Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 13 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 7 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 51 do 75 od 317
    Svježe registriran
    Datum registracije
    Mar 2006
    Operater
    T-com
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vi koji imate w810... Pitanje...
    Ja kad stavim kraticu na jojstick da mi za dole ide u imenik.. sve to radi bez beda.. Al kad ugasim mob... kratica se mijenja u staro tj. u alarm... i tako svaki put..
    Jel se 100 % nemogu stavit flash teme na brendiran mob, jer ja imam od t-mobile-a pa... ?
    Damn'..

Apple Moderator
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    109.480
    Nivo
    80
    Bodovi: 109.480, Nivo: 80
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    decki, svaka cast na review-ovima

ja cim ga kupim, isto pravim jedan mali, ali vidim da ste vi uglavnom vec sve rekli

nego, danas me malo izivcirao T-mobile. Nazovem SZK i pitam jel ima W810 u PZ i kazu da nemaju. Kad ce stici, ne znaju. Pitam gdje ima, kaze neka 2 grada i Osijek. Pitam ja, jel moze nekako da se jedan iz OS dostavi u PZ, jel bi ga bas htio uzeti. Na to lik odgovori da to nije moguce i da odem u OS ili ga nabavim na neki drugi nacin??? Ne znam kako im nije u cilju prodati vise telefona, a njima nije problem jednog dostaviti u PZ. A i bila je situacija kad sam prije dok sam htio kupiti N6680, jos sam malo razmisljao, i onda odlucio kupiti isto kod njih, dodjem tamo i kaze da nema vise, povukli za OS, tamo je trebalo. Ako im je to stvarno problem dostaviti jedan mob iz os, a placam u kesu za 2500 kn, onda stvarno. Bolje cu otici u VIP i uzeti nekodirani i nebrandirani.
    iPhone 5s 16 GB

Forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    K800i
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @cvita, isto je i kod mene, a tako mi je bilo i na W800.Na K700 mi je koliko se sjecam zvonio u slusalicama i to default zvono, pa ti se fino uzivis u pjesmu kad ono tttutt-ttuutut-tttututu i to jako glasno, bas te presjece , tako da mi ovo vise odgovara.
    @CrAsH, koja ti je verzija software-a, koliko znam taj bug je ispravljen na R4Ck003 i novijim verzijama, na starim se znalo to desavati....tako da ti je spas jedino nadogradnja software-a.Sto se tice flash tema, u najvecem broju slucajeva nece raditi na brandovanim telefonima.Probaj, pa vidi rade li kod tebe, postavi Emerge, Orbit ili Equilaizer, pa ako se ne promijeni kompletni glavni menu (i ikone i nacin prikaza istih, a ne samo pozadinske slike), ne mozes koristiti flash teme i vrijeme je za debrandovanje (sto i nebi bilo lose, pa jos stavis i najnoviji software i rijesis problem s kraticama...jednim udarcem dvije muhe )

Forumaš Postignuća:
    Veteran250 Experience Points5000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    Galaxy SII
    Operater
    T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pozdrav svima! Planiram uzeti w810i u t-mobilu i zanima me kolko kosta debrandiranje i stavljanja najnovijeg software-a u EM-u?! Jel vidim da su neki to tamo riješili! I jos jedno pitanje dali cu onda sam moci upgrejdat software na sony ericssonovoj stranici? Hvala!

Svježe registriran
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    w810i
    Operater
    tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zadnji uredio imaticx : 12-07-2006 u 15:52

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao igiskor
    Pozdrav svima! Planiram uzeti w810i u t-mobilu i zanima me kolko kosta debrandiranje i stavljanja najnovijeg software-a u EM-u?! Jel vidim da su neki to tamo riješili! I jos jedno pitanje dali cu onda sam moci upgrejdat software na sony ericssonovoj stranici? Hvala!
    Mislim da ako ti je pod garancijom da će ti u EM-u besplatno software staviti. Tako sam bar ja čuo od ovoga u trgovini jednoj. A ako imaš čisti software onda ćeš ga moći upgradeati onim alatom sa SonyEricssonove stranice.
    .ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
    MUSIC @ djdevelox.filefront.com

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    Galaxy SII
    Operater
    T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E to me zanimalo! Hvala puno sutra idem kupit!

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2004
    Mobitel
    Sony z7, SE x10
    Operater
    Tele2 (Simpa, Vip)
    Godina
    39
    Bodovi
    11.686
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.686, Nivo: 25
    Bodovi: 11.686, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e da i jos jedna stvar koja je meni zanimljiva, napisao samu review-u svom da mi prijateljici nisu bas stajale slusalice, ali sam danas skontao da u paketu dobijes dva para gumica (nastavaka za slusalice), jedne vece i manje od onih koje dobijes na njima, tako da svima odgovaraju, uopce nisam gledao do danas u kutiju sta sve ima...hahaahaa
    cvita

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao cvita
    e da i jos jedna stvar koja je meni zanimljiva, napisao samu review-u svom da mi prijateljici nisu bas stajale slusalice, ali sam danas skontao da u paketu dobijes dva para gumica (nastavaka za slusalice), jedne vece i manje od onih koje dobijes na njima, tako da svima odgovaraju, uopce nisam gledao do danas u kutiju sta sve ima...hahaahaa
    Pa naravno da dobiješ. Zapravo dobiješ sveukupno tri para (barem sam ja sa W900 dobio). Tako da moraju svima odgovarati.

Apple Moderator
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    109.480
    Nivo
    80
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    de mi recite kako se formira baterija prvi puta, ne sjecam se vise kako sam radio na K750
    iPhone 5s 16 GB

mod_se Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja to ovako: najcesce kad dobijes novu bateriju nije potpuno prazna, pa onda upalim mob i cackam malo po njemu dok ne krepa baterija. Onda je ostavim preko noci da se napuni, pa onda opet cekam dok se potpuno ne isprazni, i to ponovim prva 2-3 puta.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao imatic
    de mi recite kako se formira baterija prvi puta, ne sjecam se vise kako sam radio na K750
    Prva dva-tri puta ju do kraja isprazni. Po mogućnosti dok se mob ne ugasi. Zatim puni 12h (preko noći). I to je to, poslije ti je prepuštena na milost i nemilost glede punjenja i dopunjavanja.

Svježe registriran
    Datum registracije
    Mar 2006
    Operater
    T-com
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @woody..
    Jel ga moguće kako debrandirat od kuće s računalom ili moram nosit u Zg.. ?
    I to apdejtanje.. imam 56k modem , pa neznam koliko bi trajalo to preko neta i kako to ide.. tako da...

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    Galaxy SII
    Operater
    T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo uzeo sam w810i i zadovoljan sam Samo me zanima kad mobitel nije na necujnom jel se moze kako iskljuciti zvuk okidaca kod slikanja???

Apple Moderator
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    109.480
    Nivo
    80
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    moze. Drzis # (ljestve) par sekundi, ukljucis kameru pa onda slikas. drugacije ne moze
    iPhone 5s 16 GB

Forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    K800i
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao CrAsH...
    @woody..
    Jel ga moguće kako debrandirat od kuće s računalom ili moram nosit u Zg.. ?
    I to apdejtanje.. imam 56k modem , pa neznam koliko bi trajalo to preko neta i kako to ide.. tako da...
    Preko neta se moze debrandovati putem davincija, ali nazalost mora se kupiti credit koji se placa putem pay pal-a, i to nas isklucuje iz opcije odmah.
    Znaci za debrandovanje, moras u servis.
    Update preko neta se moze izvesti bez problema.Otprilike, prvo skines SE updateservice software sa SE stranice, instaliras ga, pokrenes, i on ce tada skinuti nekih nadogradnji vjerojatno (otprilike 2-3 MB) i onda ce, ako ti bude dozvolio brand, te pitati za upgrade, pritisnes da hoces i tada ti se skida oko 12-15 MB na HD (ne direktno u telefon, tako ako pukne konekcija nema zime).Kada se skine na HD onda ti se tek ubacuje u mob.
    Prilikom nadogradnje baterija ti mora biti puna.U svakom slucaju citaj instrukcije koje budes dobijao na ekranu, a imas i ovdje dosta napisano o tome i sretno.
    Evo i imatic ima T-mobile brandiran i nadogradio je mob bez problema tako da ces vjerojatno i ti.

@ imatic, cestitam na novom telefonu i neka ti dugo sluzi
    Zadnji uredio woody : 15-07-2006 u 02:26

Apple Moderator
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    109.480
    Nivo
    80
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @woody nadam se da hoce

Kako vi prebacujete fileove (mp3) na mob? sa obicnim windows explorerom ili sa Disc2Phone-om?
    iPhone 5s 16 GB

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @woody nadam se da hoce

Kako vi prebacujete fileove (mp3) na mob? sa obicnim windows explorerom ili sa Disc2Phone-om?
    Sa Disc2Phone. Staviš mob u File Transfer mod i prebacuješ sa Disc2Phone. Taj program je odličan jer imaš odmah i konverter za bitrate (ja sve stavim na 128kbps) i još ti on sortira u foldere po izvođačima i tako. Osim toga u tom programu onda nemaš brige da će ti se pjesme duplirati dok ih ovako možeš slučajno prebaciti dvaput... Ja sam dosad isključivo sa Disc2Phone prebacivao, sviđa mi se taj program.

Apple Moderator
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    109.480
    Nivo
    80
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao DJ DeVelox
    Sa Disc2Phone. Staviš mob u File Transfer mod i prebacuješ sa Disc2Phone. Taj program je odličan jer imaš odmah i konverter za bitrate (ja sve stavim na 128kbps) i još ti on sortira u foldere po izvođačima i tako. Osim toga u tom programu onda nemaš brige da će ti se pjesme duplirati dok ih ovako možeš slučajno prebaciti dvaput... Ja sam dosad isključivo sa Disc2Phone prebacivao, sviđa mi se taj program.
    OK; thx a teme, melodije, slike...?
    iPhone 5s 16 GB

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    OK; thx a teme, melodije, slike...?
    Ostalo sve ideš u Phone Mode i onda sa SE File Explorerom stavljaš na mob. Ako nešto treba instalirati poput Java igrica npr. onda samo pomoću tog SE File Explorera prebaciš u root mobitela i instalacija sama počne na mobitelu. Mislim da to vrijedi i za teme. Ostalo sve prebacuješ preko tog SE File Explorera. Napominjem u Phone modu. File Transfer mod je kada koristiš Disc2Phone, tj. za MP3-ce ili za korištenje moba kao USB disk kroz My Computer.

Apple Moderator
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    109.480
    Nivo
    80
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao DJ DeVelox
    Ostalo sve ideš u Phone Mode i onda sa SE File Explorerom stavljaš na mob. Ako nešto treba instalirati poput Java igrica npr. onda samo pomoću tog SE File Explorera prebaciš u root mobitela i instalacija sama počne na mobitelu. Mislim da to vrijedi i za teme. Ostalo sve prebacuješ preko tog SE File Explorera. Napominjem u Phone modu. File Transfer mod je kada koristiš Disc2Phone, tj. za MP3-ce ili za korištenje moba kao USB disk kroz My Computer.
    E super, to me zanimalo. Prije sam na K750 sve prebacivao preko Win Explorera, al sad cu koristiti PC Suite
    iPhone 5s 16 GB

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kontam da je ovo tema o w810 , pa da onda pitam , u cem je hardverska razlika izmedu njega i w600 ?

w600 dodje oko 1200 u oglasniku a w810 2000

w810 mi je ljepsi i naravmo ima tih 256 mb vise ..

ajd , objektivno samo
    tebi je lako kada te vole
    sada te mnogi za ljubav mole
    al znaj ti dobro doći će dan kada ćes ostati sama

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    W810
    Operater
    V.I.P.
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

W810 - imam par pitanja u vezi njega....

1. Kakva je kvaliteta zvonjave mp3 datoteka? (ista kao kod W800?)-znaći slabija? jer dok te zove netko i w800 zvoni u mp3 datoteci onda je slaba kvaliteta zvuka zvonjave i loše se ćuje...pišti....(ALI nije to tak velik problem-samo pitam jer me zanima)

2.Dal ima jak zvučnik za slušanje glazbe? (jer w800 ima slab "razglas" ali jako veliku kvalitetu zvuka,dok W550 ima nevjerojatno jak zvučnik za reprodukciju zvučnog zapisa ali slabiju kvalitetu)

3. Dal ima onu opciju ko predhodnici dok se dopisuješ s nekim preko SMS poruka,pa kreneš slati i ne trebaš ići u imenik nego ti piše tamo prije imenika ime i broj osobe kojoj si slao poruku.....tak da netrebaš svaki put ići u imenik tražit broj i osobu.?

4. Kopiranje videa,mp3 datoteka i igara je moguće sve preko bluetootha? bez drugih komplikacija i gluposti (kakve ima SAMSUNG D600 komplikacije i gluposti) isto kao i kod prethodnika w800 i K750?

5. Od kojeg modela telefona odgovaraju teme? (pašu od w800?)

TO bi bilo to za sad.....

ako me bude još šta zanimalo budem pitao.... zato jer si mislil kupiti W810 ali me zanimaju još te neke sitnice...

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Kera
    1. Kakva je kvaliteta zvonjave mp3 datoteka? (ista kao kod W800?)-znaći slabija? jer dok te zove netko i w800 zvoni u mp3 datoteci onda je slaba kvaliteta zvuka zvonjave i loše se ćuje...pišti....(ALI nije to tak velik problem-samo pitam jer me zanima)

2.Dal ima jak zvučnik za slušanje glazbe? (jer w800 ima slab "razglas" ali jako veliku kvalitetu zvuka,dok W550 ima nevjerojatno jak zvučnik za reprodukciju zvučnog zapisa ali slabiju kvalitetu)

3. Dal ima onu opciju ko predhodnici dok se dopisuješ s nekim preko SMS poruka,pa kreneš slati i ne trebaš ići u imenik nego ti piše tamo prije imenika ime i broj osobe kojoj si slao poruku.....tak da netrebaš svaki put ići u imenik tražit broj i osobu.?

4. Kopiranje videa,mp3 datoteka i igara je moguće sve preko bluetootha? bez drugih komplikacija i gluposti (kakve ima SAMSUNG D600 komplikacije i gluposti) isto kao i kod prethodnika w800 i K750?

ako me bude još šta zanimalo budem pitao.... zato jer si mislil kupiti W810 ali me zanimaju još te neke sitnice...
    Ajd što sad znam sigurno, da ne bih nešto bubnuo ću ti odgovoriti:
    1. To ti evo ne bih znao točno reći, nisam ga imao prilike baš detaljno slušati, ali sigurno zadovoljava zvuk, a možda ima i napretka u odnosu na W800...
    2. Isti odgovor kao i na br. 1.
    3. Pa to SE odavno ima koliko ja znam, ostanu ti zadnji korišteni brojevi tj. imena izlistani... To sigurno nisu nekim čudom izbacili tako da ima.
    4. Naravno, sve je moguće preko BT-a što se prebacivanja tiče... Naravno za flashanje ti treba kabel, ali prebacivanje ide preko BT-a... U modu za sinkronizaciju naravno. Ako želiš File Transfer mode, a to će ti trebati za Disc2Phone... E onda ti treba kabel...
    5. Pretpostavljam da pašu više manje od svih SE-a iste rezolucije, a u slučaju da ne pašu možeš downloadati onaj SE Themes Creator pa spremiti u odgovarajućem formatu. Ima raznih verzija tema tako da možda ima nekih nekompatibilnosti... Uglavnom imaš dosta tema za njega na netu, a i kažem, da se to riješiti uglavnom...

Super-forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    K550
    Operater
    T-Mazga
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Kera

1.to prvo ti nema veze sa slabije ili jače,sve ti je stvar u firmwareu!
    2.isto veza sa firmwerom.
    3.Da to ima.
    4.da,preko bluetoothai irde.
    5.od cijele x750 serije pa do w800,x700 serije a druge ne pašu!
    Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)

+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 13 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 7 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Sony Ericsson K800
    By whiteboy in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 303
    Posljednji post: 22-09-2010, 20:09
  2. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27