agenda widget - kalendar i tasks
Digital clock widget
Folder organizer lite - custom ikone bez teksta
Snowstorm - prognoza
Extended controls - switchevi
Ikone: iDroid
![]()
Zadnji uredio xlr : 02-08-2010 u 23:02
xlr- kakav je to "brojčani indikator" baterije, to je nešto što se dobije rootanjem ili?
Također, koji je to widget za muziku?
Stavio bih i ja svoj screen, ali prekomplicirano je ako nemam rootan mobitel![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Indikator baterije je dosao sa Open desire romom, a widget je od default music playera koji sam dobio uz rom.
@Dark- koji je to widget za stanje baterije?
@xlr- prognoza, koji je widget?
I zašto ne rootaš georgy?
Nemam potrebu.
Sve mi radi kako hoću.
A, vidjeti ću kada izađe 2.2 pa ću možda rootati da vidim što se sve može.
Jedina stvar koju nemam, a vidim da ima u nekom romu je "preskakanje" pjesme tipkama za glasnoću![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bookmarks