kradem sate, dosadno strasno...
offtopic zar po defaultu nije start all programs i tu negdje odmah movie maker :confuesd:
Našo sam ga. Tnx!![]()
kradem sate, dosadno strasno...
offtopic zar po defaultu nije start all programs i tu negdje odmah movie maker :confuesd:
To je shortcut samo...
Meni nema tamo shortcuta...
@ vuki: Znas da ovo skidanje povlaci za sobom ukljucivanje automatic updates,a to opet vuce za sobom puno lipih stvari...
OT: Odgledao tekmu. Sve sam živce ispušio. Ovaj bod je ko kuća velik i vrijedan. Koje međedine polarne....![]()
sad slusam...
MA KAKVI OTVORI? DA MI NEBI DUPE DIRALI HA? XD ih ja nebi otvoril, sve...![]()
One day, sky went blue...
evo lemim konektor punjenja na lg ku990...
Da nije bilo Tesle sad bi bili na forumu u mraku...
Zna li netko ime igre koja se igrala na Windows 95' ili 98'...
Igrate u ulozi miša koji mora doći do nečega, a mačka se pomiče nakon svakog vašeg pomaka.
Ako se ne varam, mačka se micala za dva polja, a miš za jedno.
Kao ona neka mumija koja je bila tada "aktualna", samo su mačka i miš
OT:
Nigdje ne mogu naći aplikaciju za mobitel...
Skoro mi dođe da je kupim![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ah...došel s posla, radno vrijeme je bilo do pet vur :nozub:
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
City Maps 2Go, nigdje je nema.
Staro ime je Maps 2Go- ali ništa...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Zubar u 17:45 a tekma u 18:00. Morat cu podesit kondezator fluksa i upregnut starog De Loreana. Doc je crko,ali mozda i to sriktam ako bude potrebno...
Idem na fejs vidit jel zubar online da uzicam tretman bar u 17:30...![]()
Cek, pa kaj nije utakmica u 16:10??
@Georgy: Kako si si stavio onak da na desktopu ima "teletext" nasih programa??
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
stavio i spojio novi radio u auto...
i negdje gubi kontakt...
lagano![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
jucer bila tekma u 16, danas je u 18
OT - slusam tresnjevacke malisane :cerek:
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ovako.
Došao iz škole, bio dežuran- a baš danas se događale neke gluposti...
Kako to ne volim...![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
sedmica...
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Meni na 7 radi- probajte odavde skinuti.
Ma, ionako ne pijem
Nema na čemu.
Bookmarks