11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Odo i ja spavati. Baš sam nešto sretan ovih dana
Ne znam što mi je
Luna- možda se vidimo ako ćeš pješke/ biciklom na posao
A, to si već počela raditi ili tek u 6. mjesecu (jel taj vrtić uopće otvoren)?
Odo ja spavati![]()
Probudite me u 6![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ako netko ima iskustva s pisanjem žalbi za mladog vozača, molio bih na PM...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Dosao iz skole, pisali smo biologiju (kvrapcu...) a kolko cu dobit, da se izrazim, boli me glavić
Teta luna (te mogu tak zvat?), vidis da si dobila posleka (znaci zidovi ostaju na mjestu, il?
)
One day, sky went blue...
mozes
je, je, vidim.. al da je bilo lako, nije.. znamo u kakvim vremenima zivimo, navala je bila uzasno velika (dok sam isla na razgovor, teta iz tajnistva je ravnateljici u ured prenijela hrpetinu, ali doslovce hrpetinu zamolbi).. ne znam, vjerojatno sam imala samo jako, jako, jaaaaaaako puno srece..
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Nema tu srece, samo dugogodisnje iskustvo, teta je prepoznala pravi talent kod tete lune i htjela to iskoristit (ali pazi sa tom decom, teta luna! Da nebu delaje)
u danasnje vrijeme iskustvo je, nazalost, nista...
samo veze.. i nista osim veza..
ja vezu nisam imala, dakle, imala sam puno srece. a i nije da imam dugogodisnje iskustvo, tek malo jace od 3 i po godine sluzbenog staza. ajde, nesluzbeno je malo vise..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
moze, al ne moze tune smije.
i koja LANA,sad ces fakat dobit ban![]()
Ja gledam- kakvi židovi, u ficinom postu...![]()
OT: Čekam u ambulanti 45 minuta, a sada ću još barem 15 da dođem kod doktorice... Glavno da sam naručen u 14:30... I još došao u 14:00
Ah, barem sam riješio skoro sve križaljke iz časopisa
Riješio bih sve, ali su me u čekaoni dekincentrirali- babe se natječu koja ima težu bolest, koja više tableta jede, kojoj je više članova u obitelji umrlo, koja je teži posao imala... Kako je današnja mladež smeće i beskoristi, svako ima 5 auta...
Došlo mi da im kažem da ne pričaju o nečem o čem nemaju pojma- ali, bio sam brojčano nadjačan![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Lana?
Sam vi zajeba*vajte modove ovdje, nek neki od njih ima loš dan i *puf*, nema vas
OT: standardno, trebo bih učitino ne mogu doći sebi od videa gdje Picard želi šljivovicu
![]()
Živciram se al nije strašno. Idem na trening pa kod čika dent'ste...![]()
Odlučio malo iskoristiti lijepo vrijeme pa otišo do grada malo s biciklom, kiša me potjerala, a i škola, sutra test iz matematike, moram ić vježbat, molim Boga da dobijem 2, samo da nije 1.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Naigrao se Quake LIVE, vidio nekog _n00b_a il tak nes, a takav isti skroz nick na ovom forumu, a iz hrvatske je, kaze on da nije sa cafe mobajla... Ah... E da dodajte me za frenda na Quake LIVE ak igrate :fico45 (MA JOK, ko bi reko... Inace to je moj sluzbeni nick! I fico455, ak je 45 zauzet, ali to vas ne zanima)
dosao iz grada i taman zvoni mob u vezi njuskalo oglasa
bit ce para
ujutru u 4 ustajanje i u zagreb idem radit negdje nesto zasad sve nepoznanica i to velika.
Da nije bilo Tesle sad bi bili na forumu u mraku...
On je srbin (kolko ja znam) a ja hrvat, pa kolko ja znam, ako sam dobro informiran onda nije... Ipak smo svi mi u nekom rodu, pa jbg, svi poticemo od Hadama i Ševe![]()
xlr- daj nabaci onu sliku
Izgleda da sam alergičan na nešto... trebalo mi je samo 16 godina da to otkrijem (za još 16 možda i saznam na što)...Svaki dan nešto novo otkrijem o sebi
Skidam neki album i gledam Monka...
Bookmarks