Za sada radi na Nokijama 5800, N97, N95, N96, N82
Link: http://www.fring.com/blog/?p=1659
Apsolutno. Ali koliko sam shvatio možeš s mobitela na kojem je fring i skype account zvati bilo koji Skype na kompu, naravno s kamerom.
Isprobano na 5800 radi odlicno.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Koliki je delay i koja je kombinacija, fring to fring ili fring to PC?
pa nisam primjetio kasnjenje.Koristio sam adsl od t-coma i to najbrzu.Kombinacija je bila ja na mobu druga osoba na laptopu i strani provaider.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Zna li tko kad ce izbacit i za ostale platforme (win mobile, android)????
evo sada i na iPhoneu... valjda će uskoro i na ostalima
Probao na N95 8gb radi odlicno(konekcija wirless 512 kb/sec protok)!!!
Steta sta ne radi na ostale symbiane...za sada samo nokie...vjerojatno neki dogovor izmedju fringa i nokie
Trebalo bi raditi na svim S60v5, makar nisu navedeni... Treba probati...
Npr. na Fringovom forumu mozes naci postove korisnika Satia kojima radi...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Kupio danas Satio i isao isprovati video poziv znajuci da su neki govorili da ima nekih problema tj osoba koja zove sa satia bi vidila osobu na pc ali obrnuto ne...uglavnommeni radi u oba smjera i to vrlo dobro. Nisam provao fring na fring jer koliko sam uspio procitati na netu i to je problem neki...ali uglavnom Satio-PC i PC-Satio radi odlicno.
Pa problem bi se i trebao javljati samo kada se zove sa Satia na Satio (ili i druge mobitele). PC na Satio i obrnuto radi, tako bar pise na forumu od Fringa...
Ali lijepo je cuti informaciju iz prve ruke...![]()
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Zaboravia sam napomenuti da sam to isprova doma u ''laboratorijskim'' uvjetima. Nista mi komp nije skida priko torrenta itd tako da je veza bila skroz slobodna... Trebao bi isprovati jos u nekom kaficu na slobodnu mrezu da vidimo kako se onda fring/skype ponasa kad je po kafica/susjeda spojeno na mrezu i jos priko 3G da vidim steka li ali posto imam paket od 25mb mislim da cu na 3G jos malo pricekat.
P.S. trebalo bi bacit racunicu koliko fring sa videom trosi po minuti. Ima na fringovoj stranici koliko trosi ali samo za pozive ne ukljucujuci sa videom. Znaci ne zanima me koliko trosi PC (up/download) nego iskljucivo sam mob (up/download). Ja bi rado prova ali jos nisam povata konce sa certifikatima itd...jos se tek upoznajem sa mobom pa ako ko ima program za mirenje neka napise
Zadnji uredio Sonic : 09-02-2010 u 16:03
Evo da dignem malo temu provao sam ja koliko trosi video poziv sa svog moba na pc. U glavnom za oko 1min potrosi se oko 1.45mb (zbrojeno up i download).
Imam pitanje za korisnike doticnog programa...dali kad pricate vidite i sebe u malom prozoru na ekranu jer ja ne vidim pa uvijek moram sebe ''gadjat'' mobom odprilike da me druga strana vidi??
Bookmarks