Veća rezolucija, ali sigurno ne bolja kvaliteta.
Veća rezolucija, ali sigurno ne bolja kvaliteta.
Za Cookie. Ne očekuj od njega bog zna kakve slike samo zato što ima 3 mpx.
Čisto sumnjam. Tu su negdje. Bolje sigurno nisu.
Btw ako nekoga zanima Cookija ima na gotovo svim tele2 prodajnim mjestima u ZG (i crnih i srebrnih; i na pretplatu i u bla bla paketima; valjda je dosla nova posiljka...)
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
e ekipo pozdrav i imam pitanje,vlasnik sam cookie-a i zanima me sljedece
citam na gsm areni da podrzava mpeg4 format,i tako sam ja obican film convertiro u taj format iroknuo na mob medjutim nemoze ga reproducirat
film sam convertiro u total video koverteru....prije sam si konveertilal filmove u 3gp i taj format zavrti samo sto je kvaliteta slike banana,zanima me ako neko zna kako da podesim da se vidi ljepo,,,bilo bi ako ima neko ko isto koristi total video converter,,,jer nije valjda da ase nemre na ovom mobu to vidjet ljepo bistro???
![]()
stvar je u tome što MPEG-4 codec može imati više ekstenzija formata. To su uglavnom .avi i .mp4 . E tebi treba ovaj .mp4 i to trebaš pretvoriti video sa što manjim brojem kbps jer cookie nije dovoljno jak da bi pokrenuo neke kvalitetnije videe.
jel mi neki vlasnik cookia moze reci kako se ovaj stylus koristi ? ja cim povucem ostaje trag na foliji gore. jel tako i kod drugih ili ?
o.O
Pa samo lagano dodirni ekran.
ma ok za dodir sa stylusom i sa prstom, ali kada vuces sa stylusom one widgete onda mi ostane crta :s a sa prstom je pak tesko vuc
može li cookie pokretati power point prezentacije ?? čitam na gsm areni da nemože pa me zanima jel istina
Jel normalno kad na statusnoj traci (ili kako se vec zove ono gdje je simbol za mrezu i bateriju) stisnem i izbaci one informacije za mrezu pise GPRS? Mob je kupljen u VIP-u
Nije moj, a imam panični strah od mobilnog interneta![]()
hm...meni pise GSM i TELE2
hmmm br. 2 ... meni piše edge i tele2 ?? može neko pojasnit
interesuje me da li ovaj telefon ima opciju sigurnosti da se stavi npr sifra na poruke ili slike i sl da drugi ne mogu uci osim ako ne znaju sifru? recimo nesto kao sto samsungovi telefoni imaju?
ekran je super kad pisem poruke i krecem se po meniju ali kad hocu na desktopu da micem one app prekida mi. odnosno povucem ikonu i ona seta malo pa stane pa onda opet moram da je povucem pa opet stane.
to mi se desava kad hocu da vratim app sa destopa u onaj box.
desava se i sa olovkom i sa prstima.
ima li ko slican problem, jel to normalno?
pored tog problema ekran je stvarno dobar. fotografije ne izgledaju nista posebno na mobitelu. nisam jos prebaciovao na komp pa da vidim na monitoru.
Moj je kvalitetno otključan za 80kn.
Mene interesira da li je netko uspio spojiti cookie sa gps recieverom i da radi.
Naime, trazim nekakav mob u tom rangu da se moze spojit na reciever da mogu koristit gps u autu bez spajanja na net i sl stvari.
Ima nekoliko programa u javi. Što se tiče mapa ne treba se spajati na internet za skidanje jer ih možeš staviti i podignuti iz memorijske kartice ili iz memorije telefona ako je imaš dovoljno. Ja koristim trekbuddy.
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...ight=trekbuddy
Pozdrav
Jasno mi je to sa offline mapama, imam na w760 gmaps i radi ok dok hodam tj dok se ne krecem brzo , dobro me prati po mapi (offline).
No dok sjednem u auto nemoze se spojit na satelit i pratit me , pa me interesira da li cookie bolje funkcionira il je to jednostavno tako kod dummie mobova![]()
Zadnji uredio Jaymz : 13-07-2009 u 23:36
kupila sam nekidan cookie u VIPu...i ono sto me zanimakada udem u meni bude onako crno-crveni...jel se te boje mogu ikako promijeniti???
i jel se mogu promijeniti one ikone koje su u onoj alatnoj traci (mislim na biranje,imenik,poruke i meni)...?
i jel se mogu dodavati neki moji widgeti ili samo ono sto je predefinirano???
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks