Dali ste kupili novi mobitel? Dali su slusalice original?
Ipak pogledaj da nesto nije upalo u utor.
Nikako nemoj na silu nesto raditi jer mozes napraviti veliku stetu.
A brusenje jacka ne bi ti preporucio!
Imam slušalice sa onim daljinskim komandama, nedavno sam kupio mobitel i juče probam ugurat jack u utor i nemože do kraja, viri nekih 2mm..nema ništa unutra da smeta a slušalice na taj način neće da rade...probo sam dosta jako gurnuti ali stah me da nešto ne razvalim....molim iskustva drugih? Da izbrusim vrh jacka možda?
Dali ste kupili novi mobitel? Dali su slusalice original?
Ipak pogledaj da nesto nije upalo u utor.
Nikako nemoj na silu nesto raditi jer mozes napraviti veliku stetu.
A brusenje jacka ne bi ti preporucio!
Jack bi trebao u utor sjesati bez problema
Mobitel je orginal imam i Mobis garanciju ali ne bih zbog toga im nosio ako ne moram, probao sam na starim slušalicama koje ne valjaju odrezati vrh i sjedaju bez problema...mislim da mi je sada trenutno jedino riješenje žrtvovat orginal slušalice ili kupiti neke za 7-8kn pa odrezat i njihov vrh pa da probam da li onda radi pa tek onda da brusim orginalne....Ne želim na silu gurati mislim da sam dosta velikik pritisak izvršio po osjećaju...u svakom slučaju smješno za NOKIU
Još da napomenem, da kada gurnem jack mob. prijavi slušalice i jedva se nešto malo čuje ali komande ne funkcioniraju, odnosno i zvuk jedva nekakav signal ima...viri nekih 2mm van
Zadnji uredio Ico : 21-01-2010 u 15:26 Razlog: spojeni postovi. postoji tipka EDIT
Dali si uporedio tvoje slusalice sa drigim mozda i jesu duze ali kako kazes da su original kiliko sam razumio, mislim da je to neki problem.
Sa mobitelom bi trebalo da dobijes onaj kontroler i slusalice koje se konektuju na kontroler.
Ako nijedan djack ne ulazi onda bi trebao da ides do sevisa.
brusenje ne dolazi u obzir ali NIKAKO, nije to drvena lajsna za prozor, pa da malo izbrusis da moze stati knap
probaj neke druge slusalice, ili iskopcaj slusalice iz one plastike za odgovaranje poziva i saltanje pjesama (vidi sliku), onda probaj to umetnuti ako ni onda ne ide pravac mobis. mada mi je to nesto sumnjivo da ne mogu do kraja uci...
jesi siguran da su slusalice originalne?
slika:
![]()
x fusion - e takve imam identične i probam uštekat baš te bez ovih komanda i opet ne uđu o kraja a čuje se možda 20% glasno a kvaliteta zvuka loša....Mislim nisam ba neuk totalno kužim se toliko u tehniku...kada stavim normalno preko ovoga daljinskog onda ništa baš se ne čuje...
Ovo su moje slušalice:
![]()
Zadnji uredio jgergoro : 21-01-2010 u 18:55
nosi u mobis, vjerovatno je nesto upalo a da ne vidis...
Zadnji uredio HCSC : 21-01-2010 u 18:53 Razlog: sređeno
"all in one"
RIJEŠEN PROBLEM- IZBRUSIO SAM 1.5.-2mm vrh jacka i sada rade i komande i slušalice radi sve normalno....
fakat si izbrusio slusalice? :O :O :O ajde molim te slikaj kako to sada izgleda i prikaci slike ovde, mislim da nisam jedini kojeg interesuje...
Evo gospodo ovako to izgleda:
Lijevo je malo izbrušen jack a desno orginal...
Improvizacija i snalažljivost mi je uvijek bila jača stana, i tako je ovaj problem tzv. "Malo fali puno škodi" riješen...još sam si danas Garmin instalirao, sad sam skroz zadovoljan sa telefonom...
U svakom slučaju hvala na pokušajima da mi se pomogne jer prvenstveno sam se zbog ovoga problema i prijavio na ovaj forum...
Mozda si resio problem ali sto kaze
X-FusIOntrebao bi reci kako je to moguce jer tvoja opcija nije bas moguca u normalnim uslovima. jer brusenjem ne verujem da si resio problem trajno i kako treba!
Mozda ce ovaj post da obrisu, samo hocu da ti kazem da ak si izbrusio jack nisi resio problem(mozda privremeno)
Pozdrav i pazi sta radis!
Nisu,to su orginal Nokia onaj nastavak sa komandama
Bookmarks