Znam, trazio sam ako ima gdje jeftinije, jer sam znao cuti da je bio oko 1500 - 1800 kn. Za ve-mil sam cuo da nekad ne zele uvažiti garanciju, iako je kvar nastao u proizvodnji, tj. garancija ga priznaje. Al ne znam jel to tocno?
Anyway, thanx!
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Znam, trazio sam ako ima gdje jeftinije, jer sam znao cuti da je bio oko 1500 - 1800 kn. Za ve-mil sam cuo da nekad ne zele uvažiti garanciju, iako je kvar nastao u proizvodnji, tj. garancija ga priznaje. Al ne znam jel to tocno?
Anyway, thanx!
u to sumnjam sto si sad rekao, ve-mil nema nista s tim ako ga garancija priznaje i ako je garancija od elektromagica, samo nosis u elektromagic kad se pokvari! ja nisam cuo da ga ima kupit jeftinije novog igdje od tog, naravno osim oglasnika!
cvita
a jesi li gledao ovdje:
1873.5kn
http://www.diskont24.com/product.php?productid=22959
1850kn
http://www.crovortex.com/webshop/mob...son_W810i.html
+ dostava
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Jel moze reupload onog inverted clocka
Zadnji uredio zoka123 : 10-07-2008 u 15:27
Da, i?
To po meni samo znaci da imas natrpano gomilu contenta od svog operatera (a.k.a. zakljucani, read-only content).
BTW to pitanje uopce ne spada pod modding, pa sam ga prebacio ovamo.
pozz, imam w810 od kad je doso u vk, predbiljezio sam se na njega jer je prejeben. ugl sam zadovoljan ali u zadnje vrijeme mi se gasi, onako random. nekad ga malo kvrcnem pa se ugasi a nekad iz cista mira, stoji na stolu ja ga pogledam on ugasen. baterija puna.
zanima me jel se to jos kome dogadja i koji bi mogli bit razlozi te jel moguce popravit. hvala![]()
IMam jedan problemcic oko telefona.Pise mi nesto emerg calls only.I mreza mi je slaba i iznad ima nesto e
Nije bas da si nesto puno objasnio...
Ako kaze Emergency calls only, ocigledno ima problema sa signalom. Ne znam do cega bi to bilo... Probaj napraviti full flash, mozda pomogne.
Nemam pojma sto ti znaci ovo da "iznad ima nesto e".
Mozda to "e" iznad oznake za signal znak za edge tehnologiju... tako meni znalo pisati.
kupio sam danas memory 4 gb i prebacio neke stvarni na nju ali mi se nista ne pokazuje ne telefonu.Jedino vidim na memoriji da sam odredjeni dio mb popunio.
Nisam.Mozda je ovaj lik od koga sam kupio.Moze li se kako napraviti
Napraviti sto?
Pa probaj formatiraj karticu u mobitelu...
ajd prvo to pa mogu i preko pc-a
Mozes, ali nemoj.
Nije ti covjek bez razloga rekao da formatiras u mobitelu.
Bookmarks