Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 9 od 9

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2008
    Mobitel
    SGS2 + 32GB
    Operater
    Tele2 Smart
    Bodovi
    11.209
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.209, Nivo: 25
    Bodovi: 11.209, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neznam kakav je zvuk na Omniji, jer nisam nikada koristio slušalice (prečudne izgledaju), a imam svoje Creative koje koristim na N82, i čisto sam zadovoljan, ovo potpisujem za filmove, gledam filmove s titlovima, prava uživancija, surfanje također.
    Ja nebi X1 jer ima fizičku qwerty tipkovnicu, koja se meni nesviđa, bolja mi je virtualna, ali ako tebi nesmeta onda OK. Ja na Omniji nemam nikakvih problema što se tiče smrzavanja WM 6.5. Jedino mi je malo glupo za slušat muziku preko moba, bez slušalica, zato što je zvučnik ugrađen naprijed iznad ekrana, nema poseban zvučnik za pjesme, pa je ovaj malo slab... Općenito Samsunzi imaju kvalitetna kućišta, pa tako mislim da i Omnia ima najkvalitetnije od svih (polu aluminijsko je)
    T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3

2. 'Hvala' kaže:

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao GT-R Pregledaj post
    Neznam kakav je zvuk na Omniji, jer nisam nikada koristio slušalice (prečudne izgledaju), a imam svoje Creative koje koristim na N82, i čisto sam zadovoljan, ovo potpisujem za filmove, gledam filmove s titlovima, prava uživancija, surfanje također.
    Ja nebi X1 jer ima fizičku qwerty tipkovnicu, koja se meni nesviđa, bolja mi je virtualna, ali ako tebi nesmeta onda OK. Ja na Omniji nemam nikakvih problema što se tiče smrzavanja WM 6.5. Jedino mi je malo glupo za slušat muziku preko moba, bez slušalica, zato što je zvučnik ugrađen naprijed iznad ekrana, nema poseban zvučnik za pjesme, pa je ovaj malo slab... Općenito Samsunzi imaju kvalitetna kućišta, pa tako mislim da i Omnia ima najkvalitetnije od svih (polu aluminijsko je)
    prečudne(po izledu) ali the music is....................
    One su inear tako da si ih staviš u uho...predobar izbor omnia...imao sam priliku probati 5800 Xm ...i nije baš nešta

= Citat = Izvorno postao stevan94 Pregledaj post
    @yager
    ako si u situaciji da uzmes tu xperiu ja bih ti je preporucio...posebno mi se svidja zbog qwerty tipkovnice,cini mi se kao jako mocan mob i u cijelini bolji od i900
    da si imao i900 lako bi ti bilo da uzmes x1 jer bi se vec navikao na wm,ovako sa nokie ce ti trebati malo da se naviknes
    probo sam ja xperiou isto ali mi je nekako pretvrda tipjkovnica

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. problem... omnia i900 rom
    By pero1985 in forum Samsung
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 19-12-2010, 14:50
  2. Omnia i900 za G1?
    By irmascher in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 22-01-2010, 12:52
  3. USB kabel omnia i900