kazaa++
Koji programi postoje i gdje ih skinut??? Imam WINMX al mi ne radi.
kazaa++
...ma taj Kazaa mi je za ku*ac,WinMx je pet puta bolji,ima lakši izbornik,ovo u Kazaa-i je sve nekak skomplicirano...
Mess with the best,die like the rest ! ! !
Potpisujem i meni je winmx puno jednostavnijiPoslao: Crash~Override
...ma taj Kazaa mi je za ku*ac,WinMx je pet puta bolji,ima lakši izbornik,ovo u Kazaa-i je sve nekak skomplicirano...
Mostovi okruga Peščenica
winmx je totalno sranje za decu, kazaa je deset put bolji, na winmxu nisam dosad našo niš od softwarea kaj sam htel....winmx-bljak-amateri....![]()
soulseek
nikad čuo. šta je to?
traži duše P2P...![]()
winmx i kazaa isto sranje... ja koristim kazaa K++ za softwer i filmove a winmx za muziku
It's nice to be important, but it's more important to be nice
isto kao kaaza i winmxPoslao: dj_velja
nikad čuo. šta je to?
DI MOGU SKINIT WINMX A DI SOULSEEK??
PRLJAVCI SU ZAKON!!!!!!!!!
soulseek - http://www.slsknet.org/
winmx - http://www.winmx.com/
navodno skvadra sada brije na dc++ i bittorrent (nisam siguran da sam tocno napisao imena)..
Kazaa je u banani jer ima hrpu sjebanih stvari, tako da treba paziti da se ne skida uvijek sa najbrzih servera i sl.
meni je pun k... isprobavanja, za te dve pjesme godišnje kaj skinem dober je i kazaaaaa...
dc++ je pusiona jer se nemoze skidat isti fajl od vise usera.... na kazi bude i po 20 sto puno ubrzava download
bittorent je isto pusiona... opce ne kuzim kak to radi....snimo sam par video clipova i ono brzina downloda mi je bila 20-30 kbs, kod bittorenta moras i uplodat u isto vrijeme kad snimas, moja brzina bjese 40-45 kbs... stalno sam dobivo neke errore koje je prekidalo download....
dc++ je za skvadru sa brzim vezama, ima hubova gdje se nemozes ni spojiti ukoliko nemas share-ano barem 50 gb...
p2p je po meni propao vise ne koristim niti jedan taj program, ja muziku skidam sa sajtova, i soft isto
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
fakat si out men!dobar je to program za skidanje.Poslao: dj_velja
nikad čuo. šta je to?
koristim inace kazaa jebu me ovi programi njihovi spyware stalno ih moram gasit
zaboravih dodat Imesh izvrstan program koji koristim vec jedno godinu dana.pouzdan dobo skida a jednostavan.jedini nedostatak je baza stvari koje šera koja je manja od one od kazaa ali zato nedaje spyware programe.
ja sebe sa pravom mogu nazvat iskusnim na ovom podrucju skidao sam mjuzu sa kazaae dok ste vi jos pisali u krevet![]()
ne fakat evo ima vec dugo vremena ne koristim takve programa (ponekad winmx) skidam izravno sa sajtova (imam u my favorits popis mp3 siteova) i ono sto je najvaznije je da je brzina downloada uvijek ista (brza) na svim serverima i nema bojazni od virusa i sl
jesi manga..strasno strasno
pa daj covjeku onda neke str di ima zike.
killa nemoj srat, to mozda tebi brzo kad imas isds... ja iso na onaj truemp3s.com i naso dva dobra cda i ono brzina bjese, 12kbs i 8kbs
sa winmx se skupi oko 10 ljudi i brzina silji 100kbs i ja sretan
ajme....... no comment.
najbolji sajt za albume mi je www.mp3shits.com svaki dan novi albumi (redovno i VA sa singlicama)
ima tu jos mp3dimension.com mpeg-search.com maxalbums.com etc.
www.mp3shits.com hoce da platim
dajte neki site sa našim domaćim, narodnjacima i tak nešt![]()
Bookmarks