A đe to? 10 znakova
pticice cvrkucu. nebo je jos uvijek tamo gore iznad. blatnjavo je vani. ponedjeljak je.
blabla
who cares?!
LUNA JE DOBILA POSAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
A đe to? 10 znakova
u struci, vrtic, ovi novi bandinjosov. ak bu sve okej (a mora bit) u 6 mjesecu potpisujem na neodredjeno!! mislim da nije potrebno objasnjavati sto to u danasnje vrijeme znaci![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
jutro...
luna,![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
odgovaram na naslov teme:
upravo buljim u monitor od 6 ujutroal moram ic u skolu je*iga
ne postoji link trazi za ukras =)
http://pozeski-forum.netai.net
mika5656, malo se odmori od buljenja u monitor, odgovaraš na teme stare i po 2 godine i pišeš bespotrebne komentare.![]()
došao iz servisa...
nakon kaj se namučio naći ga...
sve super, jedino izgubio memorijsku negdje po putu...
i mislio da se presretač vozi iza mene i da mi kazna ne gine, ali su ipak produžili...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
CESTITAM, TETA LUNA! Eto valjda nebus bila sad zifcana od posla da neko od nas pokupi baz bzvz...![]()
One day, sky went blue...
Čestitam
Baš je dobar dan, toplo vrijeme...
Kako mi je bilo čudno kada sam išao doma, u vlaku oprali prozore
Nevjerojatno![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Čestitam Luna
A kad smo kod prozora i mojima bi zgodno došlo pranje![]()
Україна
Čestitam Luna!
Sad znam gdje će (za oko 12-17 godina) moje dijete ići u vrtić.
OT: a ništa.![]()
Čestitke i od mene
Vježbam matišu, u srijedu test, kako me živcira kada kužim to i znam, ali neke sitne stvari jednostavno nemogu shvatit i to me koči da postignem neki rezultat..
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
pozdraf svima
pustio muziku na kompu, ali nekako jak mi bas...
(zuji mi u ušima)
PS:_ čestita Luna...
sad odma pravila i teror u novom vrtiću...
jadna dječica...![]()
Zadnji uredio Ico : 22-02-2010 u 19:16
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Našao knjigu, pogledao mobitele...
Sada moram pisati pripremu za vježbe...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bookmarks