Ono što je zanimljivo kod Teamviewera je da omogućava od verzije 4 (trenutna je 5) spajanje sa Linux Ubunta na računalo sa Windowsima.
Program možete imati i na USB sticku i od bilo kuda pristupit vlastitom računalu.
Team viewer je besplatan program pomoću kojega možete kontrolirati tuđe računalo od doma preko interneta s tim da imate pristup svemu pa čak i otvaranja ladice cd-roma
Otvara vam prozor na vašem desktopu gdje vidite tuđi desktop kao da ste tamo
Naravno spajanje je moguće samo ako vam ta osoba da podatke. nije moguće upasti nekome u računalo!
Možete razmjenjivati podatke i još mnogo toga...
Download i web
http://www.teamviewer.com/index.aspx
Slikica
![]()
Seriously?
Ono što je zanimljivo kod Teamviewera je da omogućava od verzije 4 (trenutna je 5) spajanje sa Linux Ubunta na računalo sa Windowsima.
Program možete imati i na USB sticku i od bilo kuda pristupit vlastitom računalu.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
program se zove Jdowloader možete ga skinuti ovdje
ovaj program nije nikakvo varanje ili slično nego taj program jednostavno radi umjesto vas. skine fajl i čeka 5 min i onda počinje odbrojavnaje 30-180sec i skida sljedeći fajl. tako možete ostavit upaljen komjuter i umejsto da svakih 15 min doalzite na komp kako bi počeli skidat sljedeći fajl. možete bezbrižno oostavit komjuter upaljen otić na kaficu ili spavat a kad se vratite svi fajlovi koje ste ubacili u program će biti skinutiCode:http://rapidshare.com/files/372338405/JDownloaderSetup.rar
kada skinete program instalirajte ga i samo će vas na početku pitat u koji direktorij će se spremat datoteke odaberite direktorij koji hoćete i sve ostale postavke stavite kako je i samo ok i next
OPIS KAKO KORISTIT PROGRAM
upalite program i otiđite na linkove koje hoćete skinuti
POZOR PROGRAM NEĆE PREPOZNATI LINKOVE KOJI SU U CODE KAO PRIKAZANIM NA SLICI
MORATE OTIĆI NA OPCIJU ODGOVOR UZ CITAT I ONDA KOPIRAT LINKOVE KAO ŠTO JE PRIKAZANO NA SLICI
Otvorite Jdownloader i program će sam prepoznat linkove koje ste kopirali
(ovo što piše online to znači da su linkovi ispravni)
stisnite tipku continue with all
program će vas prebacit na sekciju downlaod stisnite plus kraj fajla kako bi vidjeli status skidanja
i pojavi vam se ova slika i to je to program će sve dalej sam radit
eto nadam se da sam vam pomogao ako imate nekih pitanja slobodno pitajte
brže i lakše skidanje sa rapidshare,megaupload i sl.
http://cafe.mobil.hr/threads/67233-L...galno?p=924485
SPlayer
Nakon korištenja VLC, prešao sam na SPlayer.
I oduševio me.
Mislili bi player k'o player...
Ali, ovaj me iznenadio nekim sitnicama koje nisam vidio kod drugih.
Program je jako lijepo dizajniran, minimalistički, tako da odmah odaje dojam brzine, optimiziranosti i jednostavnosti.
Uglavnom, da prijeđem na stvar.
Pišem sa stajališta prosječnog korisnika (pošto drugo stajalište nemam), ako vam trebaju neke napredne funkcije- ja ih vjerojatno ne koristim pa ne bih znao ništa napisati o njima.
Program je malo na kineskom, ali da se skinuti engleska verzija- da vas to ne obeshrabri.
Prednosti:
- program ne zauzima puno resursa
- dobro je dizajniran (na W7 ona prozirnost) s minimalizmom na umu
- brz je i optimiziran
- automatski nalazi prijevode/ titlove/ podnaslove
- nastavlja gdje ste stali nakon bilo čega
- naravno, ne zahtijeva dodatne codece
Mane:
nisam našao
Da objasnim.
Prve tri stvari (i zadnja) vjerujem da ne zahtijevaju objašnjenje.
Automatski nalazi prijevod (kada pokrenete neki film)..
Meni je našao skoro za svaki film koji sam gledao engleski prijevod, a uglavnom sam ih "kupovao" sa tpb.
Našao sam i ovako prijevode za njih (na opensubtitles i sličnim stranicama), ali ljepše je ovako kada on automatski nađe onaj koji paše (i sve u pozadini da ne ometa).
Ako se ipak desi mali pomak, ili vama paše da iz titlova saznate radnju prije likova- na glavnoj "traci" imate jednostavno podešavanje kašnjenja/ ranjenja titlova.
Ne znam ima li neki drugi program koji to nalazi (vjerojatno ima), ali mi se dopada.
Automatski nastavlja nakon bilo čega.
Znači, pokrenete jedan film- pogledate do pola, pokrenete drugi- pogledate jedan dio, pokrenete treći film- opet jedan dio pogledate i ugasite.
Sada kada ponovno pokrenete prvi (ili drugi ili treći ili...) film, program ga nastavlja od tamo gdje ste stali.
Čak i kada ugasite kompjuter i ponovno upalite- prepozna gdje ste stali sa gledanjem (ja sam probao sa 3 filma).
Mene je to očaralo
Prije sam zapisivao gdje sam stao, ako bih morao gasiti kompjuter uslijed gledanja- ali sada nema problema
Svaka preporuka za program.
Postoji i portable verzija, ako ne želite instalirati a htjeli bi probati.
Soluto
Ubrzavanje podizanja sustava na transparentan način.
Da, vjerojatno svi znate gasiti nepotrebne procese preko msconfig.exe, ali ovo je meni ljepši način.
Instalirate program, ugasite kompjuter i pri sljedećem pokretanju program vam izbaci detaljnu statistiku koji program dodaje koliko vremena podizanju sustava.
Također je super dizajniran program i jednostavan je za korištenje.
Pokazuje programe u tri kategorije- sigurni za maknuti (tj. treba ih maknuti), za napredne korisnike i oni koji su esencijalni i ne smiju se micati.
Tako da ne možete nešto trajno zeznuti.
Znači, vidite da vam Chrome "zauzima" 2 sekunde, možete odabrati da se uopće ne podiže sa sustavom (već da ga sami palite kada vam zatreba) ili da se ne podiže automatski sa sustavom (i tako produljuje samo podizanje) već da se upali (zajedno sa ostalim programima koje ste tako namjestili) neko vrijeme nakon podizanja- kada je kompjuter "pri punoj snazi".
Sve se to prikazuje u funkcionalnom sučelju i čak imate i grafove koji vam pokazuju koliko kraće se sada sistem podiže.
Također, prikazuje preporuke i opise programa.
Daje opis čemu služi program i u kojem slučaju bi se trebao pokretati sa sustavom, i (makar je to još u razvojnoj fazi- pošto je noviji program, pa nema za sve) pokazuje grafikon kako su drugi korisnici postupili (kao kod Comodo- a).
Eto, da preporučim nešto malo![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
MiPony
Da ne kopiram opis i ne rastežem previše - radi isto što i JDownloader ali sa daleko manje zahtjeva za resursima (oko 13MB trenutno kod mene).
Bitno: morate imati instaliran .NET Framework kako bi mogli koristiti program
Ako nekome treba program za upravljanje particijama evo može nabavit EASEUS Partition Master Professional Edition 6.1.1, znači full verzija besplatno. Promo traje tjedan dana(ne znam koij dan je počeo) pa požurite
http://www.partition-tool.com/giveaways/epmpro/
kad kliknete download odvest će vas na major geek stranici jer je tamo offical mirror odnosno ovdje:
http://www.majorgeeks.com/EASEUS_Par...way_d6355.html
U skladu s božićnim duhom Ashampoo daje 5 svojih programa besplatno.
Trebate otići na Ashampoovu stranicu i upisati poklon kod: xmas-2010
Nakon što skinete, instalirate software dobit ćete opciju da zatražite beslatan key(zatražite preko neke mail adresu koju ne koristite često da smanjite spam).
![]()
HTC Home i Metro Home desktop widgeti za Windows Vistu i 7
Skinuti ovdje.
Mala napomena - uključen aktivni prikaz vremenskih prilika opterećuje procesor.
Ashampoo i za Uskrs ima giveaway. Drugih pet programa je na redu. Požurite dok traje!
http://www.ashampoo.com/en/usd/lpa/gift/?c=ASH-FREE
Dali ima nekakav program (win) da kad otvorim sliku i zumiram ju i taj zumirani dio da spremi kao novu sliku?
U opcijama svih image viewera to konkretno nisam vidio. Zato,kad zatrebam takvo nešto,u besplatnom i meni najdražem Faststone image vieweru imam opciju "zoom" na željenu veličinu,zatim idem na edit i na crop board. Tamo odsječem šta mi treba i spremim kao novu sliku.
OT: Da usput nabacim jedan program koji me je neki dan spasio. Mob mi je bio prazan tj. na rubu da se ugasi. Naravno,ugasio se je nakon nekog vremena s tim da nisam ništa radio na njemu. Kad se je ugasio,nakon možda 5 minuta izvadio sam bateriju i ubacio drugu (imam dvije iste,originalne i kad sam daleko od kuće bez punjača,ponesem i drugu...). Upalio sam mob i izleti mi poruka "blank SD card" i nemam pristupa ničemu na njoj niti s nekog drugog moba već imam opciju za formatiranje i ništa više...Ista stvar i doma na računalu...
Ništa, formatiram memorijsku i nakon toga s programom koji se zove "Pandora recovery" spasim sve do zadnje bobe s kartice koja je nakon formatiranja opet proradila. Program je također besplatan pa ga ovom prilikom svima preporučujem koji imaju problem sličan mome jer vjerujem da vraća podatke i s čvrstih diskova a ne samo s memorijskih kartica.![]()
Hvala na savjetima.Evo skuzio sam da to mogu napraviti i na mobitelu-postoji takva opcija u pregledniku slika.
Program je besplatan još danas i sutra, pa kome treba neka požuri.
http://winxdvd.com/giveaway/
Klikom na Get License Code otvara se link za download.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Odličan besplatni program koji objedinjuje nekoliko desetaka raznih programčića, podjeljenih u kategorije, navedenih dolje:
Download and run this single package and it'll install all these multimedia tools:
Free YouTube Download
Free YouTube to MP3 Converter
Free YouTube to iPod and PSP Converter
Free YouTube to iPhone Converter
Free YouTube to DVD Converter
Free YouTube Uploader
Free DVD Video Converter
Free Video to DVD Converter
Free Video to Flash Converter
Free 3GP Video converter
Free Video to iPod and PSP Converter
Free Video to iPhone Converter
Free Video to MP3 Converter
Free Video to JPG Converter
Free Audio Converter
Free Audio to Flash Converter
Free DVD Video Burner
Free Disc Burner
Free Audio CD Burner
Free DVD Decrypter
Free Audio CD to MP3 Converter
Free Screen Video Recorder
Free Video Dub
Free Audio Dub
Free Video Flip and Rotate
Program radi FENOMENALNO, i to sam ga testirao na netbooku Acer s Atom 1,6Ghz single core proc, 1gb ram. Sadrži i odličan capture screen program s mogućnošću video capturea. Oduševljen sam viđenim i nakon godina i godina potrage za converterom - konačno sam ga našao.
Proizvođač: DVDVideoSoft Limited
![]()
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 02-12-2012 u 13:27
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Adobe je ponudio svoju CS 2 kolekciju na besplatan download!
Istina, u pitanju je onaj stariji paket iz 2005. godine no opet, u pitanju je besplatan i legalan paket Adobeovih programa.
Zato trk ovdje:
http://www.adobe.com/cfusion/entitle...ds&pid=4485850
I skini svoj besplatan primjerak. Prvo se trebate registrirati za svoj Adobe ID ali to ne bi trebao biti preveliki problem.
Također često se može dogoditi da je stranica pala (radi velike zainteresiranosti) tako da se pripremite i za to
Adobe ceased their CS2 activation server December 23rd 2012, therefore Adobe has provided links to download CS2 software and serials that do not require online activation.
Zadnji uredio Mario92 : 07-01-2013 u 22:40
We're sorry, the site area you've requested is unavailable. Please try again later.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ajd onda ću izvuć linkove, možda radi direct dl...
EDIT: Evo, potrudio sam se složiti sve na jednom mjestu, kliknite na naziv programa i počet će direktni download. Ispod link nalazi se kratak opis kaj koji program radi i ispod toga je šifra za svaki program.
Postoji mogućnost da pukne download ili da se vuče ali to je zbog velike navale koja je u ovom trenutku.
Mislim da bez problema možete skinuti s torrenta clean verziju programa i samo ukucate serijski kod, trebalo bi raditi.
Link - čisto za dokaz kako nije fejsk
Creative Suite 2: - kompletni paket, ispod su programi posebno
Disk 1
Disk 2
Disk 3
Extras
__________________________________________________ ___________________________________________Code:1130-1414-7569-4457-6613-5551
Acrobat Pro 8.0
This one is the big one. This program allows you to create, but more importantly, EDIT PDFs. You can use it to create image slideshows for portfolios. It's great.Code:1118-1414-1955-8737-8172-0350
Adobe Audition 3.0:
Loopolgy
This is for audio editing. Perfect for anyone doing recording, videos, etc. I use the current version a bit, it has a lot of nice tools.Code:1137-1004-8571-6848-7845-8029
Illustrator CS2
This program is for artists and illustrators.Code:1034-1415-6230-2341-2884-9398
InCopy CS2
Adobe InCopy is a professional writing and editing solution that tightly integrates with Adobe InDesignCode:1036-1419-3531-6378-2148-9313
InDesign CS2
Want to publish a book, magazine or newspaper? Or create a manual, flyer, or poster? Get this program. There are still lots of great online tutorials and books on how to use it.Code:1037-1412-5094-8316-6812-7982
PhotoShop CS2
If you don't have any image editing program, get this. Lots of great tools that the newest version currently (CS6) have, which costs $500+. History brush, actions, etc. Not as good obviously as the newest version, but you can't go wrong for free.Code:1045-1412-5685-1654-6343-1431
Photoshop Elements 4.0/5.0
Uh...you can have the full CS2 version...so not really worth the download. Plus the new version is available for $80 from the Adobe site and is really the one you should be using.Code:1057-1414-3729-7573-7352-1206
Adobe Premiere Pro 2.0
For making movies...__________________________________________________ ___________________________________________Code:1132-1280-4900-7476-5108-8019
I have no idea if they will work flawlessly on Windows systems newer than XP.
All you can do is try. To run them, you will have to go to the program icon, right click and select PROPERTIES and select the COMPATIBILITY tab.
Zadnji uredio Mario92 : 07-01-2013 u 22:50
Novi Giveaway Ashampoo-a
http://www.ashampoo.com/en/rmb/lpa/gift/?c=ASH-FREE
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
AVG također poklanja svog AV program. (prebačeno je u Sigurnost, viruse i zaštitu)
KLIK
Microsoft je pokrenuo novu promo kampanju nazvanu Skype Collaboration Project. U sklopu nje, korisnici punih 12 mjeseci mogu imati besplatne grupne pozive, podjelu on-screen sadržaja, bez reklama i pristup live korisničkoj podršci.
https://collaboration.skype.com/prom...129583-1225267
Kada upisujete mail, na njega vam dode link na kod, te link za ulogirati se na skype stranicu. Odete tamo i zaljepite promo vaucher.
Bookmarks