Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 3 PrvaPrva 1 2 3
Prikazujem rezultate 51 do 67 od 67
    Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    HTC Trophy 7, SE Arc S
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    12.762
    Nivo
    27
    Bodovi: 12.762, Nivo: 27
    Bodovi: 12.762, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja imam sličnu dvojbu kao kolega Ico...

HTC Legend VS Motorola Milestone...

Ovo dvoje sam izabrao jer mi se čini da su kvalitetno izrađeni, što mi je veoma bitno!

Ono što me muči je količina RAM-a. Što mislite, koliko će količina RAM-a utjecati na (ne)mogućnost updatea na nadolazeće verzije Androida? Te općenito koliko RAMi utječu na rad kod Androida? Jer Moto ima 256rama a HTC 384, dok Desire čak pola 576! Ako je Moto u rangu po brzini sa Desireom, što će ovome više nego duplo rama? Ili tu više ulogu igra procesor? Jer interesirao sam se bio za Galaxy-a pa sam odustao ponajviše zbog nemogućnosti upgradea na novije verzije Androida... A pošto mislim imati mob bar godinu i pol dvije, mislim da ne bi bilo loše obratit pozornost na to...

Na HTCu me najviše privlači SenesUI!!! xda i ostala podrška će dobro doći u budućnosti za neke nadogradnje i slično, dok kod Milestonka ima veći ekran, veća rezolucija, qwertz tipkovnica...

Može li SenseUI na milestonku?

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    63.496
    Nivo
    61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Symbian Pregledaj post
    Po ovom može, za više treba potražiti, nadam se da download i postoji?

...a što se tiče tvog odabira, nemam ti neki savijet. Milestone je hvaljen i slovi kao dobar uređaj, dok mi Legend nije privlačan ali je HTC i ima xda. Ako ti je fizička tipkovnica must have, odnosno puno pišeš onda Milestone svakako?
    HC4L

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Note4, 8850
    Bodovi
    18.838
    Nivo
    33
    Bodovi: 18.838, Nivo: 33
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Milestone ili N900, po meni je to izbor na koji se treba usredotočiti.

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2009
    Mobitel
    Huawei Mate 8
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ico da ti malo dignem temu

imam sličnu dilemu,sve od reda su odlični uređaji,pa sam i sam neodlučan koji da uzmem,al nekako mi se čini su Milestone,Desire i x10 najkompletniji uređaji
    3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ico, vidim da si u velikoj dilemi, pratio sam temu cijelo vrijeme, ljudi su ti preporučali sve i svašta. Možda bi ti bilo pametnije da svratiš u motorolu i vidiš malo dojmove. Inače, jako puno ljudi je uzelo taj famozni Milestone i svi su odreda zadovoljni (osim par pojedinaca koji su svojom krivicom sjebali bateriju, no to je druga i duga priča). Motorola ima nešto što niti jedan navedeni nema. GPU 400 MHz. to neka ti bude prioritet. prikaz videa, boost kamere, videa, igre da ni ne spominjem, brzina i fluidnost... A to će se sve doći do izražaja nakon update-a androida... Ne zaboravi vrhunski ekran, koji se teško grebe, ugođaj držanja metalnog mobitela (za razliku od plastičnjaka), qwertz tipkovnica... Mislim, nemam ti šta više pričati, ja nemam love da ga kupim, da imam, sutra bi otišao po njega. pratim njegov razvoj od prve glasine, i nisam do sada naišao na neku eksplicitnu manu. Dok ti sa sigurnošću tvrdim da ih ostali imaju. Motorola je Bog Bogova što se tiče izrade, konstrukcije i dizajna tiče. To nitko od nas ne smije zaboraviti. Napravili su odličan posao, izvukli su se iz najdublje krize, nisu odustali i napravili su Milestone. Uređaj koji je odjeknuo svijetom, i to na široka vrata.

Ico moj dragi, ja ti kažem, uzmi Milestone. Nećeš nikad požaliti.

BTW, neka vas ne opterećuje što sam inače zagovornik motorole, jer sam se i sam nekoliko puta htio okrenuti drugom proizvođaču, tako da sam ipak sagledao objektivno sve moguće. Koristio sam sve platforme. Android nisam, no znam da se symbianu više nitko ne bi trebao okretati. Microsoft je napravio pušionu od Win 7. Maemo i nokia... Hm... Zadnji uređaj koji mogu nazvati da je bio nokia je 3310. ostalo je za mene sve osim mobitela. Hrpa plastike.

I još jednu stvar ne možete zaboraviti. Motorola je ta koja se može najviše moddati od svih mogućih proizvođača na tržištu. To vam garantiram.

Ico, još jednom. Milestone. Bez dileme.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja imam sličnu dvojbu kao kolega Ico...

HTC Legend VS Motorola Milestone...

Ovo dvoje sam izabrao jer mi se čini da su kvalitetno izrađeni, što mi je veoma bitno!

Ono što me muči je količina RAM-a. Što mislite, koliko će količina RAM-a utjecati na (ne)mogućnost updatea na nadolazeće verzije Androida? Te općenito koliko RAMi utječu na rad kod Androida? Jer Moto ima 256rama a HTC 384, dok Desire čak pola 576! Ako je Moto u rangu po brzini sa Desireom, što će ovome više nego duplo rama? Ili tu više ulogu igra procesor? Jer interesirao sam se bio za Galaxy-a pa sam odustao ponajviše zbog nemogućnosti upgradea na novije verzije Androida... A pošto mislim imati mob bar godinu i pol dvije, mislim da ne bi bilo loše obratit pozornost na to...

Na HTCu me najviše privlači SenesUI!!! xda i ostala podrška će dobro doći u budućnosti za neke nadogradnje i slično, dok kod Milestonka ima veći ekran, veća rezolucija, qwertz tipkovnica...

Što se tiče rama, nemaš brige kod update-a. uvijek će ići nova verzija na milestone. Može li senseUI? zašto ne? samo neka se isprogramira ili porta sa HTC-a. napravili su, koliko sam vidio, uz nešto bugova, koji će biti jako brzo ispravljeni, kako to obično biva.

Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Moto RAZR, ZN5,XOOM
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Bodovi
    25.855
    Nivo
    39
    Bodovi: 25.855, Nivo: 39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ono što me muči je količina RAM-a. Što mislite, koliko će količina RAM-a utjecati na (ne)mogućnost updatea na nadolazeće verzije Androida? Te općenito koliko RAMi utječu na rad kod Androida? Jer Moto ima 256rama a HTC 384, dok Desire čak pola 576!
    većina nas (koji imamo windowse) imamo krivu predodžbu RAM memorije kod androida

stvar je u tome da recimo kod windowsa ako imamo ugrađenih, npr. gigu rama, a popunjeno je recimo 70% komp će se već vući i usporavati
    kod androida je druga stvar, primjerice, može biti popunjeno 255 (od 256) RAMa i uređaj radi kao da je prazno 100% memorije...

hrpa aplikacija na androidu malo memorije uzima, tako da mislim da tih 256 nije ograničavajuć faktor..

naravno, ovakvim ubrzanim razvojem igrica i svega, taj broj će biti u budućnosti mali...al to je tako, ispada da uređaj koji je izbačen prije nekih 6 mjeseci, praktički će već sutra biti zastario u usporedbi s novim stvarima koje izlaze

uglavnom, da zaključim, RAM koji je u mielstoneu je i više nego dovoljan trenutno, ali ako gledaš u malo dalju budućnosti, preporučam ti uređaj s više memorije, naravno

edit: sad sam se sjetio da si uzeo motorolu već, al dobro..nek stoji savjet za ostale

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    slažem se. i jedna stvar... koliki to user moraš biti da bi zakrčio cijeli milestone aplikacijama. jednom korisniku neće trebati toliko aplikacija da ga zakrči full maksimalno... jer tko to napravi, taj pretjeruje.

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Moto RAZR, ZN5,XOOM
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Bodovi
    25.855
    Nivo
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao GoGs Pregledaj post
    slažem se. i jedna stvar... koliki to user moraš biti da bi zakrčio cijeli milestone aplikacijama. jednom korisniku neće trebati toliko aplikacija da ga zakrči full maksimalno... jer tko to napravi, taj pretjeruje.
    ma dobro, i tu ima istine, al mislim da je glavno symbian-ovo pitanje bilo vezano uz upgrade OS-a na nove verzije, zato sam i napisao da je za sada stanje tu ok, al će jednom sigrno biti onemogućen upgrade (pogledaj novi iphone OS - nema više podršku nadogradnje za prvu generaciju iphonea)

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao pajo2 Pregledaj post
    ma dobro, i tu ima istine, al mislim da je glavno symbian-ovo pitanje bilo vezano uz upgrade OS-a na nove verzije, zato sam i napisao da je za sada stanje tu ok, al će jednom sigrno biti onemogućen upgrade (pogledaj novi iphone OS - nema više podršku nadogradnje za prvu generaciju iphonea)
    u svakom slučaju. jer da je suprotno, upgrade ne bi bio moguć zbog drugih prepreka. preslab procesor, GPU, bla bla. svemu dolazi kraj, no da idemo sad svi tako razmišljati, mislim da nitko ne bi ni koristio mobitele nego bi vječito otvarao teme ovakvog tipa i čekao "nešto bolje i novije".

Razumiješ?

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Gogs: hvala na opširnom odgovoru...

Odlučio sam se za HTC Desire.
    sad još samo da vidim da li će doći kod T-mobile-a (ili će biti vip ekskluziva)...

Znam da Milestone ima fizičku tipkovnicu i GPU i da je metalni... ali...

Desire mi je odma zapeo za oko (kao svojedobno i E71) , što zbog karakteristika što zbog SensUI-a

PS: i poslije 3310, Nokia je imala (ima) odličnih mobitela (recimo: 6500slide, E61i/E71/E72 , N900 , N95 8GB ... )
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ico Pregledaj post
    @Gogs: hvala na opširnom odgovoru...

Odlučio sam se za HTC Desire.
    sad još samo da vidim da li će doći kod T-mobile-a (ili će biti vip ekskluziva)...

Znam da Milestone ima fizičku tipkovnicu i GPU i da je metalni... ali...

Desire mi je odma zapeo za oko (kao svojedobno i E71) , što zbog karakteristika što zbog SensUI-a

PS: i poslije 3310, Nokia je imala (ima) odličnih mobitela (recimo: 6500slide, E61i/E71/E72 , N900 , N95 8GB ... )
    o ukusima se ne raspravlja, ali definitivno N95 ne može ući tu grupu. taj uređaj je samo dobro zavikan. Dummy platforme su bile n puta brže od symbiana koji se vrti na nokijama. No sve u svemu, Drago mi je da si se konačno odlučio barem za nešto. Iako nije motorola, neka je bar android

Razlike su bile minimalne, no jedno je sigurno. definitivno dobar izbor zbog androida.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Mar 2010
    Mobitel
    T-mobile Pulse
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam se isto nakon jako puno razmišljanja odlučio na Milestone. Htio sam ga uzeti još prije mjesec i pol, ali kako se mogao nabaviti samo preko nekih švercera i to za oko 3500kn, odustao sam. Budući da mi je trebao neki smartphone, uzeo sam BlackBerry Bolda. Za 1000kn koje sam dao za njega, odličan mobitel, nema šta.

Ali, kad sam vidio da na oglasnicima pada cijena Milestone-ovima, jednostavno sam ga morao uzeti. Danas sam prodao Bolda i u srijedi idem po Milestone - već imam sve dogovoreno. Bio sam u VIPu i Milestone stvarno odlučno leži u ruci, super ostavlja dojam. Čvrst je i izgleda kao da će trajat. Motorola se ovaj put stvarno nadmašila.

Kad na taj odličan dizajn i kvalitetu izrade dodaš odličan Android 2.1, you have a winner. Desire je isto super, ali vidim da likovi koji su ga dobili besplatno sad traže po 3500kn za njega....nek se nose. Dobar je Desire, ali ne mislim da je bolji od Milestone (meni je fizička tipkovnica jedan važan faktor) i definitivno ne mislim da vrijedi tolko više....

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Note4, 8850
    Bodovi
    18.838
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao duude88 Pregledaj post
    Čvrst je i izgleda kao da će trajat. Motorola se ovaj put stvarno nadmašila.
    Potpisujem

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Mar 2010
    Mobitel
    T-mobile Pulse
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Čovječe sutra idem po Milestone, isčekivanje me ubija. Nisam cijelu noć mogao spat. Iako ih mjenjam praktički kao čarape, uvijek sam tako uzbuđen idem kupit neki high tech uređaj. Kad sam LCD kupovao nisam 2-3 dana spavao...kad sam PS3 kupovao valjda tjedan dana nisam oka sklopio

Sva sreća pa sam za Milestone sve na brzinu dogovorio, tko zna kolko bi inače neprospavanih noći bilo

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Moto RAZR, ZN5,XOOM
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Bodovi
    25.855
    Nivo
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao duude88 Pregledaj post
    Čvrst je i izgleda kao da će trajat. Motorola se ovaj put stvarno nadmašila.
    a pa općenito je motorola što se tiče izrade uvijek bila na vrhu - sjetite se samo RAZR-a..
    i uglavnom uvijek stavljaju metal u bolje mobove, tako da se stvarno rijetko desi da se rasklimava il nešto takvo - bar su moja iskustva s moto takva

software je kod nje škripao - posebno na tim starim modelima (v3...), sa onom linux+java platformom su se drastično poboljšali, iako su je nažalost ugasili i skroz se okrenuli androidu za smartphoneove i p2k za low endove

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Note4, 8850
    Bodovi
    18.838
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Priča se: Android 2.2 Froyo stiže već u svibnju?

http://www.mobil.hr/novosti/one.php?sid=3591

+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 3 PrvaPrva 1 2 3

Slične teme

1. Motorola Milestone - Najava
    By pajo2 in forum Lenovo / Motorola
    Odgovora: 203
    Posljednji post: 12-04-2010, 18:27
  2. Motorola XT701 (milestone tablet)
    By pajo2 in forum Lenovo / Motorola
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 28-01-2010, 01:14