Jel rebuild završen? Pitam jer u kalendaru nema podataka za 2010. godinu uopće.
Našao sam folder sa ikonama, među njima je i strike ikona ali su ikonice drugačije od ovih na cafe-mobil forumu. :/
Jel rebuild završen? Pitam jer u kalendaru nema podataka za 2010. godinu uopće.
Nije gotov, imamo još toga na TO DO listi....
Imam pitanje, dali se moze napravitit da kada se citira netko ko je citirao nekog drugog, da taj citat pise u 1 citatu, a ne da mi je svaki citat odvojen, evo slika:
To je osoba koju zelim citirat, dakle zelio bi da mi cijela njegova poruka pise u 1 citatu, sa svim stvarima i citatima koje je on napisao.
I ovako izgleda kada ga ja citiram :/
Mislim da bi tako bilo to puno preglednije, nego ovako sada.
EDIT:
Neznam zakaj mi nece stavit slike :/
http://img121.imageshack.us/gal.php?g=citat1.jpg
Ugl, yagerov post je 1., a moj je 2.
Zadnji uredio -->Cionn<-- : 11-04-2010 u 13:06
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Slika ti ne radi.
Eto, dodao sam slike, a ovako bi bilo bolje da izgleda:
http://img9.imageshack.us/i/50832822.jpg/
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
@Cionn,
Slike ti ne rade jer koristis imageshack, za koji je vec odavno poznato da je sr*nje koje nikad ne radi.
Ne, ne salim se.
Imagesforme ftw!![]()
Kak ne rade?
Ja kad kliknem na link otvori mi fotku :/
EDIT: Dodane fotke sa Imagesforme-a
Dakle post od osobe koju zelim citirat:
http://www.imagesforme.com/show.php/1074187_Citat1.jpg
Kada taj post citiram, on izgleda ovako:
http://www.imagesforme.com/show.php/1074188_Citat2.jpg
A mislim da bi preglednije izgledalo ako to ovako izgleda na forumu:
http://www.imagesforme.com/show.php/1074189_aa.jpg
EDIT2 : BB code [ img ] mi ne radi :/
Kako maknut zauvijek one "vruće teme" na početnoj stranici foruma?
Minimiziram ih i kad sljedeći put otvorim naslovnicu opet isto.
Neznam kako minimiziraš? Imaš one obrnute citroen srtrelice i tako ga ugasiš (minimiziraš) i nebi se trebalo poslije više pojavljivati, barem se meni neda.
HC4L
Bio sam i klikao te strelice, ali nakon refresha se vraćalo. Evo, sad se ne pojavljuje više.
...kod mene minimiziranje uredno radi...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
dva pitanja, hoce li se broj tema koji stane na jednu stranicu povecavat sa 20 na 40 kao sto je bilo (meni je draze bilo onako, mada nije nesto prijeko potrebno), drugo, u ovom proorcicu ''jos vrucih tema'' se dosta ponavlja iz prozora iznad ''vruće teme'', meni to nije toliko bitno, ali mi je malo glupo da postoje dva prozorcica sa 70% istih tema..
cvita
Imaš u postavkama načina prikazivanja teme opciju "Number of Posts to Show Per Page" gdje možeš birati da ti se prokazuje 5, 10, 15, 20, 25, 40 ili 100 postova po stranici teme.
Edit: sad sam skužio da je u pitanju bilo prikazivanje broja tema po stranici, ne odgovora u temi.
Što se tiće vrućih tema, trebao bi se napraviti neki precizniji algoritam za određivanje istih, da ne određuje samo po broju pregleda u nekom roku nego i po broju odgovora, ako je to moguće naravno![]()
Vidim da ste uspjeli riješiti pretraživanje foruma bez ponovnog renderiranja cijele stranice, sad mi konačno gornji dio stranice miruje.Isto tako sam primjetio da quick post samo zalijepi post na kraj teme što se prije također radilo sa ponovnim renderiranjem. Ako je moguće, možete li maknuti ovaj okvir oko bannera širine 2 pixela?
Toga prije nije bilo.
![]()
pa ja tu nemam okvir, imam banner??
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
tutlek- da, ali oko bannera je okvir.
Ali, ja mislim da je bolje sa okvirom (za one koji ne blokiraju banner)...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Kako putem tražilice pronaći mobitel koji ima samo dva slova? Recimo Nokia C3. Upišem C3 i nema ništa.
Ne znam jel to problem na vBulettinu ili? Ima neko ideju kako to riješiti?
Ljudi neznam da li je do mene ili nešto drugo, ali kad otvorim neke teme s ovog foruma avast mi izbaci Suspicious Files Found!
Konkretno nađe cxorhiek.sys i vmjex.sys locirane u System32.
Već sam par puta ih brisao i restartao ali ih stalno ponovo locira kad otvorim neku (ali ne bilo koju) temu. :S
Jel moguće da je forum hackiran? :S
P.S google izbacuje nula rezultata za ove fajlove :S
False alarm
Upravo sam doznao da se napast širi skype-om
Zadnji uredio Harasho! : 14-04-2010 u 22:50
Možeš dati link na neku "problematičnu"?
Imam avast (5) i ništa mi do sada nije javljao za forum...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Sto se tice bordera oko bannera... Takodjer koristim softver za blokiranje bannera, te takodjer glasam za uklanjanje bordera.![]()
Nije moguce za sada posredstvom forumske trazilice (mozda koristeci onu varijantu "google forum" trazilice.
Trenutno je postavljeno tako (sto se forumske trazilice tice) da kroz bazu moze traziti samo izraze sa tri ili vise znakova.
Limit se moze smanjiti na dva znaka, ali neznam koliko bi to produktivno bilo (trebali bi oko ovoga konzultirati jokera...osobno nisam za smanjenje limita, isti je nekada bio 4 znaka pa smo ga smanjili na tri).
Sto se bannera tice, mislim da je vizualno zgodnije uz okvir, naravno za one koji ga ne blokiraju.![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks