Ok, nisam dirao patcheve.
Mrzim ovog lika steven25, neće vam raditi 3G konekcija sa browserom na internet zbog njegovog startera. Moram popravljati njegove gluposti. Oni koji su skinuli FW 2.2 promjenite fajl starter_non_critical_1.rsc koji se nalazi u rofs2/Resource sa ovim popravljenim fajlom http://www.mediafire.com/?tqmmrjmwmnw
Evo i nove male revizije FW 2.3:
- promjenio sam početni naziv moba prilikom bluetooth korištenja sa "Nokia 5800 XpressMusic" u "Moja Nokia"
- ugasio sam svijetlo tipki (Xpress, zovi, prekini i meni) nakon boota i prvog zaključavanja ekrana (za vrijeme poziva ćete imati upaljeno svijetlo, da znam noću vidjeti tipke) a i štedi vam bateriju malo
- promijenio efekt u Rush od MrG
- ispravljeni svi nađeni dosadašnji bugovi u revizijama (nadam se da ih nema više)

. kad sam pisao post na prvoj strani o tim patchevima, radili su bez problema (bar onaj za brzo pisanje, ovog drugog ne koristim), ali kak sam nes prckao sa rp+ i nekim postavkama pojavio se isti bug koji je i kod tebe. nes zafrkava taj patch, ali nemrem skuziti kaj. na srecu meni to ne predstavlja problem, posto pisem samo u qwerty-u. al, nasao sam neki novi patch, mozda ce taj biti dobar.
Odgovori uz citat

Bookmarks