ispricavam se
nisam uopce razmisljao tada![]()
Koliko je otključavanje i dali je sigurno. Koliko sam ja shvatio je 15 € jedno otključavanje.
Na koji sistem jedno otključavanje 14 € ili vremenski, koliko je sigurno da ću otključati da nebi ja platio a ne uspe i da li odmah možeš otključati kad platioš karticom.
Imam još jedno pitanje za G502 otključao sam sa Aerix i povremeno mi se dešava da se resetuje, da li je zbog otključavanja ili je možda nešto s telefonom.
Zadnji uredio Milan_ce : 24-12-2009 u 15:50
Ne razumem šta da radim sa Aerix-om kad sam ga otključao. Što se tiče unutar 24 sata se misli jedno otključavanje unutar 24 sata ili više.
nisi me razumio
veliš da se mob resetira
na prvoj verziji aerix-a je bio problem s naglim pražnjenjem baterije
napraviš novom verzijom ponovo unlock pa možda time riješiš problem resetiranja
ako ne uspije full flash
unutar 24 sata od trenutka plaćanja dobiješ login i password
Mi6 Black
Na koji način mogu ih dati ako mislite sa updata servis SonyEricsson ne pomaže.
@Milan_ce,
Ubuduce ipak prvo koristi pretrazivanje.
Nece me uopce loginat na aerix.Probam novi acc , nece, probam vratit stari, nece. Aj ak netko ima da mi svoj posudi ili nesto pa da promjeni pass ili nek napravi bzvz neki mail i rega me jel mi hitno treba . Probajte jel se vi sa svojim mozete ulogirati ?![]()
Zadnji uredio Xulos : 25-04-2010 u 02:12
For the hoven lands...
izgleda da im je server pao
ni ja se ne mogu logirati
Mi6 Black
Hebes mi sve treba mi prvi put od onda kako sam probao na G502 i njima padne server, pa to se samo meni moze dogoditi... Posto mi je mob flashan u w715 jel ga unlockam kao W715 ili W705 ?
Zadnji uredio Xulos : 25-04-2010 u 12:09
For the hoven lands...
da da to tako ide kad najviše nešto trebaš to onda nejde valjda dođe do sutra ili je ugašen za sva vremena
PRODADIO JE danas odključao w595
Zadnji uredio Salle010490 : 27-04-2010 u 17:49
Jel neko probao otključati c901 green heart i jel moguće bez servisa sam?
C901 je cid 53
Mi6 Black
hm, masva, ne znam jesi vidio, na se-nse kruzi prica o nekom tool-u![]()
stvar je jos malo klimava, jer kolko sam procitao ukljucuje neke promjene IMEI-a, pa su neki postovi i pobrisani.
jos jedan problem je sto je program na kineskom/japanskom (isprike kinezima i japancima ako ih ima, ne razumijem razlike ta 2 pisma)
p.s. ako je ovaj moj post suprotan pravilima posto spominje neke ilegalne radnje, slobodno ga pobrisitezato i nisam spominjao ime programa
EDIT: ipak se u postupku ne nalazi nista ilegalno, istina program podrzava neke opcije, ali za proces otkljucavanja ne treba nista ilegalno(tipa mijenjati IMEI)..
Zadnji uredio Madfish : 30-04-2010 u 10:48
već ja njime flešao filippu i napravio backup gdfs-a za svaki slučaj
još čekam kad mi se vrati s popravka da ga puknem u BROWN
Mi6 Black
cek malo, backup gdfs-a nije potreban kod A2, posto je gdfs kod A2 uredjaja u FS-u i obnavlja se svakim flashanjem.
btw, nasao si negdje tut na engl ili si pratio one postove na se-nse?
Uglavnom sa flashanjem smo malo OT, ali ak znas cijeli postupak za koristenje tog programa za unlock, stavi neki tut, ja nemam mob na kojem bi probao i napravio slike.
p.s. editirao sam svoj post gore, ipak nisu potrebne ilegalne radnje tipa promjene IMEI-ja.
EDIT: ipak sam se previse ponadao, sa ovim se nemre napraviti unlock,samo mijenjanje boje u smedju zbog patcheva..
Zadnji uredio Madfish : 30-04-2010 u 21:39
pratio sam postove na se-nse ali nema više za skinuti tool s službene stranice(pošto sam stavio friški OS nemam ga ni ja više)
Mi6 Black
Bookmarks