treba mi dobar program za upravljanje wifi mrežama za E66, ovaj ugrađeni ne prikazuje npr. koja je MAC adresa. To mi je važno kad imam nekoliko mreža s istim nazivom. Wefi i Wii to nemaju... zna li tko koji koji ima
Evo ako netko nezna na ovoj stranici ima dosta programa i svi su free samo se treba registrovati:
http://www.mobiles24.com
treba mi dobar program za upravljanje wifi mrežama za E66, ovaj ugrađeni ne prikazuje npr. koja je MAC adresa. To mi je važno kad imam nekoliko mreža s istim nazivom. Wefi i Wii to nemaju... zna li tko koji koji ima
Dobar dan!
Našao sam dobar program za upravljanje računalom putem mobitela. Program je RDM+ ali problem je što je isteklo probno razdoblje od 7 dana.Dali netko možda ima key za registraciju??...nokia e63
Hvala!
Kao prvo želio bih pozdraviti članove, jer me nije dugo bilo. Pošto su sad rokovi na faksu, treba mi brzi pdf reader za moju nokiu
Trenutno imam adobeov 2.5, ali ako ima nekaj brže molim vas dajte link. Pod uvjetom da je isto pregledan i s puno funkcija, samo brži.
Hvala puno!
CARpeDiem*
Mozete li mi dat neki program koji podrzava divx, avi....te da cita prijevode (srt,...) za s60v5, mob nije hakiran
poz svima
imam n97
i zanima me kako da pokrenit quickoffice? (stalno traži da kupim ključ)
trebam li instalirat novi (ako treba molio bih link)
ili da nabavim licncni ključ (ako je ovo bolje onda bih molio ključ ili link di ga mogu nać)
i trebao bih PDF reader (istekao mi probni period)
i onako usput, ako netko zna jel ima možda čitač poruka na hrvatskom
Misliš da imaš loš dan. Razmisli ponovno
postoji li neki program koji bi obogatio opcije kamere? nesto recimo ko sta su SE imali onaj neki program koji izoblici sliku (lice) prilikom slikanja...nesto s nekim efektima i sl. za s60v3
Evo jedno pocetnicko pitanje.
U postavkama nemam screen saver,mogu li ga nekako dodati
Samsung g810,symbian s60-3
Camera FX, radi na N82, zanimljiv program![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Trebao bi neki app za upravljanje konekcijama. Znači podesim mu access pointove (home wifi i tele2 net) a ovisno o dostupnosti da se spaja na bolji access point (kad sam doma onda na wifi, a vani na tele2).
Probao sam Birdstep SmartConnect i Psiloc Connect. Oba zvuče obećavajuće i rade super ali nijedan me ne prebacuje sa tele2 neta na wifi kad dođem doma. Kad se izgubi wifi signal onda se lako prebaci na 3G, a obratno nikako. Možda radim nešto krivo, neznam.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
evo ovdje imas
http://www.gsm-info.net/showthread.p...1219#post11219
Da li postoji neki program preko koga mogu ono sto radim na mobilnom da vidim na kompjuteru(monitoru)?
Jesi li probao Logmein (na stranici)?
A imaš i SymRDP.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Imaš i ImageExpo
pozdrav ljudi,jel ima neki program da fon radi kao web kamera,uglavnom za skype?u pitanju je nokia e71,hvala
trebaju mi programi za N81 S60v3
Pozdrav, moze li mi netko pomoc, treba mi neki blacklist za pozive i smsove za Nokia 5800 koji provereno radi i koji je crack-ovan ili imam serial. Ima li tko tako nesto?
Ako misliš na to da mobitel radi kao web kamera - ima aplikacija SmartCam
Imaš fring
http://www.fring.com/download/
Pozdrav
Ima li netko nekakav Countdown timer, nešto što može da odbrojava vrijeme u nazad? Pogodno za praćenje pečenke u pećnici
trebam neku dobru aplikaciju za twitter. gravity ili nešto slično. nokia 5800 ne hakiran.
Bookmarks