ljudi koji rezultati treba da se poklope da bi norveska igrala u polufinalu????
Karter nije bio problem nač....
Sad gotovo. Valjda ces naletit na dobar primjerak i ovaj put...![]()
ljudi koji rezultati treba da se poklope da bi norveska igrala u polufinalu????
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Razmisljam izmedju zamorca, kunica i degua..Kojeg da si uzmem za kucnog ljubimca?![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Idem kupit grickalice,duvan, i idem u birc. Ima Danci da ispuše večeras. Jasno?!?
Pozdravljam firmu!
![]()
![]()
![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Skinuo Microsoftov Expression Studio, pa malo prčkam po njemu..
@Cionn
Što je degu? Prvi put čujem za tu životinju![]()
Gricka Bruskete sa sirom+malo pravoga sira i bambus!
Uživam
CHILL to the bone!!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
I ja isto...
Zvuči gadno- degu...tantno
Pogledao na internetu- piše da ti i on grize kablove...
Kupi zeca i kada ga pustiš van (u sobu) upali firefox pa neće gristi kablove- samo će se sakriti negdje
Ovdje izgledaju stvarno opasno
Desni trlja ruke kako će pojesti pola kabla![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Hahahahahhaha
Jep, to su Degui
Bas su ljepi
Al imam trik za to kaj grizu kabl..Namazem kablove sa chilliem (samo malo) i onda ga pustim do kabla i kada zagrize ce si skurit usta i nebu to vise iso grickat
OT: Dodje mi da placem kada vidim kak nas suci kradu i kako mi igramo![]()
Baš naprotiv, taj zeko lavlja glava je potpuno miran, pitom, ne grize po kući i ne pravi nered. Kupiš mu lijepi veliki terarijum da ima životnog prostora, ali ga čitav dan možeš i držati van terarijuma, da luta po kući.
![]()
Україна
Kakav opasan zec
Pustiš ga po namještaju malo i obriše ti prašinu- izgleda kao ona četka koja "dopire svuda".
Odo spavati![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Dobar je, sad žalim što ga nisam nabavio
Nije ni skup za održavanje, samo jede neke žitarice![]()
Україна
Pa zato se i zove zeko "lavlja glava"
Aj dobro su ovi to odigrali, jos sad sam da ne naletimo na Francusku u polufinalu i bit ce super
OT: Odo spavat
EDIT: Pls help!
Zadnji uredio -->Cionn<-- : 28-01-2010 u 23:37
došao iz kina...
idući put s kalašem idem...
isplati se otići samo ako fakat želite vidjeti obje verzije filma...
ništa posebno...
ali ajde, jedna 147 u špiglu mi je uljepšala večer...
i naravno, osoba s kojom sam bio...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
@ Cionn: Uzmi si tvora
http://www.tvorovi.com/Tvorici/s_2.jpg
http://www.tvorovi.com/Tvorici/s_4.jpg
www.tvorovi.com
tvorovi su zakon, samo ga trebaš naučiti da te ne grize i grebe...
onda su super...
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
nemoj tvorove hee
ot: skidam nesto sa servera neke nepotrebne stvari
Vražji alkohol
Heh koliko puta sam rekao kupit ću si neku životinju za po doma (hrčak, zamorac i ta sorta) ali uvijek odustanem jer neznam kako bi podnijeli buku muzike u sobi pošto su aktivne najviše noću, a preko dana uvijek nešto svira dok bi oni spavali :\ I onako kratak životni vijek bi im vjerojatno još više skratio![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Znate kad je Mujo švercao tvora preko granice?
E...
Ide on tako autom preko granice a ne zna gdje da sakrije tvora. Da ga Fati da ga stavi između nogu ispod suknje.
F: Neću!
M: Ma zašto nećeš?
F: Zato jer smrdi!!
M: Pa nek se uguši.
OT. Popodne u planu dva kompa istrest u kontejner,popit kavu i ošišat se.
P.S Nitko ne komentira sinoćnju utakmicu?
Oni će kenjat po Lini maternicu im bezobraznu. Kad gubimo ništa ne valjamo a kad dobijemo onda smo super. Tipična Hrvatska posla.![]()
Oduzmi od toga godinu-dvije zbog loše prehrane, čokolade i pive, još godinu zbog povećanog stresa i nesanice i plus/minus par mjeseci u sklopu tolerancije na moguću pogrešku prilikom proračuna i dobiješ relativno kratak vijek trajanja
Utakmicu? A da, prenosili su je sinoć u bircu... Čujem da smo dobili. TV je bio tako mali da sam vidio jedino na koji gol se izvršava napad![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
^^ Kod tebe bi trajao max. godinu dana. Kod tebe su loši uvjeti prehrane jer se toviš čokoladom i pivom pa tako ukrcan zaboraviš na njega. U tom slučaju je jadan prisiljen pojest ono malo čokolade sa stola šta ti ne pojedeš i popit malo pive ako ostane nakon što zaspiš pod "čokom". Nesanica je uzrokovana hrkanjem od strane tebe ili ostatka ekipe koja se je također nabacala čokolade i pive. Nije ni čudo da mu je kratak vijek trajanja.
NHF ja se naravno za*ebavam.![]()
Dobar dan folks...
Tražim dobrovoljca koji bi srušio Facebook, penetrira u stvarni život -.-"
Danas su se u razredu cijelo vrijeme "bockali". Strašno.
Bookmarks