Neki veći fan
Ovakve slike me svaki put iznenade...
Kako ljudi mogu biti tako glupi...
Ako ne vidite zašto- pogledajte pozadinu fotografije, i onda "pomagalo" koje ženska koristi![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
o lol
pozadina slike treba ti otkriti mjesto i vrijeme radnje: nekakav nocni klub i noc
a pomagalo trebici su suncane naocale
sad kuzis?
inace, žorži, i mi smo sa 16 - 17 obvezno furali cvike na partijimakak ne kuzis, djecja posla
samo sto se bojim da ovo nije slikano na partiju, ovo je prije slikano na mili kiticu![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Sunce tako jako sije- da je potreban blic za sliku.
Ali, ona ima naočale.
Kao i one kada u autu nose naočale i "zamišljeno" gledaju u krov auta
Vidio sam i jednu gdje u autu nose naočale, zamišljeno gledaju u krov i jedna kao priča na mobitel
Evo, ova npr.- ide se slikati i kao slučajno priča na mobitel (i napravi takvu facu)...
Ili imaju kišobran u kući (jeste i vi Luna isto tako nosili kišobran?)
Ma, prestrašno kakve sve face ljudi rade- i, što je još gore, onda stave takvu sliku na internet
Luna- a sa koliko počinje samoozlijeđivanje (da znam koliko još smijem čekati do igranja škarama)?![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
za pocetak cu ti priznat da imas jako zanimljiv hobi...pregledavanje glupavih slika, ali aj dobro..
ocito nisi bio nikakvom partyu nikad, jer ti onda ona slika ne bi uopce bila cudna ili smijesna, kao sto nije meni.. (jedino kao sto je la_luna rekla da je mozda slikano na kiticu, ali to ne znam gdje je slikano, pa je za pretpostavit da je party)..
p.s. koliko smiley-a na jednom mjestu...
cvita
Bookmarks