Uključi accelerometer, stavi mobitel vodoravno i to je sva mudrost.
a jel moguće napraviti da garmin svaki puta bude okrenut vodoravno, znači da i kad okrenem mob okomito da garmin ostane u vodoravnom položaju?
Accelerometer nije nikakav program ili nešto slično...
Neki mobiteli imaju ugrađen accelerometer, a neki ne.
Tvoja 5800 ima, i to služi za automatsku rotaciju ekrana kada okreneš ekran.
Dosta ljudi spammanja o accelerometeru, nepitajte glupa pitanja u ovoj temi, ako vas zanima šta je to i kako funkcionira, nađite drugu temu na forumu, ovo je tema o Garmin navigaciji.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
pitanje... da li se moze skinuti negdje garmin city navigator samo za italiju, austriju i svicarsku... ako ne samo zua te drzave, moze li onda link za sve skinuti??? hvala
no comment..
skineš cijelu evropu i onda označiš i prebaciš na mob samo ono što ti treba
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Ako se netko ne želi zezati MapSourceom, uploadao sam cijeli AdriaRoute 3.00 NT...
http://rapidshare.com/files/34339310...T_Unlocked.rar
imam pitanje u vezi garmina u opcijama pod audio ima stavka -glasovno pitanje- o cemu se tu radi i cemu sluzi...?
U X:\Garmin s tim da je X slovo kartice.
imam garmin na n97 i sve radi ok...
zivim u sarajevu.. i ima iscrtane sve nove ulice npr i sve ostalo ... ali su imena ulica ostala stara.. cak mislim da su prijeratne sve :S
pa me zanima jeli moram skidati novu mapu ili se moze neki update ili to uraditi :S
pa koju verziju karte imaš?
imam 5.00.50 verziju i ikonu garmina sam prebacio iz aplikacija u alate .. i sad kad pokusam uci u njega pojavi se onaj crni ekran i pise garmin i samo me izbaci .. i probao sam vratit ikonu nazad u aplikacije al isto .. ne znam zasto i zbog cega se to događa :S
eto ako ima neko neki savjet ..
i jos jedno pitanje .. da li moze neko napisati kako se izbrise garmin skroz iz mobitela .. sve skupa sa kartama i svime ? tnx
napravi uninstall u app manageru i obriši folder garmin sa memorijske kartice
Odi u alati->postavke->up. mojim podacima->skupovi karata->pojavit će ti se nešto tipa Detaljne karte, lokacija di se nalaze, samo otvori i tamo ti piše verzija karte, koliko zauzima i koje države uključuje
Vjerojatno je neka starija verzija karte, najnovija ti je 3.00, a nevjerujem da ju ti imaš pošto si reko da si ju od frenda ukrao, a 3.00 je tek nedavno izašla.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
da li je moguce ove kartestaviti u mobitel??? kada se extracta dobije se img file??? hvalaCode:http://www.alivedownload.com/23861-garmin-city-navigator-europe-nt-201030.html
no comment..
trebalo bi se moći staviti, možda će ju samo trebati otključati
imam instaliran garmin 5.00.50 na 5800 i steka jednostavno vozilo na mobu se ne pomice sukladno kako vozim vec steka. htio bi probati sa 5.00.60 ali neznam da li moram sve ispocetka ili mogu na ovaj sadasnji garmin napravit update na 5.00.60? ako mogu kako? hvala
deinstaliraj verziju 5.00.50 i instaliraj verziju 5.00.60.
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=60969 post br. 2
I optimisti i pesimisti doprinose razvitku našega društva. Optimisti su izumili zrakoplov, a pesimisti padobran.
Bookmarks