skinuo sam nedavno verzijiu 3.01 i nakon nekih 2-3 minute se hoće spojiti na net i skinuti licencu (drugim riječima hoće mi naplatiti licencu). pa kako je to onda besplatno???
btw mob je N95 8GB.
hvala
pozdrav
Uređaj ti nije podržan za sada.
zar je tako teško bilo pročitati prvi post:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=909101&postcount=1
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
onda se oni malo krivo izražavaju na stranici. jer tamo fino piše free navigation system on your NOKIA. dobro da nisam uninsralirao garmin.
poz svima neki dan sam kupio nokiu 6730 Clasic i zanima me uvezi ovi mapa dali svaki put kad koristim gps moram bit spojen na internet i kolko prosječno cca mi potroši prometa ili postoji kakav drugi način za ovaj telefon ..
Vader
ne moraš biti spojen na net, u postavkama stavi na "offline"
koliko je skinuto podataka ti piše u kutu ekrana i u zapisniku poziva
hvala na odgovoru
Zadnji uredio kvakomekiki : 05-03-2010 u 12:41
da, i?
odgovori to nekome tko to ne zna, ili citiraj gdje sam ja postavio to pitanje
A-GPS NEMA VEZE NI SA NOKIA MAPSOM NI SA GARMINOM
NOKIA MAPS NE MORA BITI SPOJEN NA NET DA BI RADIO
AKO JE A-GPS UKLJUČEN MOB ĆE SE SPAJATI NA NET BEZ OBZIRA KOJI PROGRAM ZA NAVIGACIJU KORISTIO (GARMIN, NOKIA MAPS, SYGIC...)
Zadnji uredio Vader : 05-03-2010 u 20:02
spajanje na net kod a-gpsa je samo za brže određivanje polažaja i ništa više, kako sam već napisao nema veze ni sa jednim navigacijskim programom, ako je a-gps uključen garmin će ga koristiti isto koliko i nokia maps ili bilo koji drugi navigacijski program
nokia maps se može spojiti na net radi skidanja karata ako ih nemaš u telefonu, radi bolje pretrage (postoji puno više online POI-a), ali to se sve može isključiti
garmin se spaja na net za podatke o vremenu, cijenama goriva, prometu... i isto tako se to može isključiti
samo za info.
pogledao sam račun slučajno (firma plaća pa ne gledam često) 0,02 kn po spajanju pomoću a-gps.
da, znam, ljudi previše filozofiraju
čak i sa najskupljim prijenosom podataka u HR (znači bez ikakvih paketa) ne računajući roaming to izađe oko pola kn po spajanju
ako netko često navigira, ima kod oba operatera pakete za 15kn sa više nego dovoljno MB (prepaid i postpaid), kod tele2 nema paketa, ali su cijene pristupačne za malo korištenje neta
a sad ako se nekome zbog tih pedesetak lipa stvarno čeka 10-15-30 minuta da mob uhvati signal onda stvarno nemam što komentirati
ako netko može da napravi tutorijal instalacije za besplatnu navigaciju nokie ovi maps ( kao šta ima za garmin tutorijal) bili bi jakooo zahvalni![]()
Instaliraš kao i svaki drugu aplikaciju.
Skineš mape sa Nokijine stranice, instaliraš i preko PC Suita dodaš mape. Nikakva mudrost
Sa, skineš sve to, spojiš mob i pokreneš Ovi mape(sis file) i instaliraš na mob.
PC Suite i map loader instaliraš na komp. Kad instaliraš aplikaciju pokreneš map loader i stavljaš karte samo.
Jel u Nokiji planiraju i za ostale ouredjaje ponuditi besplatnu navigaciju ili je to iskljucivo za one navedene na stranici?
Imam N79. Instalirao sam i sve je ok. Kad odem na "trgovina i licence" pa na "moje licence", stoji mi "voznja europa - vrijedi do 02.06.2010". Do 6. mjeseca mi vrijedi...
nisu čuo za dotsis.com i CODePDA ili CNSTeam?
....
Imam nokiu 6220c inačicu softvera 03.23, dali mogu i ja imati nokinu navigaciju, kako gdje , svaki savjet dobro došao. Unaprijed hvala :))))
Službeno ne možeš, sad jel ima na dotsisu od CODePDA ili CNSTeam kako je naveo lika091 u postu iznad ne znam.
ž
Ovo je moja verzija na N79 skunuta negdje s bespuća dotsisa, potraži
....
6220c probo, nisam uspio ajd ako neko zna, neka stavi neke detaljnije upute ili možda nemože. 091 i yager hvala. Probo sam s ove dvije ali nisam uspio, možda je pogrešno ali samo sam to uspio naći.
jel neko uspio na 6220c
for S60 v3 --> http://nds1.nokia.com/PRODUCT_METADA...0_3.2.Nocs.sis
for S60 V5 --> http://nds1.nokia.com/PRODUCT_METADA...0_5.0.Nocs.sis
Možda bi mi pomogla neka nova verzija software??
Dali trebam instalirati nove verzije software ili to i nije tako bitno??
Početnik![]()
Zadnji uredio pivnice : 12-03-2010 u 17:43
Bookmarks