Odose svi u narodnjake=)
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Sad sam umro...
Pošto je taj video prost pa ne znam da li smije ovdje, na Youtubeu napišite pod Search "Baba psuje na interfonu"![]()
LINK (izaberite bolju verziju)
Dostojno većine hrvatskih filmova![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Evo, par slika
![]()
Bas zanimljivo...
![]()
I optimisti i pesimisti doprinose razvitku našega društva. Optimisti su izumili zrakoplov, a pesimisti padobran.
Neznam kako vama ali meni u zadnje vrijeme sve vijesti na našim nacionalnim programima izgledaju ovako:
XD Stvarno, živa istina
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 22-03-2010 u 14:20
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Hahahaha a super
One day, sky went blue...
Upozorenje! Nije za Apple-ove fanboyse!
Zadnji uredio Mario92 : 22-03-2010 u 23:17
Kako se dobro netko sjetio![]()
Prejako
Podsjetilo me na ovo:
http://www.youtube.com/watch?v=K7yHLYmSkE8
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Mislili ste da samo Bandić loše barata engleskim
http://www.youtube.com/watch?v=eU8j-6JmY78
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Neki veći fan
Ovakve slike me svaki put iznenade...
Kako ljudi mogu biti tako glupi...
Ako ne vidite zašto- pogledajte pozadinu fotografije, i onda "pomagalo" koje ženska koristi![]()
o lol
pozadina slike treba ti otkriti mjesto i vrijeme radnje: nekakav nocni klub i noc
a pomagalo trebici su suncane naocale
sad kuzis?
inace, žorži, i mi smo sa 16 - 17 obvezno furali cvike na partijimakak ne kuzis, djecja posla
samo sto se bojim da ovo nije slikano na partiju, ovo je prije slikano na mili kiticu![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Sunce tako jako sije- da je potreban blic za sliku.
Ali, ona ima naočale.
Kao i one kada u autu nose naočale i "zamišljeno" gledaju u krov auta
Vidio sam i jednu gdje u autu nose naočale, zamišljeno gledaju u krov i jedna kao priča na mobitel
Evo, ova npr.- ide se slikati i kao slučajno priča na mobitel (i napravi takvu facu)...
Ili imaju kišobran u kući (jeste i vi Luna isto tako nosili kišobran?)
Ma, prestrašno kakve sve face ljudi rade- i, što je još gore, onda stave takvu sliku na internet
Luna- a sa koliko počinje samoozlijeđivanje (da znam koliko još smijem čekati do igranja škarama)?![]()
Bookmarks