Samsung g600 je jeftiniji od c902 (te daje jako dobre rezultate), a LG Viewty ima cijenu sličnu c902, te je po kvaliteti fotografija rame uz rame sa c902.e sad zašto mislim da je c902i najbolji izbor pri odbariu aparata s 5mp kamerim,jer od svih (poznatih) najmanje košta
Ako želiš najbolju kameru, sa novcima se ne sitničari- dodaš 700 kn i dobivaš Nokiju n82 ili Samsung g800 (xenon + 3×optički zum)- vrhunske fotomobitele.
Sve ovisi o tome kako korisnik koristi fotić, svatko ima svoje želje. Ja recimo spadam u skupinu koja slika fotografije u mračnim uvjetima zato što sam prelijen tokom jutra ili zalaska sunca nešto fotkati( a popodne sunce žari pa su slike loše).doduše n82 i xenonsku bjeskalicu al ako uzmemo u obzir da su fotografije snimljene po noći nužda i da je zlatno pravilo fotgrafije,slikavati po danu,onda i photo flash je sasvim ok
[QUOTE]Al da ja nebi tu pametovao,neznam točno tko ,al pametno je napisao svatko ovdje svoga bika hvali.
/QUOTE]
Znači, ako ja npr posjedujem (po izboru stručnjaka i vlasnika) najbolji auto u klasi i navedem zbog čega je izabran kao najbolji, to će se smatrati preseravanjem?

Odgovori uz citat
)
Bookmarks