Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 9 od 9
    CFC Postignuća:
    VeteranOverdrive31 days registered50000 Experience PointsTagger First Class
    Nagrade:
    Posting Award

Datum registracije
    Jun 2006
    Bodovi
    160.434
    Nivo
    95
    Bodovi: 160.434, Nivo: 95
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Talking E52 ili i900 ili X1 ili Pulse

Razmišljao sam si da zamijenim svoju Nokiu za neki drugi mob. Prvo što mi je palo je Omnia i900 i T-Mobile pulse.
    Mob mi služi kao mp3 player(znači bitna je kvaliteta reprodukcije na slušalicama), par puta na kratko otić na net, provjera maila i pokoja igra, uz pozive i poruke normalno.
    Sad me zanima što mislite jel se isplati prijeć?
    Na Omnii se updateom na 6.5 osjetlivost ekrena puno poboljšala navodno, samo što me malo odbija je 128MB rama i dolazak WM7 čime 6.5 zastarjeva polako.
    Pa evo, dajte komentare. Možete preporučit i neki drugi mob(do cca. 1500kn u oglasniku).
    Zadnji uredio yager : 02-02-2010 u 21:22

Hardcore forumaš Postignuća:
    SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2009
    Mobitel
    iPhone 3G 8GB
    Operater
    m:tel
    Bodovi
    11.222
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.222, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vrlo teska usporedba...i900 mi je bolji,ali opet kada pomislim na Pulse i Android ne znam....
    sta god uzmes od ta dva sigurno ce ti biti bolje od e52
    ako ces ova dva moba moci uzeti kao zamjenu ili uz tvoju malu doplatu onda sam za,ali ako ne onda sacekaj dok jos dodje mocnih mobova i sacekaj izlazak wm7.
    Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))

3. 'Hvala' kaže:

CFC Postignuća:
    VeteranOverdrive31 days registered50000 Experience PointsTagger First Class
    Nagrade:
    Posting Award

Datum registracije
    Jun 2006
    Bodovi
    160.434
    Nivo
    95
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ma Nokiu bi prodao i uzeo onda.

Sad sam našao i SE X1 za povoljnu cijenu. Što mislite, se isplati uzet? Ekran je manji 0.2˝ od Omnijinog i 0.5¨ od Pulsovog a ja nemam baš sitne prste hehe
    Stvarno ne znam, htio bi se prebacit na neki "bolji" OS(pod bolji mislim modanje).
    Svaka pomoć je dobrodošla.
    Odo čitat sad i uspoređivat mobove.

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao yager Pregledaj post
    Razmišljao sam si da zamijenim svoju Nokiu za neki drugi mob. Prvo što mi je palo je Omnia i900 i T-Mobile pulse.
    Mob mi služi kao mp3 player(znači bitna je kvaliteta reprodukcije na slušalicama), par puta na kratko otić na net, provjera maila i pokoja igra, uz pozive i poruke normalno.
    Sad me zanima što mislite jel se isplati prijeć?
    Na Omnii se updateom na 6.5 osjetlivost ekrena puno poboljšala navodno, samo što me malo odbija je 128MB rama i dolazak WM7 čime 6.5 zastarjeva polako.
    Pa evo, dajte komentare. Možete preporučit i neki drugi mob(do cca. 1500kn u oglasniku).
    Evo imam sam i900 omniu i sam da ti kažem..ja sam si stavil WM6.5 i zamrzava se uređaj trebo je sada(još je uvke) na servis a slušalice su
    znači ako imaš potrebu prosurfat po netu slušat muzu i zahebavat se s igrama I900 omnia is your choice..

flimovi su nevjerovtni

6. 'Hvala' kaže:

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2008
    Mobitel
    SGS2 + 32GB
    Operater
    Tele2 Smart
    Bodovi
    11.209
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.209, Nivo: 25
    Bodovi: 11.209, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neznam kakav je zvuk na Omniji, jer nisam nikada koristio slušalice (prečudne izgledaju), a imam svoje Creative koje koristim na N82, i čisto sam zadovoljan, ovo potpisujem za filmove, gledam filmove s titlovima, prava uživancija, surfanje također.
    Ja nebi X1 jer ima fizičku qwerty tipkovnicu, koja se meni nesviđa, bolja mi je virtualna, ali ako tebi nesmeta onda OK. Ja na Omniji nemam nikakvih problema što se tiče smrzavanja WM 6.5. Jedino mi je malo glupo za slušat muziku preko moba, bez slušalica, zato što je zvučnik ugrađen naprijed iznad ekrana, nema poseban zvučnik za pjesme, pa je ovaj malo slab... Općenito Samsunzi imaju kvalitetna kućišta, pa tako mislim da i Omnia ima najkvalitetnije od svih (polu aluminijsko je)
    T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3

8. 'Hvala' kaže:

Forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2008
    Pulse
    Bodovi
    3.768
    Nivo
    14
    Bodovi: 3.768, Nivo: 14
    Bodovi: 3.768, Nivo: 14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ha evo ja prešao sa E51 na T-Mobile Pusle. IMHO Pulse je više gadget nego telefon no ako ti se petlja oko ROMova go for it :-)
    Baš sam neki dan usporedjivao zvuk sa starog Ipoda i Pulsea, i mogu reći da su tu negdje, Ipod gubi neke detalje koji su u pozadini (a preko kvalitetnih slušalica se to dosta primjeti) ima zericu topliji (koloriraniji) zvuk, malo naglašeniji bas i slabije srednje.
    Pri spajanju na linijsko pojačalo i dvosistemske zvučnike IPodov naglašeniji bas postaje tupav i Pulse onda zvuči korektnije. Na kraju bi rekao da oba imaju lošiji zvuk od E51 samo što E 51 šumi ko vrag. I pulse ti nema ekvilajzere, doduše našao sam neki player sa EQ al neće radit. Idealna kombinacija bi za mene bila E51/E52 za posao i strogo telefoniranje a Pulse za po doma i net, i naravno uz uvjet da ne trebam seliti SIM karticu.

10. 'Hvala' kaže:

Hardcore forumaš Postignuća:
    SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2009
    Mobitel
    iPhone 3G 8GB
    Operater
    m:tel
    Bodovi
    11.222
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @yager
    ako si u situaciji da uzmes tu xperiu ja bih ti je preporucio...posebno mi se svidja zbog qwerty tipkovnice,cini mi se kao jako mocan mob i u cijelini bolji od i900
    da si imao i900 lako bi ti bilo da uzmes x1 jer bi se vec navikao na wm,ovako sa nokie ce ti trebati malo da se naviknes
    Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao GT-R Pregledaj post
    Neznam kakav je zvuk na Omniji, jer nisam nikada koristio slušalice (prečudne izgledaju), a imam svoje Creative koje koristim na N82, i čisto sam zadovoljan, ovo potpisujem za filmove, gledam filmove s titlovima, prava uživancija, surfanje također.
    Ja nebi X1 jer ima fizičku qwerty tipkovnicu, koja se meni nesviđa, bolja mi je virtualna, ali ako tebi nesmeta onda OK. Ja na Omniji nemam nikakvih problema što se tiče smrzavanja WM 6.5. Jedino mi je malo glupo za slušat muziku preko moba, bez slušalica, zato što je zvučnik ugrađen naprijed iznad ekrana, nema poseban zvučnik za pjesme, pa je ovaj malo slab... Općenito Samsunzi imaju kvalitetna kućišta, pa tako mislim da i Omnia ima najkvalitetnije od svih (polu aluminijsko je)
    prečudne(po izledu) ali the music is....................
    One su inear tako da si ih staviš u uho...predobar izbor omnia...imao sam priliku probati 5800 Xm ...i nije baš nešta

= Citat = Izvorno postao stevan94 Pregledaj post
    @yager
    ako si u situaciji da uzmes tu xperiu ja bih ti je preporucio...posebno mi se svidja zbog qwerty tipkovnice,cini mi se kao jako mocan mob i u cijelini bolji od i900
    da si imao i900 lako bi ti bilo da uzmes x1 jer bi se vec navikao na wm,ovako sa nokie ce ti trebati malo da se naviknes
    probo sam ja xperiou isto ali mi je nekako pretvrda tipjkovnica

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    I9100,5210,T28,R310,S35
    Operater
    Eronet
    Bodovi
    7.708
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.708, Nivo: 20
    Bodovi: 7.708, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    prije mjesec dana sam dao xperiu za omniu... najveca prednost x1 je odlicna rezolucija naspram omnie, al posto je manji display to i nije enka velika prednost...

mnogi kazu da im je x1 bolji vec omnia al ja nebi to rekao...

qwerty mi samo smeta i daje mobu debljinu i tezinu, a rijetko sam kad tipkao na toj tipkovnici...
    omnia ima nesto bolju kameru, kvalitetniju izradu, odlicnu memoriju naspram x1 koji dolazi bez kartice...

meni osobno vise odgovara omnia vec x1... a pogotovo vec e52 koji je ipak inferiorniji uredaj vec omnia....(losa kamera, problemi sa garminom, "ograniceniji" OS)...
    "all in one"

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. problem... omnia i900 rom
    By pero1985 in forum Samsung
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 19-12-2010, 14:50
  2. Omnia i900 za G1?
    By irmascher in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 22-01-2010, 12:52
  3. USB kabel omnia i900