Da, pa opet kažem isto. Crni je potpuno ravan iza, dok je bijeli ispupčen, što više odgovara obliku sadašnjih iphonea nego novom
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Spec i na gsmareni:
http://www.gsmarena.com/apple_iphone_4g-3275.php
Mene samo jedno zanima !! Micro sim ? kako to sada i zasto, da li to znaci ako t mobile otkupi novi iphone da ce davati te micro sim kartice za njega, dok drugi operateri nece, znaci automatski koristenje samo na T-mobile mrezi! to mi ne odgovara![]()
Bio je na forumu neki clanak u vezi iPad-a, i tamo se isto spominjao taj micro sim. I rekli su da ce i Vip imati te Micro sim kartice..
Al nije bed uzet tu karticu od vipa pa predjes na tele 2 i zadrzis si fino i broj i karticu i svi sretni.
Tak da ce uz t-mobilea i vip imati te sim kartice
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
pa vec je bilo pisano na ovom forumu da ce se u sestom mjesecu biti predstavljen i pusten OS 4.0 tako da ja osobno nevjerrujem u skoro pustanje novog iPhonea pogotovo ne nakon ovakvog prostog 'propusta' applove administracije i navodnog gubljenja prototipa.
Ok, to sam i ja skuzio da sam blesavo napisao ^^
Ovak, dakle uz T-Mobile i Vip ce ti imati te Micro SIM kartice, dakle ti si tamo narucis jednu takvu karticu i kada ju dobijes mozes prec na recimo Tele 2 [koji nudi i opciju prelaska sa XY mreze na njihovu] i zadrzis taj svoj broj.
Tak da neces bit ovisan o recimo T-Mobile-u koji ce mozda u pocetku 1. dobit te Micro SIM kartice.
Ovaj drugi dio ti bas i nije tocan.
Ja sam prelazio sa T-Mobile-a, na Tele 2 i oni su mi ostavili isti SIM.
Poslje sam opet na Vip preso, pa su mi onda zamjenili SIM zato sto sam imao onaj prastari, pa su mi dali onaj super SIM.
EDIT:
Evo link za Tele 2 prijenos broja:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/p...lo/487392.aspx
Zadnji uredio -->Cionn<-- : 22-04-2010 u 10:43
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
****** ja sam vec presao sa vipa na tele2, i dobio tele 2 karticu !! kako god okrenem moram uzeti novi broj ! Da li se moze obična sim kartica onako isturpijati na velicinu micro sim kartice, to mene zanima, jer mi se čini da je čip iste veličine ?![]()
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Navodno može, već ima tutorijala po netu, iako svi preporučaju da se pričeka izlazak iPad-a 3G kako bi se potvrdile točne dimenzije.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
da, vip već prima narudžbe za microsim a ja sam si ba rekao da se dam kladiti da će novi iphone doći sa microsim-om, kad ono- eno i toga. šo je bilo očito jer apple voli uzeti nešto novo i derati po tome sam, dok ostali još ne koriste, mac serija je puna takvih portova i pluginova a doduše i html5 umjesto flasha je primjer.
dakle ako t-mobile ima iphone, vip ipad, microsim je tu i tamo, naručiš kod vipa ako si vip i vice/versa. tele2- kemijajte kak si i sam rekao, i da gizmodo daje mali video po video i ajde, ako ima a4 proc u sebi, dobro je
onaj android na iphoneu bi bio savršen tek onda, da optimiziraju 2.1 uf, dualboot toga i os4, pa di bi nam bilo kraja ^^
e i što se tiče dizajna, toplo se nadam da će crni model proći ( po pitanju stražnje strane) puno mi bolje izgleda
ali apple ima hrpu koncepata stoga finalizacija je još u tijeku, no razlog zbog kojeg bi crni mogao biti vjerojatniji od bijelog jest: žele redizajn, i žžele tanji iphone sve komponente su smanjene unutra stoga vjerojatno cilj i jest napraviti još tanji iphone
Zadnji uredio blek_hrcak : 25-04-2010 u 16:16
Od danas i T-mobile vrši predbilježbu podakovnih microSIM kartica!
Klik za registraciju:
Inače da vas podsjetim, za točno mjesec dana (7. lipnja) Apple će predstaviti iPhone 4G na WWDC 10![]()
cek ako uzmem ovu karticu dali onda moram vratit ovu normalnu ?
Vjerovatno moraš vratiti drugu karticu, jer se aktivacija twin card usluge dodatno naplaćuje (241,56 kn)
S tim da su ovo predbilježbe baš za podatkovne kartice (za iPad) tak da ovo valjda nisu kartice koje će ići u iPhone 4G.![]()
jer imam u planu uzet 4g , a ako ako uzmem normalni sim necu ga moc nagurat u 3gs dok ne dodje 4g
Mazalost u T centru neznaju josh nis jer je to kao pocelo danas
Evo isplivao još jedan. Ovaj put na nekom Vijetnamskom forumu...
http://www.macrumors.com/2010/05/12/...totype-iphone/
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
kaj nije taj fake?jer, ako sam dobro upoznata, novi modeli ce biti 64/80gb??
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
nista se jos sigurno ne zna, to za 64/80 si pricali prosli put kad je ovaj isti model isplivao, ali to je bilo cisto nagadanje jer je pisalo xxGB na poledini.
vjerovatno nije fake, ali moguce da je samo jedan od prototipova uredaja. meni se nikako ne svida.
ugleda da se ostaje na 3gs
TO nista nije sigurno jel ne postoje cvrsti dokazi da se radi o originalnom Apple-ovom "prototipu" novog iPhone-a..
Makar me nebi cudilo da Apple namjerno pusta te "prototipove" i da malo publiku za*ebava kako bi se digla popularnost i interes za Apple tj. za novi iPhone..
No vidjet cemo sve na vrijeme..
Pojavile se slike i bijele verzije.
![]()
Ja pričah sa T-lopovima, pa mi rekoše da mogu produžit ugovor 6 mjeseci prije isteka, i iskoristit sva prava. Što će reći povoljnija cijena uređaja. Što će reći da u 10. mjesecu idem po 4G
I onda opet preskočim jednu generaciju, kao što sam preskočio 3GS, pa opet novi. I tak dalje... Nije loše, moram priznati, sa tarifom i150 mi čisto odgovara. A i sviđa mi se ovaj novi oblik, 4G. Ovaj flat mi je OK. I bijeli mi se sviđa![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Bookmarks