Aj ocu ja pife (nisam punoljetan... Pa kaj sad? xD)
jucer nisam citav dan bio ni na forumu ni na netu uopste...zaboravio platiti racun ali evo sada je sve ok...i sve radi u 16...
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Aj ocu ja pife (nisam punoljetan... Pa kaj sad? xD)
One day, sky went blue...
1 rijec za igru nasih...
KATASTROFA!
Opet ce se dogodit da cemo bit izjednaceni do zadnje minute i onda ce bit svega...
Ja se sam nadam da necu ovaj put izgubit mojih 30 kn :S
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ježuš i Marija pa ovi stvarno nisu zdravi! Trebali smo to srediti još u prvom poluvremenu, ali neee, zašto! Nikako da sastave jednu obranu/grešku protivnika i jedan gol i tako bar nekoliko puta... Blah
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
isuse ovaj austrijanac je sizofrenija samo takva. nas lino je puno puta znao pucat, al ovaj je stvarno za kosulju s vezanjem na ledjima![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Lol za trenera, jebat ga, nebi mu htio biti u koži. A trenutno ne bi htio biti ni austrijanac![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
frajer puko ko kokica. jbt, mene prek ekrana bilo strah kad je podivljao![]()
Sjetio sam se svog trenera, više je bio u gledalištu nego s nama
Na svakoj utakmici (nebitno vodili ili gubili) se posvađao sa sucima
Nije nikoga udarao (niti stolce kao ovaj), samo je prijetio...![]()
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
meni nije jasno sta bi ovi austrijanci,da pobjede!?? pa da nisu domacini,nikada ne bi ni dosli do evropskog prvenstva![]()
Ma, ja je nigdje ne mogu naći...
Jesi siguran da si imao to?
Laku noć
OT: Učim informacije pomalo.
Otišao i ja u nevidljivo...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Sutra ne idem u skolu,samo na trening,tako da sutra planiram staviti tati na nokiu n73 onu navigaciju McGuider...nadam se da cu uspjeti![]()
Da komentiram našu tekmu,neću jer ste sve vec rekli.
Kasnije sam gledao Danska - Norveška na max tv-u. Norveška kompletnu utakmicu vodi sa po dva do tri gola razlike,i danska nema u nijednom trenutku bilo kakvo vodstvo. Ponekad je znalo bit neriješeno. Predzadnji napad (rezultat izjednačen) ima norveska i imaju sedmerac zbog prekršaja. Hvidt brani i danci imaju napad te nepunih pola minute do kraja tekme. Također prekršaj par sekundi do kraja i sedmerac. Vijeme isteklo,reza neriješena i danski igrač ima za pucat sedmerac nakon kojega vise nema igre. Ako pogodi pobjeda ide danskoj a ako promaši i sl. utakmica zavrsava bez pobjednika....
Danski igrac lobuje norveskog vratara i to vam je otprilike to...
Sad nam fino gori pod nogama za preksutra tj. sutra...
Odo spavat....![]()
Jutro forumasi...
Evo ja upravo ustao,idem doruckovati,pa kasnije na trening....
^^ To sam i ja sinoć reko (uz neke psovke)![]()
Dobio 4, sada trebam sklopove učiti...
Ali, nema smisla- sad je skoro (za 2 sata) keynote...![]()
Skontao da se s RS-a lako skida izjutra pa negdje do 15 sati. Iza ponoći je opet lakše,a u ovom razmaku od 15:00 do cca 00:00 je skoro pa nemoguće. Također je izjutra dosta veća brzina (140+) a oko 14-15 sati po 40 i manje. Znači nastavljam večeras kasno,tj ujutro rano...![]()
Gledam malo što je to http://wordpress.org/
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Vuki,šta si se uzvampirio tamo u onoj temi??
Bookmarks