Trenutno radi u 20 zemalja i popis se siri. Hoce li uskoro doci kod nas - ne znam.
Skinuo sam sa googla aplikaciju "Google maps mobile 2.0" koja uz pomoć baznih stanica i triangulacije određuje položaj mobitela , odnosno može poslužiti kao GPS.Zanima me da li se ovo može koristiti na području Hrvatske u mreži Tele 2,ako da ,što mi je još potrebno?Imam SE K800.
Pozdrav
Trenutno radi u 20 zemalja i popis se siri. Hoce li uskoro doci kod nas - ne znam.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
u tih 20 zemalja smo i mi![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
*ebes me?! Wow, koja cast![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
je funkcioonira , nije baš da je precizan al dobro funkcionira i dobro jede promet .. ak se nema kakav web&walk ili brodband ili wlan nije preporučljivo ga koristit
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
na p990 ne radi![]()
dobar grah daleko se čuje
Ne radi na N6280 na T-mobile. Kome radi?
meni na variu radi..
HP514 Voice Messenger - ne radi pozicioniranje koristenjem GSM mreze (T-Mobile). Na VIP (koji nemam) mislim da bi radilo, jer VIP ima prikaz podataka o polozaju.
Ima li netko na T-Mobile da mu radi, i ako da, kakve su postavke?
ne radi ni na P1 ni na Blackberryju 8707.
Da bi otkrio lokaciju jel mora biti spojen na net preko gprs ili se moze i preko wlana?
mislim da po wlan tockama ne moze triangulirati, a bazne imaju svoju lokaciju.
SE w800i radi odlicno ali zdere pare pun k....
Jedino ga se isplati koristiti sa w`n`w
Radi i na SE K530@W660 bez problema ali trosi dosta dosta prometa...
Btw. mogu li se mape skinuti pa spremiti na mobitel za offline koristenje???
![]()
Postoje i druge Java aplikacije koje rade na istom principu.
Ja koristim MGMaps ( http://www.mgmaps.com/ ) s BT GPS prijemnikom. Kod njih je prednost da se karte mogu downloadati u memoriju mobitela i tada nema potrebe za skupim GPRS-om!
Bookmarks