Zadnji uredio hrc50 : 07-02-2010 u 15:49
I optimisti i pesimisti doprinose razvitku našega društva. Optimisti su izumili zrakoplov, a pesimisti padobran.
A jel imaš onu strelicu koja ti je bila kada si stavio Garmin, ili si naknadno stavljao ona vozila, tj. folder Vehincle? Meni je znalo malo štekat kada sam stavio te autiće, avione, a normalno radi na onoj "normalnoj" strelici, pa sam pobrisao folder Vehincle.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
a sto bi ti se desilo da malo procitas Tutorial?Najlakse je sve dobiti gotovo na pladnju.
![]()
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=60969
I optimisti i pesimisti doprinose razvitku našega društva. Optimisti su izumili zrakoplov, a pesimisti padobran.
Hmm, a neznam, zna ti štekati ako si uključio one detalje na karti, pa to stalno opterećuje učitavanje karti i sve bude sporije nego inače.
Napravi hard reset Garmina, tj. samo odi na Alate i tamo vrati postavke Garmina, neće ti se izbrisat karte, glasovno navođenje ili slično, samo će se sve postavke vratiti na normalu, tj. defaultne postavke.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Kod N-97mini imam problem sa ubacivanjem POI . Samo POI ubačene sa POI laoder u .gpx i .csv formatu su vidljive u opciji Kamo? Takođe ne vidim turistička odredišta u .gpi formatu, travel guide i dr.
Molim za pomoć
Prvi put se javljam,laik sam u ovome pa ce moje pitanje mozda tako i zvucati.
Instalirao sam garmin i sve je radilo odlicno osim glasovnog navodenja.Odlucim da pokusam sve ponovo,skinem predhodnu instalaciju i istim postupkom instaliram novu.
Sada kada pokrenem garmin daje mi one opcije:kupi i idi,pokusaj probnu verziju itd.,nakon toga se ugasi.
Ovaj put nisam nista skidao sa neta vec sam koristio vec skinute i koristene programe,i garmin i map source.Map source nisam ponovo otkljucavao.
Da li je to greska i da li moram ponovo skidati i garmin xtf i map source.
Unaprijed hvala na odgovorima!!!
Evo brzinski par pitanja jer mi nesto nije jasno. Instaliravam na SE Satio.
Krenuo sam inst garmina po uputama http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=60969 posto sam isao staviti valjda najnoviji krenuo sam od 2 posta jer tako i pise (5.00.60) e sad pod stavkom:
4. odspojite mobitel i računalo, te na mobitelu pomoću explorera otvorite memorijsku karticu i na njoj nađite fajl "GarminMobileXT" te ga kopirajte u folderu Garmin. Nakon što ste ga kopirali u folder Garmin, instalirajte ga.
Nije mi jasno kad kopiram taj file na kraju ga onda imam u folderu Garmin i van foldera (jer je file kopiran a ne cut-an), dali onog van foldera mogu brisat ili????? I Kojeg pokrecem za instalaciju jer sam pokrenuo onoga unutar foldera garmin izbaci mi: ''Program nije kompatibilan sa telefonom. Svejedno nastaviti'' i nudi mi se ''da'' ili ''ne'' na dnu????? Eto htio sam vas to pitati prije nego nesto falijem......
Hvala
Prati upute za s60v5, ovaj gore tvoj link je za s60v3.
I nakon što instaliraš Garmin možeš pobrisat te .sis file-ove, a ovo prilikom instalacije "program nije kompatibilan sa telefonom..." samo "da" stisni, nebrini za ta upozorenja.
ok, hvala
Sta se tice postupaka pise da instaliram kao i za s60v3:
'' [Tutorial] instaliranje Garmin mobile XT na symbian s60 5th
Evo, objasnit ću u par koraka kako napravit instlaciju da rade sve tipke na symbian s60 5th. platformi
1. Instalirati garmin po tutorialu za symbian s60 3rd. koji se može naći ovdje http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=60969 ''
Pozz raja samo da pitam jeli se kome desavalo da kada idete negdje trebate skrenuti Npr. desno ono pokazuje desno ali mi ova teta govori lijevo ako moze pomoc....
Hvala![]()
Taj postupak za s60v5 je za stare verzije Garmina koje ne podržavaju TS, pa treba virtual key. Za novije verzije je postupak isti kao i za s60v3.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Kod mene je 5800XM pa i ranije sam radio normalno radilo sada opet ubacio kada mi se to desava mozeli malo da mi pojasnis te stare i te nove mislim mene zanima samo da to nastimam ? a ubacio sam 5.00.50
Hvala
sve ste mi rekli![]()
I meni krivo govori 5.00.60...npr kaze mi za 150m skrenite desno iako je na slici ispravno prikazano lijevo i tek onda kad se priblizim raskrizju kaze mi tocno skrenite lijevo.....e sada u cemu je tu problem ako tko zna???? Vidim da je u micha20 sa verzijom .50 prisutan isti problem.....
moj je problem sledeći..instalirao sam garmin 5.00.05 i radi..otključao sam ga i prebacio karte i sve fercera..ali kada okrenem mobitel u horizontalno polozaj jedan dio ekrana preslikava istu sliku..takođe ponekad i koči garmin..koristim n97 v. 21.0.045 rm 505..ako tko moze pomoci...hvala unaprijed..pozdrav svima..
Neznam vise u koju temu da se ubacim! Moze li mi netko pomoc? imam Mda compact IV i neznam namjestiti gps, odnosno neznam uopce koji program koristiti mozda garmin ili nes tako. probao sam s garminom i kada sve instaliram i odspojim ga s kompa i pokusam instalirati tu garminmobileXT.sis datoteku ne mogu. sto da radim???? imali netko kakvo rjesenje. koji uopce program upotrijebiti???![]()
Bookmarks