Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 27 od 37 PrvaPrva ... 17 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 651 do 675 od 906
    Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Bodovi: 19.415, Nivo: 33
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma sta cete napravit?

Prvi seronja koji je zapalio baklju, strgao stolicu ili poslao u k. policajca, ogrijesio se o zakon, i tu bilo kakva diskusija zavrsava.

Stoga, cut te crap, kao boysi ste jako opasni, hrabri, frajeri, kad ste usli u otvoreni konflikt sa legitimnom vlasti, sa vecim ludjacima od vas, dobili ste po tamburi, i sad ste jadni, imate masnice, tuzite se novinarima... LOL

Isti se kao i Mamic, jadan on i njegov Dinamo... kakav klub, takvi i navijaci... Uzas.

Kao sto rekoh, prosli bi puno gore u nekoj normalnoj zemlji, sva sreca da je nasa policija takva kakva je. U normalnoj zemlji, tu bi bili konji, gumeni meci, vatreno oruzje, sudjenje i zatvor od 1 godinu minimalno...

I jos se bunite...

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beetleman, sva sreća pa sam bio i u pragu i u londonu, i imao iskustva i s jednom i s drugom policijom, isto tako ko i u auxerreu...
    kažnjavanje stoji za svakog tko je bacio stolicu, baklju, ...
    ali isto tako kazniti treba i odgovorne u policiji...
    jer, oni su bacanjem istih predmeta nazad među nas, ugrožavali naš život, a oni su tu upravo suprotno, i plaćeni su za čuvanje javnog reda i mira...
    nakon utakmice kad se sve smirilo nije bilo potrebe za njihovom reakcijom, jer su ljudi mirno izlazili, ali je netko zapovijedio da se batina...
    prije utakmice su otvoreni bili svi ulazi/izlazi na sjever...
    poslije utakmice su zatvoreni svi ulazi/izlazi osim rotora, i svi su slani tamo...
    baš zanimljivo...
    misliš da se kuka radi nas navijača?
    pa znam da ću vjerojatno na idućoj tekmi biti žrtva te torture opet, ali ne kuka se radi nas...
    navikli smo mi...
    kuka se radi djece, žena, starijih ljudi koji su dobili batina...
    kuka se radi invalida kojeg je drot prevrnuo iz kolica...
    kuka se radi svakog uplakanog djeteta na maksimirskoj...
    kuka se radi dječaka, koji je čekao slikanje glave, pa to nije spriječilo drota da ga još jednog nabije u zid...
    kuka se radi dečka koji je isprebijan na istoku, a bio je na tekmi sa curom...

radi toga se kuka...
    kuka se da se napokon uvede red među huligane u odorama...

i, još jedna stvar s pressice...
    velika većina prisutnih novinara je izrazila žaljenje što se koncert, i cijela manifestacija kojom se trebao obilježiti 13.05. otkazuje...

http://www.index.hr/sport/clanak/nem...ma/489441.aspx
    pa mi recite je li to prekoračenje ovlasti...
    Zadnji uredio bbbrljo : 04-05-2010 u 15:08
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gle nemoj mi tu sad prodavat PR Ok?

Svi znaju kako BBB postupa po utakmicama, od Madjarske, Slovacke, Slovenije pa i Hrvatske, i sad ste si nasli invalide, djecu i zene kao izgovor da nagazite na policiju.

Kao sto rekoh, ne opravdavam policiju da koristi sredstva koja joj nisu zakonom propisana, no da li zelim da policija jos jace nagazi te koji odluce pravit se face na tekmama, da, zelim.
    Kao sto rekoh, prvi kad padne, onda ce se malo primirit. To je kao i sa psima, cisti bullying, kad ga puknes po glavi onda se skulira i smiri, a do tad je najglasniji.

I opet radite SPIN, kao i HDZ i svi ostali u zemlji...

Znas zasto se treba kukat?

Zato jer malouminici pod izlikom navijaca teroriziraju godinama gradjane, kvartove u kojima su tekme i same gradove.. eto zbog toga se treba kukat..

I sad tipicno hrvatski, umjesto da sami medju sobom rijesite se gamadi i budete normalni, vi se usmjeravate na dokaze protiv policije, zaboravili ste, oni su POLICIJA!! Reagirali su na vase provokacije, vas nered i vasu nekulturu...

Stoga, kukajte... sami ste zakuhali, a policija je zapaprila..

i da policija je placena za cuvanje reda i mira, a to znaci sve koji rade nered spremiti tamo gdje treba.

Sorry imam 0 tolerancije prema tome, jer sam 1000 puta vidio kako se ponasate i sto radite policajcima, srecom ne nosim odoru, jer da nosim, vec bi naslovnice bile pune kako pucam po stoci koja baca stolice..

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Članak 17. stavak 3

"Niti u slučaju neposredne opasnosti za opstanak države ne može se ograničiti primjena odredbi Ustava o pravu na život, zabrani mučenja, surovog ili ponižavajućeg ponašanja ili kažnjavanja, o pravnoj određenosti kažnjivih djela i kazni, te o slobodi misli, savjesti i vjeroispovjedi."

i još jedna ustavna krasota

Članak 20.

"Tko se ogriješi o odredbe Ustava o ljudskim pravima i temeljnim slobodama, osobno je odgovoran i ne može se opravdati višim nalogom."

prodajem ti PR?
    ne, samo iznosim činjenice isto kako novine iznose laži i obmanjuju ljude...
    hoćemo povlačiti paralelu sa ostalim kriminalcima u državi?
    kako to da kod hapšenja dilera, pedofila i ostale gamadi, se objavljuju samo inicijali, a kod hapšenja navijača, kojemu krivnja još nije niti dokazana, objavljuje se puno ime i prezime, dob, te slika?
    i zašto interventna jedinica policije na niti jednom vidljivom mjestu nema istaknutu značku?

PENDREK LOMI KOSTI, ALI SRCE NE ! ! !
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bbbrljo Pregledaj post
    polako, nećemo trčati nigje pred rudo s ničim...
    da, ruka ruku pere...
    ali ako vi želite to trpiti, i i dalje živjeti u takvoj zemlji, ja vas iskreno žalim...
    ja ne želim...

neće davati imena?
    ne moraju, postoje institucije koje će ih na kraju to prisiliti...
    Ma koje institucije ce ih prisilit??
    Ovi im daju u dzep 10k € i to ce opet pod tepihom zavrsit..
    Nema smisla se uopce prepirat sa policajcima...

Oni su eto, debili, ali kojima nesmijes proturijecit nazalost :/

kuka se radi djece, žena, starijih ljudi koji su dobili batina...
    kuka se radi invalida kojeg je drot prevrnuo iz kolica...
    kuka se radi svakog uplakanog djeteta na maksimirskoj...
    kuka se radi dječaka, koji je čekao slikanje glave, pa to nije spriječilo drota da ga još jednog nabije u zid...
    kuka se radi dečka koji je isprebijan na istoku, a bio je na tekmi sa curom...
    I kuka se radi moje frendice koja je dosla na BUS STANICU [nije bila na tekmi] i dobila batina :
    Jedna je djevojka stradala samo zato što je čekala autobus u blizini stadiona kada su dotrčali policajci i izudarali je", ispričali su navijači.
    http://www.index.hr/sport/clanak/bbb...as/489520.aspx

A ti beetleman, smiri malo dozivljaje, svi bi mi radili nesto da mozemo..
    Zato ajde, ti bi valjda trebao bit pametan, od ove diskusije se nitko nece promjenit
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao -->Cionn<-- Pregledaj post
    Ma koje institucije ce ih prisilit??
    Ovi im daju u dzep 10k € i to ce opet pod tepihom zavrsit..
    Nema smisla se uopce prepirat sa policajcima...

Oni su eto, debili, ali kojima nesmijes proturijecit nazalost :/

I kuka se radi moje frendice koja je dosla na BUS STANICU [nije bila na tekmi] i dobila batina :

http://www.index.hr/sport/clanak/bbb...as/489520.aspx

A ti beetleman, smiri malo dozivljaje, svi bi mi radili nesto da mozemo..
    Zato ajde, ti bi valjda trebao bit pametan, od ove diskusije se nitko nece promjenit
    sud u strasbourghu je jako zanimljiva institucija koja se voli zabavljati baš s ovakvim slučajevima...
    da, kuka se i zbog ljudi koji nisu bili na tekmi, a dobili su batina...

ako je frendica bila kod doktora, samo neka navrati u udrugu navijača s dokumentacijom, ne mora niti imati dokumentaciju, slike će isto biti dovoljne...
    ako se ne boji, iskaz uvijek može dati novinama...
    ali, nek se prvenstveno javi u udrugu navijača u draškovićevoj 23...

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kuka se da se napokon uvede red među huligane u odorama...
    Na selu, kad goniš stoku preko potoka na ispašu, ne mogu i stoka i pastir biti ljubazni i poslušni. Nepotrebno je tražiti ljubaznost policije, ako već >imamo< ljubazne, kulturne, načitane i poslušne navijače.

Ukratko, pos***m vam se na te aureole što ih nosite na glavi.
    Keep calm and fastboot oem unlock.

mod_se Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao iDodo Pregledaj post
    i pitanje jedno bbbrljo,vidim pises malo u zenskom pa onda se prebacujes u muski rod.. wtf?
    To su citati i c/p-ovi... Meni se cini ocigledno.

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao xlr Pregledaj post
    Na selu, kad goniš stoku preko potoka na ispašu, ne mogu i stoka i pastir biti ljubazni i poslušni. Nepotrebno je tražiti ljubaznost policije, ako već >imamo< ljubazne, kulturne, načitane i poslušne navijače.

Ukratko, pos***m vam se na te aureole što ih nosite na glavi.
    ovime si se upravo, kako si se ti izrazio, p****o na sve koji su nevini dobili batina...
    ne nosimo aureole, nigdje to nismo ni rekli, nismo anđeli, i to priznajemo, ali ovakav tretman ne bi poželio nikome...
    kad u očima policajca vidiš da te želi polomiti, kad vidiš da je na ulici samo da strga nekoga, kad ne bira koga će udariti, onda se zapitaj u kakvoj državi živiš...

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    Nokia 5800XM
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovo su nepobitne činjenice:
    - Onaj tko je zapalio baklju je prekršio zakon
    - Onaj tko je napao policajce je prekršio zakon
    - Policija nije provela adekvatne preventivne mjere
    - Policija je nepotrebnim ulaskom na tribinu nepotrebno ugrozila građane
    - Policajci koji su tukli ljude koji nisu pružali ama baš nikakav otpor prekršili su zakon
    - Policajci koji su tukli ljude koji su bili u nesvijesti prekršili su zakon
    - Policajci koji su tukli ljude na ulici koji nisu bili na utakmici niti su radili nerede prekršili su zakon
    - Policija je kriva za stampedo na izlazu i to je bilo nepotrebno ugrožavanje građana
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    - Onaj tko je zapalio baklju biti će identificiran na snimci i odgovarati će
    - Onaj tko je napao policajce biti će identificiran na snimci i odgovarati će
    - Policija/policajci koju su napravili gore navedene propuste ili prekršili zakon, sljedeći put će opet do napraviti
    Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
    Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij

Moderatorica Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne opravdavam postupke policije. da netko ne bi to pomislio. ja nisam za batinanja, ja sam davnih dana pisala da bih to rijesila slanjem svakog huligana na "dobrovoljni" drustveno - korisni rad. pa mi kopaj, braco, kanale narednih par godina, da ispucas tu svu silnu energiju negdje!

i htjela bih samo pripomenuti da su sve te slike tak fora iscupane iz konteksta, olfo, slika vrijedi soma rijeci i te stvari.. a mi, koji ih gledamo, mi ne znamo je li onaj momak sto sjedi pri vrhu tribine, sam, i nonsalantno cuva slomljenu stolicu u krilu, mozda interventnom policajcu skresao mrtvu roditeljicu na grobu npr. hajt, priznajte svi vi, navijaci/nenavijaci, ne biste li prosto podivljali na tu izjavu i jos da ste u tom trenu pod navalom adrenalina?
    opet kazem, ne opravdavam niti ponasanje policije, al brate mili, kada se prikaze u recimo ovom mom kontekstu, ne izgleda nam sve to bas kao batinanje nevinog deckica koji je eto, tamo sjeo. sa stolicom u krilu.

d pojnt iz - ima kukolja i s jedne i s druge strane. al skjuz mi, puno ga vise, i to vec gooooodinama, ima s navijacke strane.
    uz svo moje neopravdavanje icijeg postupka, ne mogu se oteti dojmu da si za subotnji tretman jednostavno niste sami krivi. jer jeste.
    da niste radili sve sto ste radili, i to sustavno, i to ne samo na maksimiru, vec i po europi, ovoga u subotu ne bi bilo.

i mozda bi se i vise ljudi potrudilo slusati i shvatiti vase rijeci izgovorene na presici.
    ovak nece. jer ih prosto boli odredjeni organ za nekoga tko se tako sustavno ponasa godinama.
    11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
    26.04.1986. Припять (Pripyat)

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.youtube.com/watch?v=sqS1jCjgii4

http://www.index.hr/video/film.aspx?id=8892

http://www.youtube.com/user/wwwbadbl.../0/XZzRnbEJOMM

vi prosudite...
    cioon, tu imaš video onoga dečka koji je pretučen jer je sjedio, kaj je bilo napravljeno od slike izvučenih iz videa...

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, sad sam to vidio..
    Ma kaj da ti kazem, zbog debila je cijeli stadion na*ebo..

Jbg, ja ti kazem
    Sjeti se samo tekme Cibona-Partizan i sjeti se one tribini gdje je bilo ono naguravanja i kako su ljudi u roku keks pobjegli sa nje jel znaju da ce bit sranja..

Isto to ste i vi trebali, fino se razbjezat po tribini ili izac iz stadiona..

Neredi na Maksimiru koštat će nas oko 250.000 kuna
    http://www.index.hr/vijesti/clanak/n...na/489580.aspx

Pa si sad vidi koliko su BBB-i dobili na popularnosti
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cionn, sa sjeverne tribine se nije moglo izaći...
    policija to nije dopuštala...
    svi smo htjeli izaći, ljudi s djecom su htjeli izaći, pa su tjerani nazad dolje...

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da se nadovezem na Cionna:
    Sve to će koštati više od 250.000 kuna, a svaka lipa doći će iz džepa poreznih obveznika. Iz Dinama je već najavljeno da štetu na stadionu oni ne planiraju plaćati već će o njoj obavijestiti vlasnika Maksimira (dakle, Grad Zagreb), a na leđa Zagrepčana past će i ostala financijska šteta koja je nastala za vrijeme nereda oko stadiona.
    to cu JA placati!!
    umjesto da su moje krvavo zaradjene pare otisle za besplatne udzbenike, za odjele neonatologije, za udruge za nezbrinute zivotinje, za pomoc za stare i nemocne, moje pare ce sada ici, po ne znam koji yebeni put vec, za fakin stolice na onom ruglu zvanom stadion?! pa da biste ih vi opet iz cistog bijesa sto vam je murija dosetala na tribinu iste te stolice opetovano mogli trgati?!

i onda se pitate, jos se pitate zasto smo ogorceni na vas??
    zasto vas se sramimo?
    zasto bismo vas ukinuli kao organiziranu udrugu, koja vidi gle, OPET sise nase pare?

kao sto rekoh, sve na javne radove. pa se gusite u kemikalijama u tvronicama za proizvodnju plasticnih stolica. mozda ih iduci put ne biste trgali, jer biste osjecali neku odgovornost prema tome.

al to je samo jedno veliko mozda.

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da, šteta je nepovratno učinjena...
    svi sad *erete kako će se dati lova za potrgano, a di ste bili, zašto ste šutili dok se lova sustavno krala pri izgradnji istog stadiona?
    naravno, ne opravdavam ovo, iskreno, po meni stolice tamo niti ne trebaju, ali svi su sad glasni...
    gdje ste bili dok su se vašim i mojim novcem gradile vikendice, kupovali auti, brodovi, zemljišta, ... ?

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kao sto je netko rekao, ovakvim klubovima bi zgasio dotok para..

Trebalo bi se investirat u nove nade poput Jakova Faka, koji je osvojio medalju na OI, a koji nema gdje trenirat u Hrvatskoj pa mu SLOVENIJA nudi privatnu stazu za trening, status neke drzavne face, ovo ono i lik je odbio i osto u Hrvatskoj..
    I umjesto da se investira u kosarku koja je nekada bila gledanija od ovog faking nogometa, mladje generacije, tj kadeti nemaju gdje trenirat jel klubovi nemaju para za dvorane!
    KK Cedevita '94-'93 godiste je jedan od najboljih klubova u EUROPI!
    I fala bogu, imaju istoimenog sponzora..
    Ali recimo KK Fenix, koji imaju '95 godiste najbolje u Europi, bili su u Rusiji na SP i momci rasturaju kosarku, treniraju u malenoj dvorani na Velesajmu di su i kosevi malo sj*bani a di nema niti dobre ventilacije pa je zagusljivo tokom ljeta!

Takvim klubovima treba dat para, a ne ovim seljacinama iz Dinama, Hajduka i ostalih klubova koji samo sisu pare a nemaju nikakve faking rezultate!
    ajde mi bbbrljo reci samo 1 dobar rezultat Dinama u Europi!

EDIT:
    bbbrljo, a kaj mislis kolko je para "nestalo" tokom izgradnje Arene ZG?
    Kolko je para nestalo pri izgradnje muzeja suv. umjetnosti u Novom Zagrebu?
    I zasto se on toliko dugo gradio??
    Avenue Mall koji se poslje poceo gradit je 1-2 god prije zavrsen!

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kao sto je netko rekao, ovakvim klubovima bi zgasio dotok para..

Trebalo bi se investirat u nove nade poput Jakova Faka, koji je osvojio medalju na OI, a koji nema gdje trenirat u Hrvatskoj pa mu SLOVENIJA nudi privatnu stazu za trening, status neke drzavne face, ovo ono i lik je odbio i osto u Hrvatskoj..
    I umjesto da se investira u kosarku koja je nekada bila gledanija od ovog faking nogometa, mladje generacije, tj kadeti nemaju gdje trenirat jel klubovi nemaju para za dvorane!
    KK Cedevita '94-'93 godiste je jedan od najboljih klubova u EUROPI!
    I fala bogu, imaju istoimenog sponzora..
    Ali recimo KK Fenix, koji imaju '95 godiste najbolje u Europi, bili su u Rusiji na SP i momci rasturaju kosarku, treniraju u malenoj dvorani na Velesajmu di su i kosevi malo sj*bani a di nema niti dobre ventilacije pa je zagusljivo tokom ljeta!

Takvim klubovima treba dat para, a ne ovim seljacinama iz Dinama, Hajduka i ostalih klubova koji samo sisu pare a nemaju nikakve faking rezultate!
    ajde mi bbbrljo reci samo 1 dobar rezultat Dinama u Europi!

EDIT:
    bbbrljo, a kaj mislis kolko je para "nestalo" tokom izgradnje Arene ZG?
    Kolko je para nestalo pri izgradnje muzeja suv. umjetnosti u Novom Zagrebu?
    I zasto se on toliko dugo gradio??
    Avenue Mall koji se poslje poceo gradit je 1-2 god prije zavrsen!
    ja se slažem za davanje love...
    lovu bi trebalo puno bolje rasporediti, a ne davato rodjačkim vezama i vezicama...
    slažem se u potpunosti...

sve znam...
    znaš kolko je para otišlo za bundek?
    za svaki natovareni kamion sa zemljom bandidos je stavio 100 eura u džep, a svi znate kolko ih je otišlo...

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    di sam bila?
    bila sam klinka. u skoli. na sisi svojih roditelja i drzave. i nit me nesto pretjerano zanimalo tko placa stadion niti bi, cak da me i zanimalo, moj glas ikome ista znacio. i sigurno nisam trgala okolo javnu imovinu. kao sto su je u subotu trgali mahom i petnaestogodisnjaci, takodjer nesvjesni da ce to njihovi roditelji morati placati. ili mi odgovorno tvrdis da nit jedan klinac nije otkinuo niti jednu stolicu? i da je svaki klinac koji je otkinuo stolicu, to ucinio zbog ogorcenosti na stanje u drzavi? dakle, ne zbog "ljutnje" na muriju, vec zbog stanja u drzavi?

ali ja sam ipak, vidi gle cuda, izrasla u osobu koja sve to cijeni i postuje. cak da mi grad i ne sise onaj prirez s moje place, svejedno bih sada suosjecala s onima kojima sise. i imala jednak stav prema tome. ovako me samo malo vise smeta i ljuti sto to ide i iz mog dzepa. ali samo malkoc vise. toliko o gledanju vlastitog dupeta.

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne kažem da nije...
    trgale su se stolice, jesu...
    i ja sam izrastao u osobu koja sve to poštuje...
    i koja više od svega cijeni pravdu i poštenje, dok mi nepravda užasno smeta...
    da mi ne smeta, misliš da bi se i dalje tu raspravljao?
    tražim jednak tretman za sve, kako za izgrednike, tako i za policajce koji su sebe pretvorili u izgrednike...
    ne znam da li si jučer gledala otvoreno...
    i kako je gospodin Bijelić na javnoj televiziji, u emisiji koja ide uživo, javno prijetio Domazetu...
    pa on je načelnik krim policije, a ne zna sastaviti dvije suvisle...

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja se slažem za davanje love...
    lovu bi trebalo puno bolje rasporediti, a ne davato rodjačkim vezama i vezicama...
    slažem se u potpunosti...

sve znam...
    znaš kolko je para otišlo za bundek?
    za svaki natovareni kamion sa zemljom bandidos je stavio 100 eura u džep, a svi znate kolko ih je otišlo...
    Ohh nemoj mi sam tu seljacino od Bandidosa spominjat..
    Najzesci njegov fail mu je bio kada je dao rodjaku da gradi wc u gradu od 2 mil eura il kolko vec para, za "invalide"...

Pa super, zasto onda tvoja Udruga nece njih podupirat??
    Bilo je BBB-ovaca na tekmama kosarke, a di su sad??
    Sta nisu dosli fino navijati i pomagati kosarkasima Cibone?
    Sta niste digli ovakav glas kada su "pokrali" Cibonu u finalu??

Boli vas djon za ostale sportove kada znate da se na nogometu moze divljat??

Sto necete ic pratit ove decke koje sam ja nabrojio, ili barem organizirat neku humanitarnu akciju, skupit pare za nekog invalida, neko djete sa posebnim potrebama, za nesto korisno??
    Umjesto da ste na svakoj utakmici, bilo to nogomet, kosarka, tenis, pikulanje i da fino navijate, vi morate nekog jarca napravit..

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ohh nemoj mi sam tu seljacino od Bandidosa spominjat..
    Najzesci njegov fail mu je bio kada je dao rodjaku da gradi wc u gradu od 2 mil eura il kolko vec para, za "invalide"...

Pa super, zasto onda tvoja Udruga nece njih podupirat??
    Bilo je BBB-ovaca na tekmama kosarke, a di su sad??
    Sta nisu dosli fino navijati i pomagati kosarkasima Cibone?
    Sta niste digli ovakav glas kada su "pokrali" Cibonu u finalu??

Boli vas djon za ostale sportove kada znate da se na nogometu moze divljat??

Sto necete ic pratit ove decke koje sam ja nabrojio, ili barem organizirat neku humanitarnu akciju, skupit pare za nekog invalida, neko djete sa posebnim potrebama, za nesto korisno??
    Umjesto da ste na svakoj utakmici, bilo to nogomet, kosarka, tenis, pikulanje i da fino navijate, vi morate nekog jarca napravit..
    na cibonu se ne ide poradi odnosa uprave s nama, koji seže u duboku povijest...
    zna se zašto, zna se šta je bilo...

a ovo kaj si naveo u zadnjem dijelu svog posta...
    jesi li igdje pročitao da su BBB organizirali davanje krvi, da je turnir koje se održava već 9 godina zaredom, humanitaran, da se skupljao novac za pomoć obitelji ubijenog frane despića, da su se skupljali prilozi za obitelji u vukovaru, ...
    jesi li igdje to pročitao?
    nisi, to ne prodaje novine...

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gle, zapeo si za krivu stvar.
    (ni gradonacelnik nam, btw, ne zna sastavit dvije suvisle, pa je, yebote, skoro precjednik postao!)
    u drzavi u kojoj smrdi odavno i od samog vrha, u drzavi koja grca u milijun vecim problemima od neke tamo fakin represije, u drzavi u kojoj ljudi ostaju bez posla i bez egzistencije vecini nas je problem "navijaca" doista smjesan i banalan. jbt, fakat vam je tesko, vi ste samo neshvaceni.
    ne, sorry, nemamo sluha za vas.
    fakat, al ono fakat me boli briga kaj vam nedaju da unosite baklje i palite ih, kaj vam je klub u qrcu i kaj vam je to takva strast.
    jednako kao sto nit tebe niti ikojeg bojsa nije briga sto su moja strast macke i sto sam luda na nepravdu nad napustenim zivotinjama, na nedostatak sklonista za iste, pa vidi cuda, ne razbijam okolo javni inventar i ne razbijam aute onima koji nemaju sluha za tu moju strast i ne dijele moju ljubav prema zivotinjama.
    ili mislis da bih trebala? onako, porazbijati malo nesto, pa cu promijeniti stvari?

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    na cibonu se ne ide poradi odnosa uprave s nama, koji seže u duboku povijest...
    zna se zašto, zna se šta je bilo...

a ovo kaj si naveo u zadnjem dijelu svog posta...
    jesi li igdje pročitao da su BBB organizirali davanje krvi, da je turnir koje se održava već 9 godina zaredom, humanitaran, da se skupljao novac za pomoć obitelji ubijenog frane despića, da su se skupljali prilozi za obitelji u vukovaru, ...
    jesi li igdje to pročitao?
    nisi, to ne prodaje novine...
    Sorry, ja neznam, jel sam ocito premlad tj nisam tada bio kada se to dogodilo.
    Ali Boze moj, dogodilo se i kaj sad..
    Kaj bi trebali isto tako mrzit sve Njemce jel su oni pobili pola Zidova i jel su prakticki cijeli svijet tlacili??

Jesam, za turnir za Frana znam, bio sam par puta.
    Al ajde, nekaj konkretno, da pukne ko bomba, da se cuje, da se raspisu novine.

Imas lika na FB-u, Nocni Hakl se zove..
    Organizira haklove po Zagrebu, bio sam 2 puta, mogu rec samo rijeci hvale.
    Savrsena organizacija, nabavili su cak i čirlidersice, DJ-a, sve zivo pa cak i sponzora koji je djelio nagrade!

Angazirajte se malo da obrisete dio ove ljage koje imate..

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sorry, ja neznam, jel sam ocito premlad tj nisam tada bio kada se to dogodilo.
    Ali Boze moj, dogodilo se i kaj sad..
    Kaj bi trebali isto tako mrzit sve Njemce jel su oni pobili pola Zidova i jel su prakticki cijeli svijet tlacili??

Jesam, za turnir za Frana znam, bio sam par puta.
    Al ajde, nekaj konkretno, da pukne ko bomba, da se cuje, da se raspisu novine.

Imas lika na FB-u, Nocni Hakl se zove..
    Organizira haklove po Zagrebu, bio sam 2 puta, mogu rec samo rijeci hvale.
    Savrsena organizacija, nabavili su cak i čirlidersice, DJ-a, sve zivo pa cak i sponzora koji je djelio nagrade!

Angazirajte se malo da obrisete dio ove ljage koje imate..
    cionn, zvalo ih se, obavještavalo za sve akcije, pa, čak i kad smo dobili medijski prostor, to je bio članak u dnu novina, pored reklama veličine 5 x 5 cm...
    ne zanima novinare to...
    niti urednike, jer to neće prodati novine...
    da se ovo nije dogodilo na stadionu, da se dogodilo povodom dana rada u maksimiru, svi bi pisali kako je narod napokon odlučio stati protiv države, svi bi pljuvali po policiji, ...
    ali dogodilo se na stadionu, i odmah su navijači krivi...

+ Odgovori na temu
Stranica 27 od 37 PrvaPrva ... 17 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Smrt Monopolu, Sloboda Liberalizaciji!!!
    By blue_soul in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 39
    Posljednji post: 02-08-2006, 14:56
  2. Ovo ja zovem navijačima :)
    By Šile in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 30-06-2004, 22:32
  3. sloboda govora
    By vee in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 22-08-2002, 01:12

Bookmarks