rasturio pol komandne ploče da bi došel do peludnog filtera. I došel sam!Filter je vani, sicevi puni djelova....sad samo to sve treba vratiti natrag
![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
jesu to cileanske vjeverice?
ja se zaljubila u te cileanske vjeverice u pet sopu. imaju ih hrpu tam u mandiju na zitnjaku. i zaista su zle, glodju zeljezne okvirepredivne su mi. al ne da muz da ih kupimo.. kaze, macke ce ih pojesti (iako se zapravo pribojava da one ne pojedu macketine
)
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Došo iz škole.. Nije mi baš dobro, bolestan sam, kašljem, malo me grlo boli, a brijem da imam i temperaturu.. Jedva sam izdržao u školi, ali nešto me jako oraspoložilo
da, da, napokon sam ga uslikao
Šteta što nije još bio netko samnom da me uslika sa njim
Evo par slikica:
Ljepotan, nema šta, šteta što nije u plavoj boji, ta mu je boja perfektna, ali nezigleda ni ovako loše.. Volan mu je na desnoj strani, za japansko tržište, a uvezen je iz engleske..
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
zlo![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
GT-R pa di si to moj auto slikao??
Iii jel zna itko za tvorove, gdje se mogu nabavit, po kojoj cijeni, i tak neki mini info o njima??
OT: Princ iz Bel-Aira rullz![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Links?! buahahahahaha, pa to mi auto od bivseg
lol.
salim se, ali ako je taj auto i inace tamo parkiran, onda je ziher od nekoga od deckiju iz linksa, mogu ti lako saznati ciji je![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
@luna, netreba
Znam ja ime i prezime čovjeka, ima na nissan forumu, on otvorio temu o tom autu, kako ga je uveo iz engleske, šta je sve mjenjo na njemu, kako ga je razbio, a usto u profilu mu piše i ime i prezime (denis se zove).. Samo me zanima dali tamo živi, jer uvjek tamo prolazim kada idem u školu, ali nisam ga dosada zamjetio kod linksa, samo nedavno u obližnjoj autopraonici..
Vidit ćete vi za par godina kad si ja piknem jednog, ako ne takvog, vjerojatno ovog najnovijeg R35.![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
U oglasniku
Ozbiljno
Imaš i forum o tvorovima
Ozbiljno
Možda tamo netko prodaje/ uzgaja/ poklanja...
GT- R- daj nemoj uhoditi čovjeka
OT: Skoro mi se skinuo Battlefield beta
Ah, dobio iskorištene beta keyeve...![]()
Zadnji uredio georgy : 29-01-2010 u 22:47
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Za forum znam, sad sam vidio u Njuskalu da 1 tvoric dodje do 600 kn..
Dosta je skup taj mali xD
Da stvarno GT-R..nemoj me pratit
OT: Zavrsila Mumija, cekam neki drugi film![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
ko je reko da ja uhodim čovjeka?
Ja uhodim auto, a čovjeka nisam nigdje ni vidio
Ustvari ovo je jedini R34 u Hrvatskoj, a R35 ih ima oko 3 komada, ja sam vidio jednog.. barem tako su pisali na forumima.. a nije ni bitno..
OT: Malo se dosađujem na face-u, MSN-u, surfam malo po netu i tak.. Spremam se za spavanje![]()
Laku noc,idem ja spavati. Ujutru moram ustati ranije jer imam utakmicu.
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Ocistio komp od virusa, sad idem gledat tekmu Island-Francuska
Nekak bi mi bilo drago da Island pobjedi za sto su sanse relativno male![]()
Nakon nekoliko dana pokušavanja strpati kontaktne leće na oči, odustao sam.. Nisam u životu pogubio živaca, kao u zadnjih četiri dana... Pa se vraćam svojim dobrim, starim cvikama...
Ipak ostajem s pokerom očiju
Ajmo Hrvatska!!!!
![]()
Ah, nisam uspio zgrabiti beta key- opet
Može li mi tko posuditi account za Battlefield Bad Company 2 na pola sata da vidim kakva je?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Francuzi pobjedili Island. Mi smo u 16:30...
![]()
Pa, za Battlefield.
Izašla je beta.
dobro jutro...
nako jučerašnjeg dana zasluženi san...
šalata je prokleta, dao bog da više nikad tamo ne radio...
(a radim sutra)
listovi se polako oporavljaju, ramena isto...
i onda još medveščak izgubi...
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Sad sam pogledo onaj "trailer" za iPad..
Samo me interesira dali ce biti za iPhone/iPod Touch dostupan onaj iBook store??
Nekak mi fora izgleda
A hvale se cijenom od samo 500 dolara...A to je onaj najslabiji WiFi model..Strasno kakav marketing..Nekak mi je i preeevelika stvarcica :S
Ko ce sa tim hodat ulicom i pisat e-mailove, surfat netom
OT: AJMO HRVATSKAAAA![]()
Dobar dan. Ja padam na werderu,igrao dvojku,pu hebem ti...
OTdoh gledati rukomet
![]()
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Izlazi 2.3. (iliti drugog ožujka- ako mi netko želi pokloniti nešto za rođendan... neću se ljutiti).
A, kad već postoji prilika da malo isprobam igru (izgleda jako dobro)... mislio sam probati.
Ali, ništa od toga... key dobiješ ako se wlanom spojiš na server ovih koji daju, nema šanse...
iPad će (bar u Hrvatskoj) po cesti nositi samo oni koji ga se žele riješiti
Sigurno će naići neko uslužan i riješiti ga tog tereta
Ne znam da će biti krekiranog Battlefielda...
Makar, možda i kupim, našao sam za 200 kuna.
Zato bih htio isprobati
Ne znam što mi je da sam počeo kupovati igre...(čak sam 1 do sad kupio)
jesmo ih jesmo
a sad 2 gema za dušu...
Mi6 Black
Bookmarks