Ne mozes sve to naci za samo 800kn...jedino nesto polovno...
Znači mob do 800kn
Za muziku najviše znači da je dobar i jak zvuk preko slušalica 2. da ima pristojnu kameru 3.2mpx pa naviše 3. poželjno je da ima wlan. Kupujem u na crno tj u oglasniku HVALA![]()
NOKIA:N82,N73,5800,8310,3410,N96SE:W880,K850i,T630,XPERIA X1LG:KU990X2,KC550SAMSUNG:G800,D820IPHONE 3G 8GB
USING:6220 filled with 2GB
Ne mozes sve to naci za samo 800kn...jedino nesto polovno...
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Mislim da bi ti ogdovarala ili nokia 5630 XM ili se W705. To su ti najeftiniji koji imaju sve što tražiš. A možda bi trebo pogledat nokiu n78 ili motorolu zn5 ( zbog bolje kamere).
Po meni ti se vise isplati Nokia 5800,par mjeseci koristena ili u malo gorem slucaju Nokiu 5530,koji su u svakom slucaju kvalitetniji od Sonyericssona...
Takodjer,velika prednost je i Symbian...
Sumnjam da ce naci 5800 za 800kuna.
nije problem naci mobitel koji odgovara prva dva zahtjeva, ali wlan tesko.. da uzmes w705 (koji je netko gore spomenuo) koji nije bas blizu te cijene, u oglasniku ga nema ispod 1100, kakav je smisao tog interneta na ''mini'' ekranu... predlazem ti da odustanes od wlana..
cvita
Nemas razoga sumnjati,buduci da se na par oglasnika bez vecih poteskoca moze naci od 6-8mj koristen 5800 do 800kn...
Jos ako si takve srece da je ocuvan...
Sta ce mu nokia koristena 6-8mj....i to mu tesko naci za 800kn,a pitam se kakva li je ta 5800xm(u kakvom je stanju) kada je neko prodaje za 800kn..
za 800kn nema sanse da nadje mob sa wifi....tesko je i na pretplatu a ne preko oglasnika.
Pa ja cu mu naci za 800kn,vise nego dobro ocuvan 5800,to uopce nije problem...
A sta se tice toga,vi raspravljate o novim ili koristenim,jer doticni nije napisao kakav trazi...???
Nema se sta raspravljati,nov sa wifi-jem za 800kn ne moze naci jedino polovan...
Jesi li upoznat s činjenicom da povrat poreza dobivaš u trgovini u kojoj je kupljena roba tek nakon što ti odobre potvrdu na granici, plus, trgovina se može opredijeliti da ne vrši povrat poreza jer ih zakon time ne obvezuje.
P.S Tko bi prošao toliko muke i plačao put do trsta ako si nemože/neželi priuštiti mob skuplji od 800kn?
Nema mu druge nego da si uzme nešto polovno i najvjerovatnije izraubano ako na mobu želi imati uvjetovane karakteristike...
ok hvala svima na savjetima
znači 5800
a mislio sam možda čak kc550 (zbog kamere neznam kakav je za muziku)
NOKIA:N82,N73,5800,8310,3410,N96SE:W880,K850i,T630,XPERIA X1LG:KU990X2,KC550SAMSUNG:G800,D820IPHONE 3G 8GB
Zivim u Rovinju,100km od Trsta i svaku subotu sam gore i kupujem nesto,bez problema dobijes pecat na granici a sljedeci put u toj istoj trgovini vrate IVU bez ikakvog problema...
A to da ih zakon ne obvezuje nije istina jer za svakog pojedinog stranca oni su obavezni isplatiti,naravno ako on to zatrazi sa ovjerenom i pecatiranom fakturom...
Zasto bi ja kao potrosac najprije placao IVU pa zatim PDV,nema smisla,zar ne?
Neznam odkud tebi da TRGOVCI IMAJU PRAVO ODBITI VRATITI IVU,to mi je zaista prva u zivotu....
Sve je to legalno pa ne razumijem zasto bi oni to odbili...
Ne znaci da svaki mob godinu star mora biti istrosen itd,malo strpljenja i to je to...
Sto se tice 5800 vs KC550 mislim da tu nema nikakve dileme,Nokia je pravi music phone a LG vise nekakav foto mob...
Po mojoj procjeni ulog ulozeno-dobiveno je debelo na strani Nokie....![]()
@ race boy,super ti je odluka da kupis 5800XM,neces se pokajati...samo gdje ces ga kupiti,jesi nasao u oglasniku polovnog vec ili??
da...kupio bi ja 5800XM ali ga nemogu nać po tako niskoj cijeni...bio bi zahvalan kad bi mi netko link dao za takav oglas
evo ja sam malo prozujao po oglasniku i vidio sam jedino jedan oglas za 900kn, mob je star 1.godinu i bez garancije. Ja nekako sumnjam u ispravnost tog mobitela...
I pripazite da oglas bude iz zagreba jer dečko ima 16 godina tak da se nemože baš vozat do drugog kraja hrvatske po mobitel, a opet nemože kupiti rabljeni mobitel na neviđeno pa da mu još pošalju prek pošte kilo soli...
Pa rekao je da kupuje na crno...Sve te cijene se daju spustiti za 150-200kn...
Valjda nije crna ovca da naleti na neku patku...
Bookmarks