a zašto nebi stavio Garmin i njega koristio umjesto Google Maps-a?
Ako se ne varam, Google maps, skida puno više podataka sa neta (skida karte) na mobitelu...
A Garmin je besplatan i radi sa BT GPS_om
Planiram nabaviti bluetooth GPS za svoju Nokiu 6124c i zanima me podrzava li Google Maps Mobile (za Symbian) eksterni bluetooth GPS? Google dokumentacija tvrdi da nije podrzano no naisao sam na par stranica gdje kazu da to radi.
Koristi li netko tu kombinaciju?
a zašto nebi stavio Garmin i njega koristio umjesto Google Maps-a?
Ako se ne varam, Google maps, skida puno više podataka sa neta (skida karte) na mobitelu...
A Garmin je besplatan i radi sa BT GPS_om
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Radi se o dvije potpuno razlicite vrste kartografskih programa koji jedva da imaju dodirnih tocaka. Garmin bi (da nije toliko _ocajno_ spor na mojoj Nokiji) bio relativno ok za auto navigaciju no za sve ostalo je GMM daleko bolji. Sto se prometa tice, naprosto je nevjerojatno koliko toga mogu s 20MB mjesecno (15kn na VIPu). Vise nego dovoljno za svakodnevni pregled par desetaka stranica sa OperomMini, email i povremeno koristenje GMM.
ubi me sad, nisam 100% siguran jer mi nije doma bt gps, ali sam poprilično siguran da radi, mogu ti javiti za dan-dva kad mi frend vrati prijemnik
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
evo pošto sam novi...koliko košta taj bluetooth prijamnik za GPS...pošto imam N81 8GB ?
Izvrsno! Puno hvala! Mozes li mi jos samo reci koju verziju gmm imas? Znam da su neke starije verzije sigurno imale bluetooth GPS podrsku i vidio sam da se puno ljudi zali da im na novijim verzijama vise ne radi. Mislim da sam ja trenutno na zadnjoj prije ove najnovije 4.0 (cini mi se 3.2).
imao sam verziju 3.3.1 i radilo je bez problema
sad sam skužio da je izašla nova verzija 4.0 pa sam ju instalirao i sa njom isto radi
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Bookmarks