u tome je fazon sto ja nema tu karticu ......samo mi trazi kod...gdje mogu naci taj uploader i kako se radi...novi sam u ovome
eo malo sam prosurfao kad je tebi teško nemože s a2uploaderom ali zato aerix uspješno otključava (na sve mreže) i resetira kod zaključavanja telefona na 0000 čak iako ti je telefon već otključan: da ti sad ne objašnjavam ajde na prvu stranicu i sve ti je objašnjeno kako funkcionira program!!
P.S:da nisi možda negdi našao taj mob. kad nemaš kartice koja je bila u njemu i neznaš kod, jer se lako može nać pomoću IMEI broja!
pa da tako je naso sam tel...probao sam sa aerix ali nista ne fukcijonise...nista se ne desava...
evo probao sam nemoze da nadje server,,,,pise eror....ta radim pogresno..i koji server treba da bude ja ima ovaj 221.195.40.209..dali je taj tacan ili...,
Zadnji uredio imaticx : 05-12-2009 u 19:25
sve sam to uradio...ali nista ...samo mi pise da nemoze naci server
imali neki drugi server
Zadnji uredio imaticx : 05-12-2009 u 19:25
@alencavalic,
Koristi gumb Edit/Uredi umjesto spammanja novim postovima.
Takodjer, koristi pretrazivanje, ima druga tema o A2uploaderu, ova je o unlocku. Nemojmo mijesati teme.
gdje mogu naci taj gumb edit+++
...Ti se salis?![]()
C510 jučer kupljen u T-mobile
DB3210
CID53
Probao sam sa Aerixom i flashati sa A2uploaderom, ali nema koristi.
Pretražio sam ovaj forum i razne druge, ali većinom se metode odnose na Aerix (koji je beskoristan na CID53) i razno patchanje (ali uvijek za DB3150).
Da li bi to moglo sa Ultimate Unlockerom? Netko koristio njihove usluge?
mislim da ćeš ipak morat probat s Ultimate Unlocker: http://www.cruiserlogs.net/
Zadnji uredio branuschi : 13-12-2009 u 12:40
Napomenuo bi da se ne bavim unlockanjem niti modanjem, dobio sam ovaj mob, a kako je bila subota i lokalni GSM servis više nije radio probao sam sam rješiti stvar, ali vidim da ne ide. Ne bi naručivao nikakv dongle. Vidim da se može i samo sa običnim kabelom.
Koja je šema s njima?
Počeo sam kreirati account, došao do plačanja, ali nikako da ispunim nekakav obrazac na koji mail ce mi poslati username i password za jedan unlock.
Hm, ne treba ti dongle, jer ne narucujes/kupujes Cruiser nego logove za Ultimate Unlocker.
Ne sjecam se tocno procedure, ali znam da je meni islo prilicno glatko...
Zadnji uredio ravilov : 13-12-2009 u 15:07
Samo da javim da je mobitel uspješno otključan sa Ultimate Unlockerom.
evo malo novosti iz aerix-a:
Dear member of Aerix Community,
new version of your Aerix - tool is available.
Release notes:
•updated SEMCBOOT to R6A019
•this update is solving incompatibility issues with the latest phone firmwares manifesting as for example as higher battery drain, etc.
Rapidshare download links are available here:
•http://www.aerix-group.com/download.html
If you are interested in unlocking A2 CID53 or S1 Locosto and Neptune based phones, without buying a new box, click here.
All you will need is a cable.
We hope you enjoy the use of Aerix.
Aerix Developers
tnx ali imaš to u prvom postu
Mi6 Black
Da ali ako je fixan battery bug cemu onda rad sa UU ako se zeli cisti unlock?
For the hoven lands...
A ako ne zelis ide cisti rad sa aerixom jel?
For the hoven lands...
C510 Simobil Slo nemogu otključati sa Aerix-om pogrešnu kodu mi da.
Može li se rešiti problem.
Ako je CID53, onda unlock nazalost vise nije free.
U tom slucaju pogledaj malo prethodne postove, UltimateUnlocker je alat za tebe.
Bookmarks