meni moj super,ne steka uopce,stavila sam 4gb memorijsku i dalje ne steka,baterije traje 3/4dana otprilike....
@1142007: probaj si video u MP4 promijenit, bolja ti je kvaliteta al ipak vise zauzima
@k800ihacker: stari juce kupil kukija, rabljenog, nisam ga uspio dekodiat, al mobac je prilicno ok... Iako mi je onaj samsung star malo bolji sta se tice widgeta... Al kuki ima plocu za crtanje ^^
One day, sky went blue...
meni moj super,ne steka uopce,stavila sam 4gb memorijsku i dalje ne steka,baterije traje 3/4dana otprilike....
Pozdrav
Upravo sam kupio kukija i malo se navikavam na sucelje. Mozete mi reci kako stisati zvuk tipkovnice kada tipkam?
meni-4. tab (postavke)-dodirni zaslon (mislim)-onda ono prvo sta pise, iznad kalibracije-i tam imas postavke za to (za dodir, vibracija i zvuk, samo zvuk, samo vibracija, itd.) a dolje niže imas te neke postavke.
One day, sky went blue...
Hvala. Zvuk je stisan.
Medutim, pojavio mi se novi problem. Ili ja jos nisam navikao na LG pa me zbunjuje.
Kada sam ga dobio, spojio sam ga preko USBa na komp i pojavio mi se Removable Disc G i F preko kojih sam ulazio u telefon, dodavao muziku, aplikacije, fotke,....
Sve je ok radilo i bilo mi je super sto se tako lako spaja na komp i manipulira mapama.
Ali, danas ga pokusam spojiti i osim onog klikajuceg zvuka pri spajanju, nema nikakvih drugih znakova da sam spojen. Ne pojavljuju mi se Removable Discovi i nema onog "Connected" znaka na ekranu. Ponasa se kao da nije spojen.
Instalirao sam LG pc suite pa ga probao tako spojiti i ocitava kukija, ali kada probam uci u njega pojavi mi se nesto tipa: conflict with (KeyLockMenu)
To mi bas i nema smisla.
to se i meni dogadalo,par puta spojis i odspojis i trebao bi se konektat...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Poslusao sam tvoj savjet pa sam resetirao mob i uspjesno se nakon toga konektao.
Zatim sam otisao do laptopa pa se nije htio konektovati. Kasnije sam se vratio pa se konektovao, ali se onda nije htio na PC,...........
Daj boze da mu je to jedina musica!![]()
da li se može kod cookia mijenjat oklop,pošto mi je kod djeteta već sav izgreban ,može li se to i je li komplikovano.Ima li negdje video tutorijal za to...
volim se gibat...
Bookmarks