Negovorim o 6630 nego o 6300, a to je prilična razlika hm...
nemam pojma,moj je 5.03.08 od 17-08-05.kad sam htio nadograditi soft preko neta na moj imei nije prikazivao dostupni upgrade,vjerovatno jer je iz talijanskog tim-a
zeemax
Negovorim o 6630 nego o 6300, a to je prilična razlika hm...
....
nisam pažljivo čitao,ispričavam se.
zeemax
E ovako,koliko sam skontao,prvo treba promijeniti product code kao sto je pokazano ovdje i onda jel taj program zatvoriti i vratiti se na Nokia Softver Updater kojeg imam u PC Suite-u?kad tu promijenim code i zatvorim program hoce li ta promjena ostati i hocu li onda moci skinuti softver za taj code ili cu dobiti za moj code (kod mene je on 0557876 ,posto mi je mob sa TIM mreze)...
P.S:Zna li neko product code za ove standardne jezike (negdje sam cuo da je to EURO paket) posto mi ne treba Balcan product code
Unapred hvala na pomoci...
N95 product kodovi
Promjena će ostat, radi samo kak piše
Evo ti tutorial na hrvatskom
svaki put kada hocu da instaliram Nokia Software Updater u predzadnjem koraku pokaze mi : FATAL ERROR DURING INSTALATION...i tu se postupak zavrsava,kako da rijesim ovaj problem?
Poz ljudi!
Ukratko samo jedno pitanje, planiram napraviti update software-a (imam onaj s kojim je kupljen, 10.086). Sada, zanima me, prilikom update-a gube li se svi podaci, fotke, kontakti, mjuza i to?
Također zanima me brišu li se programi koje imam instalirane? I za kraj, isplati li se to sve uopće raditi?
Thnks unaprijed...
Koji je Hrvatski product code za N79? Imam 0565712, da li je to ispravno. Pitam jer imam nekakav problem s FM radiom. Prije je normalno radio a sada mi samo traži stanice, neželi niti jednu naći.
....
obicno je dobro staviti update, pogledaj u nekoj temi o n86 koji su plusevi i minusevi update-a pa odluci sam... kad ides na update, izvadi karticu pa ti svi podaci ostanu na njoj... sve aplikacije koje si imal moras ponovo instalirati... za ostale podatke koji su u memoriji telefona, poruke, imenik, postavke i ostalo koristi back up iz pc suite-a pa posle vratis... znaci ak koristis back-up, jedino kaj nebudes imal su aplikacije, sve ostalo si mozes vratiti...
pozz
malo sam nanerviran zbog telefona
trazio sam po internetu al nista konkretno nisam nasao.
imam n79 sa skoro 2god. starim firmware-om,koji je brandiran (firmware operatera TIM iz italije)
pa me zanima dal se moze ubaciti novi os na ovaj mob i na sta moram paziti?
dal to mogu kod kuce uraditi sa data cable?
sta mi je potrebno za to itd.?
kada idem na update,kaze mi da imam vec najaktuelniji firmware.
konkretno me zanima kako ga mogu flash-ovati,tako kad bi ga format,da mi instalira taj os koji bi mu ubacio,a ne opet onaj brandirani.
hvala
mobil: samsung g810
PC: samsung T220, WD 640GB, 2x 1GB DDR2 OCZ gold, ECS A-780GM-A, 2x NEC DVD-RW, CM elite332+
neće ti ga updejtati jer po imei-u zna da je telefon od tim operatera.morao bi promijeniti imei ili ga nekako prikriti.
ja imam 6630 isto iz tima i ne mogu updejtati,ali dobro radi sa starim softverom i ne zamaram se time.
sretno
zeemax
Nije do IMEI-a već do product codea. Promijeni product code i onda napravi update.
Ovdje možeš provjerit koja je verzija firmwarea dostupna za pojedini product code.
ok.hvala vam,al kako da promjenim product-code???
problem je i u tome sto mi ne prikazuje fm predajnik,pa sam htio da ga update.
citao sam na netu da nije postojala saglasnost za fm predajnik u nekim zemljama u eu,pa je preko software ogranicena ta mogucnost koristenja,a i nervirame sto je sve predefinirano za tim.
PS. dal neko zna dal se moze koristiti isti usb kabel od samsunga g810 za n79.
jer fizicki pase u prikljucak,al ne znam dal je kompatibilan i za software update???
Zadnji uredio pufnasti : 21-02-2010 u 15:59
PC: samsung T220, WD 640GB, 2x 1GB DDR2 OCZ gold, ECS A-780GM-A, 2x NEC DVD-RW, CM elite332+
uspio sam sa nss.al samo da vam javim da na win7 uopste nije moglo,tek sam uspio na xp da to obavim sve. srecom sam imao na drugom hd xp instaliran.pa nisam morao i to jos raditi. uglavnom radi mi i fm predajnik. kod nekih regionalnih codova pise no FMTx,to su FW bez fm predajnika. jedan od tih sam ja imao.
samo sam vam htio javiti da se ne zafrkavate sa win7,jer ne funkcionira ni u win xp mode na win7.
poz
Ovako kroz par dana planiram kupiti 5530 xm. posto vidim da za hrvatsku još nema v20 softvera mi može neko reći koji product kod moram staviti?
Vidim da ih ima više pa nebi volio zeznut mobitel.
Jel postoji neki "originalni" nokijin(nevezan za regiju) sa koji mogu apdejtat soft na zadnju verziju?
Mislil sam ovako zapisat "stari" product code pa unjet novi, napravit update na zadnju verziju te vratiti "stari" p.c. nazad.
Dali je to moguće? Gubim li garanciju sa time i dali u servisu mogu skužiti da je p.c. mijenjan?
Kao što vidite nov sam u tome pa helpajte![]()
Zdravo, imam nokiju n96 koja je nažalost brandirana na simobil (slo) tako da joj nemogu nikako napraviti update softvera. Na starijim nokijama se je to dalo promenom product coda pa me zanima da li se to može napraviti i na njoj. Našao sam product kodove za n96 balkan.
1. 0556578 n96 rm-247 ctr balkans oyser
2. 0543719 n96 rm-247 ctr balkans dark grey
3. 0567003 n96 rm-247 ctr balkans black
moj product code je 0574148 n96 rm-247 ctr vf simobil si dg
Kodovi http://www.nokioteca.net/home/forum/...owtopic=151126
Nokija je prednja strana crna, zadnaja strana je crna sa kosim crtama i srednji del je srebrn kao na tojn slici http://www.letsgomobile.org/en/2946/nokia-n96/
Znači pitanja su:
Koji product kod da upišem u nss
da li ću poslije toga moći napravit update
Za sve odgovore se zahvaljujem.
Zadnji uredio malisale : 06-04-2010 u 09:42
Imam nokiu n95 8 gb, werzija soffvera 1.2.011 RM 421, zna li ko produkt kod za naš jezik? Pozdrav.
koliko vidim to je model za američko tržište koji je i hardverski drugačiji od našeg, za njega ne postoji hr meni
prvi ne, drugi ili treći uzmi
teoretski možeš, ali isto tako možeš izgubiti garanciju ako imaš noviji sw od onoga koji ti podržava product code
da, u servisu mogu skužiti da je p.c. mijenjan
Zadnji uredio Vader : 10-04-2010 u 15:10
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
[QUOTE=Vader;925284]koliko vidim to je model za američko tržište koji je i hardverski drugačiji od našeg, za njega ne postoji hr meni
Pa je li moguće kako ubaciti naš meni. Po čemu se hardverski razlikuje? Meni se čini isti okolo, samo mislim da je malo teži?
Aj ak mi moze ko reci na ovoj stranici http://hunajatehdas.net/nokia/firmwa...odel:N95-2_8GB sam vidio da je dosel novi updajte software-a, a meni jos uvjek nudi samo v31.0.015. Kaj treba napraviti da se dobi ova najnovija. Hvala
Promijeni product code, imaš tu na forumu kako
HC4L
imam N85, kupljenu u vip-u, zadnji upgrade je bio još lani, 20.175, koji balkan product izabrati da odgovara, tj da sačuvam HR meni, i da li mogu upgraedati na zadnji ili jedan po jedan (u međuvremenu su izašla 3 upgreda)
Bookmarks