@seminar
Off topic
Ja skinuo Linux Slax pa se sad zayebavam s tim. Pomozite ljudi ovdje. I gledam tekmu na Novoj TV. Idu mi na živce ovi komentatori. Nema do Bože Sušec.![]()
@seminar
Off topic
Ja skinuo Linux Slax pa se sad zayebavam s tim. Pomozite ljudi ovdje. I gledam tekmu na Novoj TV. Idu mi na živce ovi komentatori. Nema do Bože Sušec.![]()
Odoh polako na spavanje..
Držite mi fige da sutra dobro napišem test iz matematike
Laku noć
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
drzim fge (malo kasno al jbg). Evo slazem neron i przim frendu CeDeja.
![]()
One day, sky went blue...
trenutno sam spojio Nexus One na komp i pokusavam sinhronizirat podatke![]()
trenutno zurim u sunce, ili tako nesto
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Da, tesko je to kad vise nisi u iscekivanju, jelda?![]()
Imao sam clavus na nožnom prstu pa sam išao doktoru, smrznut je tečnim azotomBoli me
![]()
Україна
Smislili smo u skoli nekaj pametnog (ok mozda i ne ali za razliku kaj inace smisljamo, zavrsili bi u vrapcu). Dakle, ne boli me ona stvar vec GLAVIĆ! Lol... To jos ok, ali, Made in p***a M. je orginalnije... zapravo istinito, malo razmislite! ^^
P.s. ne mislim psovat, to je bio citat![]()
22.5.2010 David Guetta u Areni
ooouuuyeaaaaa!
Idem brzo to integrala po kartu![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Došao iz škole.
Lemio neke SMT gluposti- baš je fora![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ti points ckomi, ti si nedavno bio na dobrom partiju u Doboju
guetta mi ima pokoju dobru numeru, al on je vec izvan onoga sto je u moje doba partijanja zarilo i palilo..
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Luno, u pravu si.Uostalom i Guettu sam slušao jednom na Exitu
Smuchac, ma nećeš, kakvi...![]()
To bi meni bio zgodan poklon za rođendan, ali imam neki osjećaj da kod nas neće više nikad doćiOnaj put je bio slab odziv publike.
Україна
Čitam i ne vjerujem:
LINK
Odo kumu spojit max teve.![]()
Došo iz škole, preljepo vrijeme vani, baš mi se ide s bajkom u grad (opet, bio sam već jučer i prekjučer), al frend mora učit.. aa pokušat ću nekog drugog nahvatat
ii da jučer idem iz škole i vidim Aston Martin DB9 sive boje, usliko sam ga, danas opet crveni Skyline kod Linksa) majkemi ova Trešnjevka puna zvjeri..
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Jupiiii
Novi smajlici![]()
OT: Idem malo prosetat van
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Moram odfurati bicikl na popravak (opet).
Stvarno je super vrijeme![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Dosel sam doma tek sad, a ujutro imal skoklu... Mrtav umoran, jedva dizem nogu na stolac... Ali quake LIVE moram igrati
I radili prezentaciju na informatici, ja i frend o Nirvani, super je bas... Inace, radili smo u parovima(ne u perverznom stilu, da nebi bilo suvisnih komentara
)
A ja sam se baš zapitao tko je kome **** kad si napisao da ste par.
OnT: Sjedim na fotelji i nestrpljivo isčekujem Malcoma u sredini, jučer sam pogledao seriju prvi put nakon dugo vremena i sjetio se koliko je genijalna![]()
Diskriminacija aj bok![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks