Koji je sadrzaj paketa? Mislim na slusalice i memory card..?
Sluske vjerojatno jesu, a m. kartica?
ja mislim da je taj mobitel zrel za flashanje.
Koji je sadrzaj paketa? Mislim na slusalice i memory card..?
Sluske vjerojatno jesu, a m. kartica?
U paketu su mobitel, stereo slušalice i punjač, jedino što nema u paketu je usb kabel i memorijska.
video zapis je u avi formatu?? dali to znaci da podrzava divx??
e da,javu nema!
Mislim da je to dobar drugi mobitel, a kako nema USB kabel i karticu potrebno je još dodati 60-ak kuna. 55 kn za 2 GB Sandisk karticu i 10-ak kuna za USB kabel.
Sviđa mi se na njemu izrada, te neke opcije kao što je backup imenika i mijenjanje pozadine na ekranu recimo svakih sat vremena ili više. To se može definirati u mobitelu.
Mislim da nema takvog uređaja za tako malo novca, a da se ne vežeš ugovorom na godinu ili 2 godine.
Mislim da i u Chipoteci imaju povoljne cijene
u chipoteci imaju mini usb kablove od 25kn pa naviše...
Samo bih htio još jedanput napomenuti, ako mislite kupiti ovaj mobitel za slušanje muzike, nemojte, jer je glasnoća slušalica toliko tiha da u gradu od buke i prometa uopće ne čujete pjesmu. Max glasnoća je kao odprilike 40% glasnoće na ipodu... :/
Zato kaj su ti htjeli podvaliti Bandrige, Nokia ili tako neku bespotrebno skupu marku.
Najbolje ti je da odeš u chipoteku, ja sam bio prekjucer i vidio sam da imaju jos tih kablova za 25kn.
evo da javim, kupila sam ga
i usb i karticu 2gb nabavila.....
zadovoljna sam s obzirom na cijenu...kao mane bi izdvojila lošu lošu grafiku.. ružna su mi slova, nema nikakvih tema i slično :žena: ... i fotić nije baš nešto.
na ostalo nemam zamjerke![]()
Meni je to najbolji mobitel u rangu do 400-500 kuna. Sviđa mi se finalna izrada.
Koliko si platila USB i karticu?
Otkrio sam mali hack kojim se može pojačati glasnoća glazbe iz slušalica.
Hack je vrlo jednostavan i mobitel se može vratiti u stanje u kojem je prije bio.
1. Uđite u Engineer Mode ukucavanjem sljedećeg koda: *#364463#
2. Izaberite opciju Audio zatim Headset Mode > Melody > 16 level Setting
3. Ovdje mijenjate maksimalnu glasnoću glazbe u slušalicama (Max Analog Gain, ovu drugu opciju Step nemojte dirati), predpostavljeni broj je 148. Moja preporuka je da postavite na 156 jer se na višim stupnjevima već počinju javljati distorzije i šumovi.
4.Kad postavite željenu glasnoću stisnite U redu, zatim Natrag pa Natrag, mobitel će vas pitati "Update Parameter?" izaberite DA, izađite iz menija tipkom za prekid.
I to je to, uživajte.
- Ovim hackom možete pojačati i stišati ostale zvukove...
- Hack je isproban na dvije WX395 sa maksimalnih 160.
Zadnji uredio Harasho! : 18-04-2010 u 02:48
E da, sada u Simpi sa brojem za 79,00 Kn.
...ako na pretplati potpišeš ugovor od 24mj.
Sam simpa paket je još uvijek 198kn.
ejla
ja sam ga isto uzeo, kao drugi mobitel - mana ima, ali za 78 kn, necu se zaliti (previse)
I da, ta Motorola isto potpada pod T-mobile akciju staro za novo - zato ga se moze dobiti na prepaidu za 78kn
Šteta jedino što podržava kartice do 2 GB, makar to mnogima i nije bitno
Meni radi kingston 4GB class4 bez problema
podržava on kartice koliko god ona velika bila. stvar je u softu, a ne u čitaču kartica.
Imam ga i ja, izrada mi je sjajna, nije sad da djeluje skupo, ali stvarno je dobro, cvrst, tanak, tipke su izvrsne, odlican mi je feeling za tipkanje... e sad ogroman minus po meni je ekran... jako "spor" , razlucivost uzasna, to je na V300 iz koje godine bilo 1000 puta bolje.. a mozda sam i ja osjetljiv jer sma na viko na 16m boja
Slusalice uzas, plasticoba, ne sjedaju u uho nikako, ako vam je vec do slusanja kupit bilo koji mp3 player... minus je sta nema 3.5 mm alii za cjenu ispod 200kn koliko sam dao, bolje i nemoze
Imam pitanjca... da li je moguce regulirati velicinu fonta, jer kad dobim sms.... slova su ogromna, pa moram puno listati, a nepotrebno je
i druga stvar, da li se moze mob nekako odkodirati jednostavnim putem (t-mobile) ?
Hvala!
http://dcigleneckiphoto.wordpress.com
Nokia 6020, 6120C, E72, E6, Lumia 930, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S9+
Bookmarks