z530 mu uzmi...Izvorno postao dejan08
Djed me pitao da mu savjetujem neki telefon, a mora imat kameru
on meni kaže da je bio u t2 centru i da mu je tip savjetovao moto w350 na što sam se ja glasno nasmijao
rekoh ja šta će tebi taj fency telefon a nema ništa opcija
i ja malo pogledao stranicu i rekao mu odmah z530, mislim da je za tu cijenu najbolji i dobit će broj uz to
imate li vi neki prijedlog
Zadnji uredio dejan08 : 09-12-2006 u 15:26
Sony Ericsson k750i, 256mb Pro Duo, R1CA021
z530 mu uzmi...Izvorno postao dejan08
Seriously?
ha to je neki moderni deda kad oces skamerom![]()
predlozio bi neki mob sa vecim tipkama, i vecim slovima na displayu
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Slažem se a killa_om...Izvorno postao flOorKilla
Pogledaj i 6070... na crno ga se može nać a ima dosta velike tipke i slova...![]()
A od ova dva što si napisao, definitivno Z530![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
SE k510 ili k310 nisu los izbor.
k510 ce mu biti dovoljan mob s obzirom da ima dobru kameru koja njemu kao sto kazes obavezno treba a i oko 30-ak MB memorije i lijepo izgleda ...![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Ja se slažem s Icom.Uzmi mu nokiu 6070 za cca 650-700kn novu i to ce ga zadovoljiti.
Izvorno postao dejan08
uzmi mu z530, opasan deda, a što to on slika...![]()
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
pa želi imat kameru za sebe, nije mi rekao zašto
samo neznam jel sony ericsson dosta jednostavan za njega..neznam, razmislit ću još malo o Nokiji
k510 i k300 mu ne želim uzet zbog toga što imaju joystick a vjerujte znam kakvo je stanje sa njima i ne bih mu htio priuštit takve probleme
Opasan deda!![]()
Jesi razmišljao o rabljenim mobitelima, za 800 imaš dobru ponudu. Neki Symbić možda padne...![]()
Ja znam da se moja pokojna nona dosta loše snalazila na 3410 koja nema skoro pa nikakve funkcije.
Od novih, slažem se s većinom-SE k510 ili z530. Možda se nađe Nokia 3220 (onako crna izgleda donekle kao "poslovnjak").
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
jebote moj djed nezna ni sta je mobitel a tvoj bi jos i sa kamerom,uzmi mu z530i
Stvarno moderan deda,moj stari još ne zna niti poruku pročitati na mobu!!Izvorno postao sonyck
Uzmi mu z530i,bit će zadovoljan.![]()
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
Izvorno postao gaginjo
moram ti reć da ni moj stari ne zna
onda će bit ipak z530 ali sam mu rekao neka pričeka još tjedan-dva ako bude koja akcija za Božić
Izvorno postao Moby
eh, to je već pretjerivanje![]()
Također se slažem za Z530Lako će se snać na njemu, nije kompliciran što je starijim ljudima
![]()
MOJ deda ima 6030 i prezadovoljan je! al ti svom uzmi N93Šala na stranu uzmi nu 6070 to je ok fon.
Bookmarks